Podle čeho jste vybírali datum svatby?

ahoj holky, podle čeho jste s partnerem vybírali datum svatby? mělo to pro vás nějaký význam?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Podle toho kdy měli volno, tam co jsme to chtěli (v období, kdy jsem to chtěli) :) Každé datum (myslím na svatbu) získá po svatbě svůj význam....
Odpovědět
@barbor09 já nevím..prostě jsme koukli jaké datumy jsou pro sobotu a pak jsme vybrali to,které na nás působilo nejlíp :-)
Odpovědět
věděli jsme, že to nechcem v zimě, tak jsem koukla na data sobot od června do zaří a zúžila to asi na 7 dat. Z těch mi pak zcela přirozeně vystupovalo to naše...prostě pocit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já chtěla svatbu v květnu, mrkla jsem jak vychází soboty a 25.5 bylo prostě hezký :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla svatbu v letních měsících a liché datum. Takže z toho vyšlo 1.6. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mi koukali na volne soboty a bylo to. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechtěli jsme to v létě, do září bychom nevydrželi :) no a květen je lásky čas a 25.5 se líbilo nejvíce :)
Odpovědět
Vzala sem pracovní kalendář, našla volné víkendy na konci léta až začátek podzimu a s tím sme šli do restaurace. Měli volný jen jeden termín, který sem měla já volný, takže bylo vybráno :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chtěli o prázninách chvůli mamce, která je učitelka. Takže červenec nebo srpen. Přesné datum jsme vybírali podle přítelovy dovolené, který ji musel hlásit už v prosinci. Vybírali jsme to tak, aby mu to navazovalo na dovolenou, ale neměl to přímo o dovolené (aby mohl čerpat dva dny volna navíc). Z toho nám už vyšel jen pátek 12. nebo sobota 13. No a vybrali jsme pátek 12., protože v pátky se v našem městě oddává zdarma. Takže tak, žádné magické datum s hlubokým významem to není:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani nevím, nechtěli jsme spěchat, zásnuby byly koncem roku 2012, tak jsme si řekli září. Pak se mi začalo líbit 13. pátek, ale bohužel nedorozuměním na matrice jsme o termín přišli, takže pak jsme vzali volný pátek a bylo to, takže je to bez jakéhokoliv významu. Prostě přizpůsobení na všechny strany :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si řekli, abychom měli tak 3-6 měsíců na přípravy, tedy červenec až září. Pak jsme se poptali rodiny, jak už mají naplánované dovolené, přítelova sestra navíc porod, a z toho co nám vyšlo se mi nejvíc líbil 31. srpen. Přítel souhlasil, a teprve když jsem ten termín zamluvila na matrice i v restauraci, tak přiznal, že i poprvé se ženil 31. srpna :-D Tak jen doufám, že to není nějaké špatné znamení. Ale spíš mě to pobavilo, říkám si, že se aspoň třeba nestane, že by se spletl a přál mi na špatné výročí :-D
Odpovědět
My jsme se řídili tradičním do roka a do dne od požádání o ruku:-) Moc nevěřím na "magická data", připomínají mi kolegu, který rok co rok hledá to pravé datum kdy přestat kouřit ani nezachránilo ho ani 12.12.2012:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak my jsme jednoho krásného dne sedli k internetu, ze zvědavosti jsme koukli na stránkách magistrátu na elektronické zamlouvání obřadů a měli volné dvě soboty, jedna pracovní, jedna volná. Tak jsme si řekli, že ta, kdy máme volno, bude pro svatbu fajn a zarezervovali jsme ji :-)
Odpovědět
Nechtěli jsme svatbu v zimě a přítel měl přání, hezké datum, aby si to pamatovat :-) Takže .. 25.5.2013 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěli jsme svatbu v létě a poznali jsme se 7, takže 7.7.byla jasná volba. Nejde ani tak o to,že je to "náhodou" magické datum,já na tohle moc nevěřím,ale vyšlo to hezky,že jsme v tu dobu měli výročí 2,5roku vztahu,tak se to krásně pamatuje :-) Jinak u nás žádné do roka a do dne nebylo, na svatbu jsme si počkali rovných 800 dní
Odpovědět
Profilova fotka
podle hospody :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 13.7.2013.. chtěli jsme svatbu v létě a tohle byl kromě června poslední termín, který na nás zbyl... nakonec jsme docela rádi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
26.9. máme výročí a 28.9. svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme na svatbě chtěli italskou tetu která jezdí pouze na 14dní v srpnu a jiný termín ji nepustí z práce,takže podle toho vzniklo naše datum :-D no máme ten srpen pěkně nabitý..9.8.-malý bratránek narozky,10.8.-svatba,13.8.-přítel narozky a 22.8.-já narozky :-D vidím to tak že si vezmu celý srpen dovču a budeme jen slavit :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@barbor09 my si vybrali datum presne na 2 roky od zasnoubeni ;-) Pry aby si to on dobre pamatoval. Jinak je to v patek, ale to nas netrapi :-) @lenik22 mam narozky 23.8 ;-)
Odpovědět
My si vybrali termín 21.12.2012. Proč? Oba se zabýváme vědou, takže jsme chtěli tak trochu vyvrátit nesmyslné pověry o konci světa. Zdálo se nám to jako nádherné recesistické datum :-) A navíc jsme si říkali, že když ten konec světa nakonec přecejen bude, tak aspoň máme jistotu, že spolu budeme do konce života, neboť za půl dne se snad nerozhádáme :-D Naši i manželovi rodiče to vzali v klidu, už nás znají ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moji rodiče se brali 3. listopadu a jsou spolu přes třicet let, takže jsme si řekli, že začátek listopadu je takový osvědčený datum, akorát teda pátek vyšel na čtvrtýho 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem jaro a aby bylo teplo. Koukli jsme na volné termíny na radnici, pak na fotky z předešlých let (kvůli počasí :-D ) a z toho jsme vybrali konec dubna - 26.4.2013 a počasí nám vyšlo naprosto úúúúúúúúúžasné 8-) Ale tedy s tou dlouhou zimou už jsem ani nedoufala,že by mohlo být tak krásně :-p
Odpovědět
Profilova fotka
náhoda, svatbu jsme chtěli za teplého počasí, nejlépe v červnu, koukala jsem na vypsané termíny a praštilo mě do očí 9.6. - což je naše půl výročí, což tedy rozhodlo. Naše svatba bylo na naše výročí 10,5 roku...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme chtěli pátek 13 :-D a to je v buď v září nebo prosinci. V zimě jsme svatbu nechtěli , takže máme termín krásného 13.9.2013 a rovnou v 13:00 8-)
Odpovědět
Datum našeho výročí. Chlap si víc než jeden datum nezapomatuje. :-D
Odpovědět
Podle volných termínů na matrice :D :D :D Já chtěla v květnu, ale to bylo obsazeno, tak jsme vybírali v červnu.. a taky podle podle volných termínů v místě obřadu - nemáme obřad na úřadě :)) Nijak jsme datum rozhodně neřešili, přesto jsem nedávno zjistila, že je to na naše devadesáti měsíční výročí :D :D :D aneb sedm let a sedm měsíců :D
Odpovědět
Profilova fotka
My chtěli květen či září...a protože květen byl našim zásnubám blíže (říká se do roka a do dne), tak jsme zvolili květen. :-) A datum? :-) Chtěla jsem až po zmrzlíkách, ať máme hezký počasí :-) Ale dneska už by mi to bylo jedno :-) Každou sobotu myslím na všedchny nevěsty, který se vdávají, protože aspoň u nás je nádherný počasí zatím vždycky :-)
Odpovědět
my jsme se rozhodly- já mám narozky 7.7 přítel 12.12 zásnuby proběhly 9.9 :-D a na 9.9 mámei termín porodu naší dcerky takže volba byla jasná na jaro a jelikož nám svatbu na 5.5 každý rozmlouval tak se rozhodlo že bude 6.6 když už máme tak krásný datumky :-D :-)
Odpovědět
Podle volného termínu u fotografa, kterého jsme chtěli. Samozřejmě, chtěli jsme jaro - to byla jediná naše podmínka ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?