Počasí 1. týden v září, bude teplo na to být venku?

Profilova fotka
Ahojky, tak to vypadá že náš termín bude 6.9.2014 - první týden v září. Jak to vidíte s počasím? Myslíte že ještě bude teplo na to být venku v šatech? já si to vůbec nepamatuju jaké je v tu dobu ještě počasí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je docela individualní :-D
Odpovědět
http://www.in-pocasi.cz/archiv/?mesic... tady si to může každá nevěsta naklikat pro svůj termín ;) .... hned je vidět, jak bylo v uplynulých letech.
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x tak je mi jasné že mi tu stokrát můžete říct že je ješt teplo a ono zrovna bude pršet celej den ale prostě nevim chci uklidnění aspon jo tohle je ještě normální datum kdy se svatby pořádají nebo tak :D jakože venkovní svatba v tento termín není uplne blaznovství a že se to dá zvladnout :D a že nezrznem :D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vybrala jste si ten nejlepší termín :-) Vedra už nejsou tak nesnesitelná a ani letní bouřky už tolik nehrozí. Déšť bohužel hrozí v každé roční době. Z pohledu fotografa je pouze nutné v tento termín myslet na to, že už se začne brzy smrákat, takže vychytat krásné večerní sluníčko vyžaduje rychlost a flexibilitu :-) Takhle vypadalo počasí například loni v první zářijový týden...
Odpovědět
Profilova fotka
Dám ruku do ohně, že bude slunečno, přes den teploty půjdou až na 26 stupňů a odpoledne se začnou dělat takové ty mráčky jako ze simpsonů ;-)
Odpovědět
Na nic nespoléhej, může být třeba 25 °C ale taky třeba jen 5. :) My jsme se brali loni 7. září a bylo snad 25 °C ve stínu, hrozné horko a krásné počasí a obřad venku. :)
Odpovědět

Odpovědět
no, když vidím, co si to počasí dělá teď, tak bych se nedivila, kdyby byly závěje sněhu :-|
Odpovědět
@everylee nešla bych do toho, když bych neměla v záloze možnost v připadě škaredého počasí se přesunout pod střechu. Nestálo by mi to za ty nervy, když bych se denodenně bála jak bude.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, může být skutečně jakkoli, vždyť víš, jak to počasí poslední dobou blbne. Já jsem si vybírala termín v první polovině července, kdy snad nepamatuju, že by nebylo hezky..... Nicméně zrovna na naši svatbu 14 stupňů a déšť. Kdybych se vdávala třeba teď na začátku března, měla bych počasí určitě lepší..... Rozhodně bych neplánovala venkovní svatbu bez možnosti vnitřního posezení. Byla by škoda, kdyby ti déšť zkazil celý koncept svatby, ne?
Odpovědět
kamaradka mela prvni tyden v zari skarede, prselo a bylo to na bundu a zavrene boty....to se opravdu neda rict...
Odpovědět
Profilova fotka
moc děkuju všem za odpovědi a podporu! :))) kamoška ted zase hlásila že podle ní bude celé léto pršet když v zimě nebyl sníh a podzim bude nádherný tak sem zvědavá ...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
počasí je sázka do loterie... teta se vdávala začátkem srpna, člověk by si řekl že to bude zaručeně krásně, ne ne, bylo hnusně, pršelo a byla zima, to se prostě nedá objednat..
Odpovědět
Profilova fotka
ale pro uklidnění, také jsem přemýšlela o září, určitě to neni nijak neobvyklý termín pro svatbu, hodně lidí měsíc září vyhledává, protože třeba už nemají rádi taková vedra, ale když to klapne, i v září je příjemné teplé počasí, takže proč ne.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se brali loni první týden v září a bylo nádherně, pálilo sluníčko, jako v létě. A bratránek se ženil pět let před námi téměř na den přesně a také měl krásně. Prostě si to musíte objednat :-D
Odpovědět
@everylee ahoj :) bude nádherně :) ne uplně vedro ale akorát příjemně, modré nebe a mráčky jen na ozdobu nebe :d mám to objednané :D jinak ale teď vážně :D pravidelně jezdíme vždy kolem 6.9. na akci a vždy je krásně :) není už tak vedro ale počasí je super :) tak nám přeji ať nám to vyjde dle našich představ :)
Odpovědět
Profilova fotka
super peto tak to je dobre ze jsi to objednala :D urcite to vyjde!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?