Odtajnění svatby v den svatby

Profilova fotka
Ahoj všichni. S přítelem se chceme vzít,ale kvůli nějakým problémům to vypadalo že nebudeme moci-dluhy:(..Celá rodina to s námi dost prožívala a všem je líto,že se svatbou musíme čekat.Kvůli dědečkům a babičkám a rodině,aby se všichni poznali jsme si na červenec naplánovali zásnubní párty,která bude u nás na zahradě,pozvali jsme blízkou rodinu bude nás cca 20.Oznámili jsme jim,že bychom si to chtěli užít když už se svatbou musíme čekat a všichni se moc těší. Každopádně jsme zjistili,že se vzít můžeme:) A napadlo nás nechat zásnubní párty tak jak je,jen s tím rozdílem,že se na tý zahradě rovnou vezmeme.:) Stejně řešíme sud a prasátko,posezení a hudbu.A změna je jen v oddávajícím,prstenech a šatech:)A řekli jsme si ,že to nikomu neřekneme...Já jsem přesvědčená,že budou všichni v šoku,ale dojatí a že si takovou svatbu všichni užijeme.Ale teď se trápím s tím,kdy vlastně jim to říct. Máme to 11.7 ve 12.00 já přemýšlím,že bychom jim to řekli -oznámili to překvapení ráno aby to stihli rozdýchat a samotný obřad si užili..Co myslíte??
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@elayna Já bych to neřekla vůbec a nechala to jako překvapení a zdá se mi to jako naprosto skvělý nápad! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych je nechala úplně do poslední chvíle. Pokud máš strach, aby lidé přišli včas, tak zkus vymyslet něco jako, že ve 12 začíná oficiálně párty a je potřeba, aby tam všichni byli včas, protože třeba tatínek chce mít nějaký proslov a má překvapení, a že by chtěl, aby všichni hosté už byli přítomni... Teoreticky můžeš oddávajícího domluvit na 12.15, aby tam byl prostor pro opozdilce. Ale myslím, že je to krásný nápad a já bych to opravdu nechala až do konce jako překvapení. Myslím, že si to všichni užijí i tak.
Odpovědět
Profilova fotka
@pasazovarevolta děkuju:)Mě se ten nápad taky líbí,hlavně příprava svatby s rodinou v patách by mě stresovala,Já jsem nejvíc nervozní když jsou nervozní ostatní:D...Takže mi pomůže s přípravou jen moje skvěla svědkyně a co se týče oslavy tak mi pomáhá rodina.Máma se sama nabídla že se postará o dort,Tchyně koláčky..Já jim totiž říkala,že chci aby jsme si to užili jako by to byla pravá svatba:D Trošku se bojím toho ,že právě nebudou mít čas to zpracovat..a těšit se.
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle je fakt super nápad. Myslím, že nevadí, že nebudou mít čas to zpracovat, budou dojatí i tak. Určitě bych jim to neříkala. Moc ti fandím :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju,no každopádně mám toho ještě spoustu co vymyslet.S organizací apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Úžasný nápad, fandím ti. Určitě to nech celé jako překvapení, i když to asi bude trochu náročnější, ale myslím, že to bude úžasné :) A trochu i závidím ;-)
Odpovědět
Držím palce, je to fakt super nápad, taky bych to neříkala až do obřadu. Tak ať vám to vyjde. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to se pak tesim na svatebni foto, napad je to super, aby vsichni prisli vces na neco nych je nalakala, asi bych jim rekla ze mate velike prekvapeni....at sou napnuti...je to super napad
Odpovědět
Mně to taky připadá jako úžasný nápad, nechala bych to určitě do poslední chvíle jako překvapení, jen prostor bych nechala větší (pro ty opozdilce), určitě min. 30 minut, možná i víc, záleží teda, jak jsou vaše rodiny zvyklé chodit včas a jak daleko bydlí (může se stát, že i člověka zvyklého chodit včas neočekávaně něco zdrží, autobus má zpoždění apod, tak aby to nebylo zrovna na té svatbě). Tady je odkaz na svatbu, o které do poslední chvíle nevěděla nevěsta (to bych osobně nerozdejchala, ale ženich ji předpokládám znal dobře, tak věděl, že si to může lajznout): http://greenweddingshoes.com/a-surpri... (Pro ty, co neumí anglicky, zasnoubili se 4 dny před svatbou, když byli na návštěvě u rodiny o Vánocích, domluvili se na zásnubní focení i s rodinou před kaplí, kde potom měla být vánoční mše. Nevěsta se o svatbě dověděla až ve chvíli, kdy vešla dovnitř, dostala kytku a ženich se jí zeptal, jestli si ho vezme dneska, dala i spatra svatební slib, který si v Americe obvykle píšou snoubenci sami.)
Odpovědět
Profilova fotka
Vetsina rodiny prijede uz v patek a vsichni budou spat u nas nebo u mamy,ale oni prave budou pomahat uz s pripravou ty ,,party,, takze je budu mit po ruce..budeme mit i oznameni..Zasnubni party s prekvapenim.Takze vlastne vsechno bude tak jak by to bylo na svatbe,akorat ze to nikdo nevi:D.Bude to narocny.Svedkyne zije ve Francii takze organizacni veci resime pres telefony a konzultujeme saty,prsteny,vsechno. Kamaradi o tom jinak nevi,doufam,ze se nebudou zlobit,mam dost blizkych pratel kteri budou v soku,ale s nimi si to proste oslavime jindy..Ja ani pritel nejsme moc na klasiku,nepotrebuju rozbijet talire a mit zasedaci poradek,chci na to hlavne vzpominat a uzit si to..U me jde o emoce ne o to jak to vypada:)
Odpovědět
A ty přátele tam pozvat nemůžete? Kolik by jich asi bylo? Klidně bych jim řekla, že to máte místo svatby a je to pro vás důležité a bylo by fajn, kdyby tam byli s váma...
Odpovědět
Profilova fotka
no ono kdyz nad tim premyslim,tak je asi opravdu jedno jestli koupim 8mi kilovy sele nebo 10ti:D to je pravda,to doma proberu.Zase z toho nechceme mit parbu.Prave proto jsme premysleli jen o rodine.S tim ze nebudu muset vymyslet zabavu pro kamarady.Ale nad tim asi jeste popremyslime:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Je to naprosto super nápad..:-) My jsme to tak chtěli taky, nebo něco podobnýho..ale pak sem si netroufla sama na organizaci..takže nakonec klasika..:-) ale moc vám fandím..:-) a taky se těším na fotečky..
Odpovědět
Profilova fotka
Ja doufam,ze to zvladnu.Spis mam problem to tajit:D Uz jsem se malem prokecla.Budu odne spolehat na svedkyni az prijede,ze to proste zmakneme.Fotky to je taky otazka..Nechci tam asi uplne ciziho cloveka na foceni,zase to je nesmysl fotit sami.To mam taky co delat s timhle tematem:D
Odpovědět
@elayna Možná bude problém s oddávajícím, pokud to nebude kněz. Při civilní svatbě musíte mít stůl a státní znak, takže ve chvíli, kdy dorazí pan starosta v černém s matrikářkou mezi ležérně oblečené rozjuchané hosty, bude třeba problém...
Odpovědět
Profilova fotka
jj nad tim jsem take uvazovala...Vysvetlim jim situaci a proste budou cekat nekde za rohem nez ja vylezu na terasu v satech a nez jim to oznamime...
Odpovědět
Jen ještě porozmýšlej nad tím, aby maminkám a babičkám nebylo líto, že se třeba nemohly svátečně vystrojit a prostě aby jim nechybělo takové to slavnostní chystání a těšení se. Aby ti to později třeba nevyčítaly.
Odpovědět
Pokud by byla "oficialni" svatba taky doma na zahrade, tak by stejne rodina neprisla ve velke vecerni. A u nas by zasnubni oslava znamenala i tak slusne obleceni, i tak je to slavnostni udalost...ja bych se toho nebala, muzete treba pri zvani rodiny zminit ze to je dulezita udalost, at vsichni prijdou hezky obleceni...
Odpovědět
@izzybickerstaff No ale třeba měly mamky a babičky v plánu koupit si nové šaty, kabelku ... a těšily se na to jak budou vyfiklé a krásné v " novém" , pochybuji, že by se kvůli zásnubní párty tolik "snažily" a to je ten rozdíl co tam já vidím . A vůbec takové ty předsvatební chystačky a plánováni i něčeho jiného by si chtěly možná užít.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam jen jednu babicku,moje mama na to strojeni moc neni a tchyne je krasna porad ta si na sebe dava zalezet i kdyz jde do kramu:)Ja to zduraznim nejak ohledne dresscode a napisu ze to bude spojene s tim prekvapenim asi
Odpovědět
Profilova fotka
@elayna Ahoj, já mám za sebou tajení sestřenčiny svatby a pro mě to bylo peklo :-D a všichni kdo přišli se utíkali převlíct ,když viděli nevestu v šatech:-D ve tvém případě bych uvedla na pozvánku nějaký dress code,aby se pak hosti necítili nepatřičně8-) tak a tohle je muj návrh jak to udělat,aby to klaplo - čas obřadu bych posunula na pozdější hodinu, ty s ženichem by jste se nejlíp měli nachystat někde jinde,jako vymluvu bych použila,že jedete pro to překvapení(tam kde se budete chystat se můžeš nechat nalíčit,učesat,oblíct se atd),pak by jste se jeli fotit( vymluva -to překvapení musíte vyzvednout a nějaký čas to trvá.-)) obřad by byl např v 15.00 ,dorazili by jste cca ve 14.30 a vy budete to překvapení,které jste přivezli ;-) pak by dorazil oddávající atd, fotograf udělá fotky obřadu,pak i s rodinou,přáteli atd a vy můžete pařit až do rána 8-) omlouvám se jestli jsem Vám to moc nalinkovala,ale já jsem organizátorka od narození :-D ;-) jo a kamarády bych určitě taky pozvala,pokud se k vám vejdou,budete to mít z krku :-D 8-)
Odpovědět
@radkaja elayna vyse pise, ze na "oslavu" maminka pece dort a tchyne chysta kolacky, to uz mi prijde jako docela velka rodinna akce. Neni to sice to same, jako vedet, ze jdu na svatbu, ale porad si myslim, ze svatba na zahrade by se i tak tolik "nehrotila" a pokud to neveste pomuze, aby nebyla nervozni...Spousta lidi se bere nekde na Seychelach nebo jen se svedky a to pak z toho rodina nema vubec nic... @elayna ja bych jenom prubezne nenapadne zduraznovala, ze se na party moc tesite, ze tam bude i ta druha strana rodiny, tak at se pekne vyfiknou :-) atd atd atd :-) (ten dresscode je taky dobry napad)
Odpovědět
Profilova fotka
@elayna já nevím, ale asi bych tam to překvapení nepsala, aby to náhodou někdo třeba jen netušil a neroznesly se pak klepy...jinak myslím, že maminky a babičky sice možná budou chviličku smutné, že se to s nimi nekonzultovalo a tak, ale určitě je to brzy přejde. Svatba je o vás dvou, ne o tom, co si myslí ostatní. Ono ani není o co stát, ta organizace je šílená už tak sama o sobě, ještě, kdyby každý měl pocit, že vám nutně musí poradit... vážně závidím, že nás tohle taky nenapadlo ;-)
Odpovědět
Super napad, my sme tak boli na 50ke kde oslavenkyna dostala prsten so ziadostou o ruku a jej priatel povedal - ked si uz povedala ano, podme sa hned zobrat. A nikto ani netusil, ze on uz ma prichystany aj obrad. Oslava bola v krojoch, takze to bola parada. Drzim palce nech sa vam to tiez perfektne vydari.
Odpovědět
Profilova fotka
kez by....to je teda frajer snoubenec:)...ona asi kazda takova udalost ma co do sebe.Kazdopadne na to asi clovek vzpomina taky jinak
Odpovědět
@elayna Mně se to moc líbí. Nicméně nebudou Vám chybět svatební dary? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 o dary mi nejde,pokud nás někdo bude chtít podarovat tak může poslat po svatbě:) Já bych ani nic nepotřebovala:D chci fakt jen zažitek a aby si to vsichni uzili
Odpovědět
@elayna Super nápad, myslím, že to bude bezva.Naše rodina by tedy dotčena, že nemohli prožívat přípravy, nebyla ani náhodou :-) , naopak, byli by v pohodě a rádi. Jen bych už nepřekombinovávala ten program a upozornění, jak se rozjíždí výše, protože já bych tedy v takovém případě poznala, co se chystá.
Odpovědět
@elayna super (já myslela na tu spoustu nevěst, co by ideálně díky darům byla ještě v zisku...) Doufám, že sem pak napíšete, jak to dopalo.
Odpovědět
Profilova fotka
@cervenec ja mam takhle vymysleny foceni .Stejne u me uz skoro vsichni budou a sraz bude v 11.Máme veliký dům a tam mistnost kam nikdo nevleze.Je normalne zamcena.ja se vymluvim,ze jedu vyzvednout-neco-to prekvapeni:) a zalezu si tam a behem hodinky jsem urcite hotova.Svedkyne bude pred obradem organizvat ,,foceni,, aby dala celou rodinu dohromady na zahrade a bude se cekat na me ..a pak to zacne:D... Holky mam to sice ,,jednoduche,,,ale nemuzu vubec spat jak nad vsim tim premyslim:D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?