Odpolední svatba v okolí Ostravy, měli jste?

Prosím poraďte. Chtěli bychom odpolední svatbu (obřad kolem 4 hodiny) v okolí Ostravy, nejlépe na netradičním místě (ne obecní úřad). Bohužel se zatím setkáváme pouze s nepochopením. Oddávat prý může v daném místě pouze místně příslušný oddávající a např. v Hlučíně končí se sobotními svatbami v 1 hodinu odpoledne a protože tam nemůže oddávat nikdo jiný, celá správní oblast Hlučína tímto pro nás padá. Prosím poraďte, zda měl někdo z Ostravy (Hlučín není podmínkou, může to být i na opačnou stranu, my jsme z centra) takový odpolední obřad, ve kt. obvodě, městě, najdeme ochotné oddávající. Svatba by měla být civilní. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafkasevdava Přeji aťse Vám někoho podaří sehnat, opravdu je to problém. A je to velká škoda. Obvzláště na Hlučínsku.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás bude paní oddávat v 15 h. ,pátek, v OV-Vítkovicích jen jsme museli zaplatit 1000,-. Je pravda,že jedině ona souhlasila. Co se zeptat v Hradci nad Moravicí či v Raduni. Jsou to nádherné místa. Jinak oddávají i na zámečku v OV-Zábřehu. ;-)
Odpovědět
Do Vítkovic jsem volala dnes, zatím jako jediní nabídli aspoň ty 3, ale později bez šance. Paní byla moc příjemná, ale ještě pořád hledáme, chtěli jsme to přeci jen mimo radnici a ještě o chlup později. Na slovensku jsou odpolední svatby běžné, nevím, proč je tady s tím takový problém - nemít na výběr zrovna v takový den :( Ten Hlučín je fakt škoda. Hradec i Raduň jsou krásné, ale daleko a myslím si, že teď s letním termínem bez šance
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafkasevdava Ten Hradec bych zkusil, venkovní možnost svatby na nádvoří je tam opravdu nádherná, ale v každé sobotě už tam bude přímo ve vnitřních prostorách svatební hostina, takže to by mohlo rušit obřad, kdyby jiní hosté vycházeli ven.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?