Obřad ve všední den v Hradci - byl na matrice problém?

Obřad ve všední den v Hradci Králové - měli jste s tím na matrice problém? Mně bylo na matrice řečeno, že ve všední dny neoddávají. Jedině když si sami seženeme oddávajícího a připlatíme si. Stalo se Vám to taky? Nápady, jak sesmolit e-mail pro oddávajícího? Už ho píšu snad hodinu a vše, co napíšu, zase mažu :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se rozhodnete svatbu udělat po - čt, tak to většinou dopadne, tak, jak píšete, leda by jste měla nějakého kamaráda co oddává, pak se dá na všem v pohodě domluvit. Natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Jsem z Pardubic. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Už to máš asi vyřešené :) ale myslím, že není nic problém. Jen si opravdu musíš sehnat sama oddávajícího. Já jsem teď telefonicky řešila něco podobného. Sice na sobotu, ale takovou kdy neoddávají vůbec a ještě to budeme mít mimo radnici...taky za to zaplatíme 4000,- ale co se dá dělat =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?