Obřad v 16:00, není to moc dlouho?

Ahoj Holky :o) Měla jste některá obřad až v 16:00hod? My ho máme a tak se chci zeptat, jestli to nebylo moc dlouho.. Děkuju za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla obřad v 15:30 (teda měl začít ale díky ženichovi se krapet zpozdil :-D bylo to v pohodě. Nemusela jsem řešit oběd pro svatebčany a mohl být už jen raut a grilovačka. Myslím že je ale důležité mít obřad a hostinu na tom samém místě a taky bych zapřemýšlela nad focením před svatbou - jinak ztratíš spoustu času focením (jako my) a uteče Ti zábava na hostině. Jinak můžu jen a jen doporučit - nemusíš vstávat, dají se krásně stihnou dekorace atd.
Odpovědět
Po obřadu to na hostinu bude trvat cca 15minut maximálně (autem). A focení tak hodinu, dýl ne. Bohatě nám stačí pár pěkných fotek..a to se si myslim dá za hodinku hezky stihnout. A hlavně nějaké fotky uděláme i kolem obřadu, je tam hezké prostředí tak toho využijeme :) Dekuju za odpověď! :)
Odpovědět
je kez bych to mela ja ja bohuzel kdyz jsme sly pro trmin nepremyslela ze to mam tezsi ze by bylo dobry aby to bylo pozdeji mame to v 11 a jsme zvedava jak to budu zvladat jelikoz mam 2 maly deti a jedno s toho je mimco ktery kojim a uz ve stadiu kdy porad cumakuje a potrebuje pozornost :D
Odpovědět
Profilova fotka
My měli v 15 a ohledně organizace apod. jedině doporučuju, jediné mínus je, že to děsně uteklo, ale aspoň nebyla hluchý místa, kdy by se lidé akorát nudili. Odpadl nudný oběd a byl jen raut, super :) a ráno proběhly všechny přípravy v klidu, holky ještě stihly sjet dozdobit místo a udělat chlebíčky :)
Odpovědět
Jéé moc vám děkuju za reakce! ;-) Už přestávám mít obavy :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bbllaannkkaa my měli obřad až ve 21 hodin a bylo to naprosto super! :-) dopoledne jsme ještě jeli synovi pro boty, pak vyzvednout na nádraží Honzovu maminku a bráchu, doma jsme pobalili jídlo a potřebné věci. Od 14 hodin jsme měli pronajatou čajovnu přímo na hradě, tam jsme si udělali raut. Od 18 hodin jsme se šli sami na necelé 2 hodiny fotit, ve 21 hodin obřad, po obřadu soukromá prohlídka hradu a před půlnocí jsme jeli domů :-) osobně bych obřad během dopoledne, nebo kolem poledne nechtěla. Večerní obřad jsem chtěla kvůli atmosféře se svíčkami a neměnila bych! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad také v 15:00 a nikdy bych neměnila. Takže myslím, že 16:00 bude taktéž v pohodě, záleží na představách, co vše chcete stihnout, ale jinak myslím OK
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. Já jsem chtěla taky obřad co nejdéle, aby se mohl vynechat oběd a bylo rovnou grilování a raut, ale u nás řekli, že poslední svatbu oddávají ve 13:00, tak jsme to hold brali. Nakonec jsem byla spokojená, ale myslím si, že v 16:00 to vůbec není pozdě. :-)
Odpovědět
máme termín 14.6.2014 v 16:00 chtěla jsem 14.6.2014 ve 14:00 ale ten už je bohužel zabraný :( ale když to tak čtu, začínám být opravdu ráda, že to máme tedy až ve 4 :) A co chceme stihnout? Ani nevím..stačí že si budeme uživat jeden druhého ♥ :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Taky máme obřad v 16hod. Přemýšleli jsme jak si svatbu zpříjemnit, protože nemáme rádi takové tradice jako je rozbíjení talířů, krmení se nevzájem pod obrovským brindákem apod. Tak jsme to prostě vyřadili úplně.. Focení bude před obřadem a po obřadu jenom raut a grilování. Od 20hod. nám bude hrát živá kapela (do 20hod.jen DJ) a příjdou ostatní přátelé. Termín máme 9.8.2014, tak snad vyjde počasí. Máme všechno venku.. :-)
Odpovědět
My máme obřad v 11.30,podle mě ideální čas,když chcete stihnout i oběd. Ale ta večerní svatba musela být naprosto kouzelná.
Odpovědět
Dlouho????? Kdyby tam nebylo vysvětlení a reakce, tak nerozumím otázce.... Já si myslím, že si každý dělá obřad, jak mu to vyhovuje. Někdo stojí o oběd, někdo ne. My třeba byli na svatbě, která byla v 15h, předtím byl malý raut, po obřadu jsme se přesunuli na místo hostiny, během toho se šli novomanželé fotit, To už bylo tak 17-1730, možná víc, nikdo pořádně nevěděl, co a jak, chyběl tomu trochu oficiální začátek. Koukali jsme kolem sebe - můžeme si dát něco na pití (kde a co?), bude jen raut, nebo nějaké společné jídlo??? Navíc nám přišlo zvláští začít jíst dříve, než příjdou novomanželé.... My měli obřad ve 12 a později bych nechtěla, ten den strašně rychle uteče....... nemám pocit, že by byla hluchá místa, není nutné, aby byla každá minuta předem naplánovaná a zorganizovaná...
Odpovědět
Článek se načítá
Já měla obřad až v 16:30 a rozhodně nelituji. Měli jsme tedy svatbu v pátek, ale Jednak žádný stres ráno, hosté byli odpočati, nechtěli jsme hostinu a rovnou se rozjela párty a raut :) rozhodovat se znovu, neposunu to ani o minutu. Jo a ještě bylo moc velké horko, tak i proto jsem byla ráda za tento čas;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?