Obřad od 13 hodin. V kolik hodin by měla být hostina?

Profilova fotka
Ahoj holky, vůbec nevím jak dlouho trvá obřad...? Pak se bude fotit..to taky nevím jak dlouho? A v kolik tedy hostinu? Máte zkušenosti? Nebo jak to budete mít Vy!?:-) Dekuju!
Odpovědět
My máme obřad v 13:30 a sama za sebe mohu říct, že toto je opravdu nejlepší řešit s restaurací, kde řeknete jak dlouho trvá obřad, focení a oni Vám navrhnou nejlepší čas na hostinu nebo spíše na první jídlo, protože na hostinu jsou prostory rezervovány už od večera a celý následující den, protože se pracuje na přípravě a výzdobě prostorů.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tom, jestli máš civilní nebo církevní obřad. Jestli máš civilní, může trvat taky třeba jen patnáct minut. Pokud budete mít někoho, kdo vám tam bude číst nějaké speciální povídání, může to být na půl hodiny. Plus pak gratulace. Focení závisí na tom, kolik různých fotek budete chtít a kolik bude svatebčanů. Obřadní místo má většinou nějak dané mezery mezi jednotlivými obřady. U nás je to třeba hodina. Jinak co se týče hostiny, záleží na tom, jak daleko je restaurace. Ale přibližně bych počítala tak na 14:30 hostinu? My teda hostinu nemáme a budeme se přesouvat z obřadního místa cca 10 km na zahradu. Máme obřad od 14:00, tak počítám, že v půl čtvrtý zasedneme ke stolu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli obřad ve 13,00. Obřad i s následnou gratulací trval půl hodiny - každá matrika to má ale jinak, takže se spíše zeptej tam. Oběd jsme měli na 15,00 a jelikož byla restaurace jen 5 minut od místa obřadu tak jsme stihli udělat i pár fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na druhu obřadu a taky na tom,jak se budete dlouho fotit. My měli sice církevní obřad,ale proti předpokladu jsme se fotili 3hodiny místo dvou,měli jsme mít hostinu od 18h, nakonec byla od 19h. Obřad jsme měli ve 14h.
Odpovědět
My máme obřad taky v 13.00, počítáme 30min na obřad, gratulace a 1-1,5h na focení podle počasí. Hostinu máme cca 20km od obřadu. Na oběd nás budou čekat od cca 15.h.
Odpovědět
My měli obřad v 12:45, ve tři jsme teprve dojeli na oběd - mezitím se totiž fotilo a byli u toho všichni, raut začínal v šest, v pět přišel hudebník. Myslím, že to tak bylo vyhovující....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj budeme mít obřad taky ve 13", měla jsem za to, že se půjdeme fotit po obědě... aby hosté nečekali do 15" na jídlo... je to divné?
Odpovědět
Záleží na počtu lidí na obřadě, gratulantů, době přesunu, focení a odhadované délce tradic před hostinou. My měli hostinu cca 2 hoďky po církevním obřadu a vše se stihlo, ale je to dost individuální… http://svoji.zde.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?