Měli jste svatební obřad v 11:00?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste některá měla obřad v 11:00 hod a jak jste to všechno všichni zvládli časově? Bylo to v pohodě?
Odpovědět
Profilova fotka
@evush Ahoj, my máme obřad v 10:30 h a doufám, ,že to všecko zvládneme... nic jiného nám ani nezbývá :-D
Odpovědět
Ahoj, my měli obřad v 10:00. Časově jsme to zvládli, ale museli jsme brzy vstávat (hlavně já) a měli jsme časový plán, kterého jsme se přesně drželi. Naštěstí se nestalo nic neočekávaného a všechno vyšlo :)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a v pohodě, i jsem si předzdobila svatební tabuli :D
Odpovědět
měli jsme také přesně v 11:00.....a muselo se brzy vstávat, aby vše stihla kosmetička a kadeřnice....Chlapi se nudili. Z domu na obřad jsme to měli asi 2 minuty autem a na oběd do restaurace by se dřív došlo pěšky než autem a to byla klika, přemísťování nám nezabralo tolik času.
Odpovědět
tak my ho máme až ve 12h, takže myslím, že by to mělo být OK. Zdobit stoly budu už v pátek.
Odpovědět
Taky budeme mit v 11 tak doufam ze to stihneme
Odpovědět
máme až v 13.30 :) nechci se stresovat a vstávat o 7:D
Odpovědět
Taky pořád přemýšlím, zda mám mít obřad v kostele v 11 nebo v 11:30 - spíš dřív, protože potom přejíždíme 30 km na hostinu, tak aby hostě nebyli dlouho hladoví :-D
Odpovědět
my měli obřad v 11 a vše se v pohodě zvládlo :-) a to jsem vstávala v šest :-)
Odpovědět
My budeme mít obřad taky v 11:00 a myslím že to je ideální čas.Já stejně budu stresovat už den předem takže počítám že se stejně v noci moc nevyspím a navíc aspoň hosté nebudou tak dlouho hladoví.
Odpovědět
My budeme přejíždět cca 30 km na obřad a pak zas zpět. Jako jestli vše stihnu, když budu vstávat v 6, v půl 7, tak to je ok. Dřív by se mi asi nechtělo :-p A zase to dobře vychází s obědem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my původně měli mít obřad v 13h, ale pak jsme zjistili, že bychom nestíhali kvůli dlouhému přejezdu na hostinu, takže jsme museli obřad posunout na 10.30h, protože to už byl poslední volný čas. :-) ale mě to ani moc nevadí, beztak budu od 4h nervozně koukat do stropu a nebudu moct spát, jak se znám. No a ženich bude spát u rodičů, tak ten si v klídku pospí. Já myslím, že v těch 11h je to v poho.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máme také obřad v 11:00 a ikdyž máme přejíždění asi 30 minut, tak si myslím, že to bude v pohodě:-)
Odpovědět
No tak ono se to nezdá že, ale 11-12 obřad v kostele, pak nějaké focení skupinové na schodech plus přejezd 30 km plus nějaké tradice před restauraci a jestli budou ještě nějaký proslov tak oběd bude tak ve 14 h
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak my máme v plánu obřad v kostele v 11.30 s tím, že na mši počítáme asi hodinu a čtvrt, pak nějaké to focení všech přítomných a gratulace od těch, kteří se jen tak přijdou ze zvědavosti podívat a přejezd 7 km na oběd, takže jsme oběd naplánovali na cca 13:30 - 14:00 (v restauraci řekli, že jim nevadí, když dorazíme s nějakým tím spožděním, že jsou na to připravení, tak jsme dali rozptyl půl hodiny) s tím, že už po obřadě si budou moci hosté dát "minipředkrm" v podobě koláčků, které je zvykem u nás po svatbě před kostelem nabízet...
Odpovědět
@ejosefikova tak myslím, že se zpožděním musí počítat každá restaurace ne? :o)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalusenka to jsem si taky myslela, ale když jsem obešla více restaurací poblíž, tak mi v jedné rovnou řekli, že se musíme dostavit na přesně domluvenou hodinu, že oni to přihřívat nebudou - tak jsem jim řekla, že nebudou muset, že k nim opravdu nechceme jít - co taky čekali s takovýmto přístupem.... v další mi řekli, že bychom měli dorazit o hodinu později, že tam mají před námi ještě nějaký rodinný oběd - což jsme brala, to bylo férové jednání a v té pro kterou jsme se nakonec rozhodli a kde jsme jídlo i vyzkoušeli, tak tam nám vyšli všemožně vstříc a dokonce nám i zdarma udělají výzdobu sálu a stolů
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad v 11.30 u kadeřnice mám být na 6.30 tak si myslím že to zvládnu ;-) ohledně hostiny tak tu budeme mít počítám tak ve dvě protože máme společné focení a pak jen s manželem v zámku a to je zhruba na hodinu takže svatebčané se půjdou podívat na prohlídku zámku a mi se budeme fotit :-D
Odpovědět
@mustelinka kadeřnice už v 6.30?? to mi přijde brzy, jdu na zkoušku ůčesu v úterý tak uvidím v kolik tam půjdu já.. a v kolik budeš asi hotová? My máme obřad také v 11.
Odpovědět
Profilova fotka
@leeninka obřad máme v 11.30, ale zhruba půl hodiny cesta. Jelikož budu mít vlasy prodloužené tak mi zabere výroba účesu co jsme se bavili s kadeřnicí rozhodně 2 hodinky (prý bude záležet i na tom jak moc budu vymýšlet :D ale na zkoušku jdu až 10.6. tak uvidíme jak dlouho bude nakonec trvat - chtěla bych to do drdolu a pustit pramen dolu abych ho měla buď vzadu nebo hozený přes rameno) no a pak až mě dodělá kadeřnice mám ještě líčení takže proto tak brzy, co vím a co jsme se bavili tak zhruba nejdéle v 10 bych měla být zpět abych mohla zařídit ty serepetičky okolo a tak ;) tak uvidíme :D jak moc se to bude shodovat :D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanih můžu se prosím zeptat v kolik jste stávala a jaký byl časový plán? Mě kosmetička ani kadeřnice nepřijde a mám už teď hrůzu, že to nebudu ráno stíhat ..
Odpovědět
@luca1601 Vstávala jsem v pět ráno, ale měli jsme celou akci náročnější na dopravu :) Od šesti jsem byla objednaná u kadeřnice, pak jsem jela k rodičům (přesun cca 20 minut), kde na mě v 7:45 čekala kosmetička. Nalíčená jsem byla za 20 - 30 minut a pak už jen obléct. Něco před půl devátou přijel ženich, aby se pozdravil s hosty, kteří se u našich shromáždili, a předal mi kytici. No a kolem deváté jsme odjížděli na obřad (jeli jsme brzy, protože cesta je zhruba na 30 minut a na trase jsou nějaké železniční přejezdy, tak jsme chtěli mít rezervu :) ) Doporučuju se domluvit s kadeřnicí i kosmetičkou, jak dlouho jim to bude trvat, někdy se to dost liší. Já například měla na líčení domluvenou paní, která to měla stihnout za půl hodiny. Ta mi ale asi čtrnáct dní před svatbou odřekla kvůli nemoci v rodině a sehnala mi náhradu. Když jsem se ale domlouvala s tou náhradnicí, zjistila jsem, že jí to bude trvat hodinu a půl (prý šlo o kvalitnější líčení, které víc vydrží atd)., jenže to by nám nabouralo celý plán, takže jsem ještě narychlo sháněla někoho, kdo to zvládne rychleji :)
Odpovědět
Já bych řekla že radši dříve než později, ten den hrozně uteče, kamarádka měla obřad v jednu, do tří focení, pak oběd, na hostinu se přijelo až na 6, a kolem 11 - 12 začali všici odpadávat.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli obřad ve 13:00. ráno jsme se vyspali, pak v pohodě a bez stresu zařídili co bylo potřeba, kolem 14:45 byl oběd a ten den sice byl fajn a moc jsme si to užili, ale myslím, že být na zábavě o hodinu nebo dvě dýl bych si ani nevšimla. Kolem půnoci dost lidí odpadlo, někdo musel odjet už po 22h. Mě to teda docela stačilo, možná mít obřad o hodinu dřív by taky bylo OK, ale nemyslím si, že sme zas tak o něco přišli tím, že byl až ve 13 Nicméně jsme měli vše na jednom místě, obřad, focení i hostinu, takže nikde nebyla ztráta času na přejezdy.
Odpovědět
My ho budeme mít v 10:30 a na obřad se jede 40 min, z obřadu na hostinu dalších 40 min :D to jsem také moc zvědavá jak to vše stihneme :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, ja mela obrad v 11, nas knez rikal, ze je to moc brzo, ale nakonec stejne jindy jak v 11 nemohl. Ve svatebni rano jsem se vzbudila v 5 h. od 6 jsem sedela u kadernice - mam huste a dlouhe vlasy, pak se kolem 9 pridala kosmenticka, nastesti vse jen naproti v baraku, 10.15 jsme meli odjizdet na obrad, odjizdeli jsme 10.30, ale i tak se vsechno stihlo. Akorat jsem se nehnula z kadernictvi, pak rychle do satu a jet...Ke konci to bylo velmi hekticke... Preji hodne stesti...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme v 11 a cesta na obřad trvá asi 15 minut. Kadeřník přijede 7:45, vizážistka v 9:00, zabere jí to asi 20 minut, tak se spíš bojím, co budu takovou dobu dělat :-D Vlasy si umyju už v pátek večer, takže to vidím na plánovanou vstávačku v sedm, sprchu, kafíčko... Co udělají nervy, je druhá věc. Lidi, kteří budou v koloně, přijedou kolem 9. hodiny na snídani a zdobení aut, takže podle mě to půjde zvládnout v pohodě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?