Máte zkušenost se svatbou v pondělí?

Ahoj, máte někdo zkušenost se svatbou v pondělí, tedy v úřední den? Případně kde? Jde nám jenom o to, podepsat papír a mít to ofiko, klasická svatba pak bude jinde. Zatím mám pocit, že to bude problém, ale jde nám o konkrétní datum, který bohužel vyšel na pondělí. :/ Díky moc!
Odpovědět
@michaelasla Znám 2 páry, které měly/budou mít svatbu v pondělí, protože si vybraly obřad na hradě a pondělí je jediný den, kdy je pro návštěvníky zavřeno. O žádných problémech s matrikou nemluvily.
Odpovědět
@michaelasla Ahoj, přesně před měsícem jsme měli svatbu v pondělí, 9. 9. 2019. Šlo nám taky hlavně o datum. Měli jsme štěstí a dostali přes známost kontakt na úřad, kde byla paní strašně ochotná a zařídila nám obřad v obědové pauze oddávajících :-D Takže ano, jde to :-) Pokud ale chcete jenom podepsat papíry a je vám jedno kdy a jak, tak by snad mohli vyjít vstříc na jakémkoliv úřadě. Mají snad úřední hodiny, ve kterých by to šlo. Zkuste se zeptat na úřadech v okolí, za to nic nedáte. Držím palce, ať vám to vyjde.
Odpovědět
@iveete Kdyby to bylo v pondělí kdekoli jinde, tak je to jedno, ale my potřebujeme tu na úřadě a tam to nejde. :/
Odpovědět
@momoe Ahoj, právě jsem už zkoušela napsat na několik úřadů a všichni mi napsali to samé, že to nejde. :/ Aktuálně zjišťuju, jestli někdo nemá na matrice známé. :D Ale vypadá to, že ne, takže asi budeme muset změnit datum. :((
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelasla a co církevní obřad bez ohledu na matriku a úřední den? Unitáři či církev jinak udělá i svatbu pro nevěřící. Hodně nevěst to takto volí i kvůli tomu, aby byl obřad více osobní. Ale i když Vám jde jen o to podepsat papír, tak budete muset mít svědky, atd.
Odpovědět
@ppawlusha církevní nechceme, máme svatbu potom jinde, kde to bude osobní a jde nám vážně jen o to podepsat papír, svědky samozřejmě mít budeme. Ale děkuju za tip, třeba to někomu dalšímu pomůže. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?