Mám posunout datum??

Ahoj holky potřebuji pomoct a poradit máme termín svatby 1.8.2015 , jenže muj bráška má ject na pracovní montáž do ruska a už měl odletět ale pořád se posouvá datum odletu, měl letět už začátkem března ale ještě je doma, letí tam na tři měsíce a já mám hruzu z toho že by nestihl svatbu, jsem ochotná i přesunout datum. Jak by jste to řešili vy a mám ještě počkat až jak se to vyvrbí a nebo si raději už ted zjistit zda-li by se dalo datum pounout? Na bráchovy mi hodně záleží a je mi z toho zle když si představím že by nebyl na svatbě .
Odpovědět
Otázka je, jak moc už toho máte zařízeno, co na to brácha a taky, jestli je jisté, že když datum změníte, tak se mu nakonec práce stejně neposune a nevznikne nová komplikace?
Odpovědět
máme místo a fotografa , s bráchou jsem o tom ještě nemluvila přišel s tím dneska že se jim odlet zase posunul až na 20.dubna ale sám řekl že už má z toho docela vítr aby to stihnul . No právě posunula bych to o týden to by mělo stačit, na víc už by neměl vízum a musel by se vrátit.
Odpovědět
@veronika87s To byste ještě neměli moc změn a dalo by se to. Jenom bych počkala, až doopravdy odletí. Aby pak nenastala nějaká další změna a nebyli jste ve stejné situaci.
Odpovědět
Právě ale zase se bojím že čím dýl to budu muset přesunout tím už další týden bude obsazený, jak u fotografa tak na místě obřadu. Počkám do konce dubna pak už by bylo jasné že to nestihne a začnu to řešit.
Odpovědět
@veronika87s Buď bych opravdu počkala, nebo to změnila rovnou třeba o měsíc. S tím týdnem bych se fakt bála, že se mu odlet opozdí ještě jednou a jste tam, kde jste byli...
Odpovědět
Pokud je pro tebe fakt dulezity, aby tam bracha byl (a to chapu, mela bych to stejne), tak bych to posunula.. a jak psala @izzybickerstaff, rovnou treba o mesic, at mate jistotu.. zkusila bych to rozjednat s mistem obradu a fotografem a zjistit, jestli/jak maji volno.. A brachovi bych rekla, at v praci rekne, ze mas toho a toho dne svatbu, ze proste v ten den musi byt v Cechach, aby s tim pocitali..
Odpovědět
Co mám zkušenosti s tím, jak probíhají odlety na montáže na východ, tak to moc neřeš, ještě se to několikrát změní. Tak abys to neposunula a stejně to nedopadlo.
Odpovědět
Holky, já mám podobný problém. Měli jsme vybrané vysněné datum a i místo hostiny bylo volné. Než jsme ale přijeli osobně místo hostiny domluvit (rozdíl 8 dní), tak už nám ho na to datum někdo vyfouknul. A my teď řešíme jak to udělat. Datum jsme měli mít 25.6.2016, už mám i zamluvené šaty, ale nic jiného. Celý červen je passé (obsazen nebo máme v rodině jinou svatbu) a místo na hostinu je volné až od poloviny července. Ale to zase nebude v ČR moje vizážistka. A navíc července a srpen můžou být vedra.. Tak nás napadlo 3. září 2016. Pokud bych vše obvolala během pár dní, tak myslím, že místo bude volné, vizážistka také, a se šaty vidím nejmenší problém, jelikož na příští rok si je skoro nikdo nedomlouval. Doma se mnou sdílejí názor, že začátek září většinou bývá stále krásný jako v létě, jen sestra mi zkazila radost a rozmlouvá mi toto nové datum. Že prý už nebudeme moci posedávat venku pod pergolou a tak... Nevím co mám dělat, jsem v koncích...
Odpovědět
Profilova fotka
@konecna_v s pocasim to je opravdu slozite a 3 zari muze byt krasneji nez nejaky den v cervenci nebo srpnu..ale i tak bych se ja spis priklanela k letnim mesicim..mam pocit ze vzdycky kdyz jdou skolaci poprve do skoly tak je opravdu hnusne..zari byva vetsinou hezke az tak ke konci ale..a kveten maji uz take plny? Miluju jaro kdyz vsechno rozkveta a zacinaji byt krasne teple dny..
Odpovědět
rok 2016 je za mým rozlišovacím horizontem...
Odpovědět
Profilova fotka
@konecna_v to je jako fakt na cerven 2016 uz ted tak plno? to je sileny!! :-D:-D:-D jinak my mame 5/9 letos a bude nadherne :-) to proste vim! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@konecna_v V ČR je počasí nevyzpitatelné :D To se nedá radit. Ale myslím, že začátek září bývá také pěkný. @veronika87s jak píšou i ostatní holky.. o týden je pořád riziko, že se to nemusí povést. Posunula bych to radši o měsíc, což už je delší časový horizont. Každopádně bych to ještě nedělala. Vydrž max do konce dubna, ale raději se zeptej u těch lidí a na těch místech, kde už máš rezervaci, jestli mají volný i termín, který si určíš předběžně jako nový. A zkus se s nimi domluvit, jestli by ti nepodrželi i tento termín - třeba týden, 14 dní. Vysvětli jim situaci, třeba to pochopí a půjde to.
Odpovědět
Článek se načítá
@1nelinka Květen by se mi taky líbil, ale kvůli pověrám se to u nás nedělá. Já nebudu dělat rozbroje v rodině ještě tímhle :-D A navíc předpokládám, že květen už bud též plný. Na naše místo tak rok a půl dopředu...
Odpovědět
@laka_lacenda Bohužel, plní se to hrozně rychle. Je to šílené! A to jsem si nejdřív myslela, že budu všude první, takže budu mít vše tak jak jsem chtěla. Kdybychom to věděli dřív, tak bychom si zamluvili místo hostiny ještě před zásnubami (slova mého snoubence) :-D Nebo se prostě nevdávat dřív jak 2 roky po zásnubách...
Odpovědět
Profilova fotka
@konecna_v to mate na prazskym hrade ne? :-D:-D:-D
Odpovědět
@laka_lacenda Roseta Radějov
Odpovědět
@konecna_v Já bych to taky nedávala na září. Nejpozději bych to dala na ten červenec. Od půlky srpna už nebývá moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud opravdu nemáte až tak moc zařízeno a je pro tebe důležitý, tak bych to přesunula. My máme třeba svatbu až konec srpna, počasí je počasí - poslední roky bylo v září víc hezky než v červnu. Takže jak má být - bude. Držím palce
Odpovědět
@konecna_v Ja bych sla do toho zari. To datum vypada i hezky napsane: 3.9.2016. Je v nem hodne trojek. Treba to i neco znamena.... Na zacatku zari muze byt moc krasne a aspon uz nebude velke vedro a v satech ti bude prijemne. Taky budes po lete do satu krasne opalena...A budete mit jistotu, ze vetsina hostu se uz vydovolenkovala a na svatbu prijede... No a pod pergolou se v zari urcite vecer sedet da. Maximalne si neco prehodis pres ramena (treba bolerko), kdyz bude chladno.
Odpovědět
Mám podobný problém, mám termín svatby a bratranec mi oznámil, že v té době jede nejspíš na cvičení. A je to zrovna člověk kterého na svatbě moc chci a taky nevím co mám dělat. Zatím je to tak 50 na 50 že pojede.. ale nejhorší je, že místo kde chci dělat hostinu má volný ještě jeden datum, ale to jdeme na svatbu kamarádům... A co teď? :-(
Odpovědět
@konecna_v: no, premyslela jsem, kde je to u nas tak bozi, ze je tam plno ... no, myslim, ze pokud nutne netrvate na Rosete, tak najdete i jina krasna mista :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?