Když nejde vše, tak jak si přejete...

Loni v červnu jsem byla po 13ti letech láskyplného soužití požádána o ruku. Huráááá! Na termínu svatby jsme se dohodli společně už druhý den. Bude to 20. května 2017. V září jsme našli místo snů. Naše děti i my jsme z něj byli nadšení. Čas plynul, matrika zařízená, svatební menu sepsáno, hudba objednán, kadeřnice a kosmetička zajištěna. Teď už jen ty "serepetičky" výzdoba, pečení, šaty apod. Vše klapalo až do včerejšího dne, kdy nám provozní hotelu a restaurace zavolala, že bohužel byl provoz zařízení ukončen. Takže jedem na novo, ale už s nechutí a nejistotou, jak to vše dopadne. Jiné místo pro obřad se objevilo asi o 50 km severovýchodně od původního. No ale co dál. Matrika zrušit a vše vyplnit jinde znovu. Hudba, již další termín 3.6. nemůže? Kadeřnice a kosmetička jak by smet. Tadle svatba je první a poslední, kterou kdy budu plánovat. Domeček z karet se úplně rozpadl :-( !
Odpovědět
@alcamar jejda - matrika jsou formality, místo na svatbu a další dodavatelé se dá sehnat vždycky - zrušenou kadeřnici atd bych neřešila - vždyť je spousta dalších šikovných a je zbytečné si tím kazit chuť. Ono to obvykle nejde všechno dle představ, ale stále je lepší zrušená kadeřnice, než úmrtí v rodině atd. Chce to se na povznést nad situaci a hledat náhradní řešení.
Odpovědět
Řešení se hledá, jen bydlíme na vesnici a ne vše je jednoduše dostupné.
Odpovědět
Profilova fotka
Jste daleko od,Prahy? Jestli jste do 80 km, upekla bych pro Vás vše sladké (dort, koláčky, minidezertíky, výslužky) a všechno v bychom vám přivezli v den svatby až na místo. Pomohlo by vám to? Kdyžtak zavolejte na 604990476 Lucie
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nezoufej, neplakej, netrap se... pokud zkrachovali, tak to bylo tím, že byli naprd. Takže je dobře, že to tak dopadlo. Jste rodina, čeká Vás ten nejkrásnější den a určitě najdeš něco jiného, když už jsi jednou našla, najdeš i podruhé. Nenechej se jedním problémem zdeptat ;-) Thomas Alva Edison vynalezl žárovku asi na 2.000 pokus... 1.999 pokusů se mu nepovedlo a nevzdal to! Kdyby jo, tak dodnes svítíme petrolejkami. Takže úsměv a hledat.
Odpovědět
A nic poblíž se nenalezne? Aby se změnilo jen místo a nic víc? Svatby se dělají dnes na hodně místech, zkuste se poptat, kdo kde v okolí měl svatbu... Jinak, moje kolegyně říkala, že teď před půl rokem byli na svatbě, kdy jim v pondělí před svatbou řekli, že to tam v sobotu nebude!!!!!!!!! Už nešlo rušit svatebčany a vše, ale vše dobře dopadlo... Mě by asi kleplo, ale máte 3 měsíce, to je fůra času, nezoufejte a raději napište, kde měla svatba být, třeba vám někdo poradí, dke v okolí tam něco je....
Odpovědět
Tak už máme nové místo! Huráááá! Je to dokonce blíže než to předcházející a možná i lepší. Třeba to byl osud. Děkuji za nabídku s pečením. Sama peču dorty, takže si ho vyrobím sama, a ženichova maminka se těší na pečení koláčku i s tětičkami. Já s kamarádkou na to cukrovíčko.
Odpovědět
@alcamar no super, to mám obrovskou radost :-) vidíš, já ti to říkala, vše špatné je pro něco dobré ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?