Kdy ste volali na matriku

Profilova fotka
Holky kdy ste volali na matriku a domlouvali termin svadby?
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, o jaký termín se jedná..jestli o vytíženější měsíce (léto), tak je dobré zavolat co nejdřív.. jestli o zimní měsíce, tak to tolik nespěchá. Já se vdávám v červnu a volala jsem tam na přelomu září/října. Některé matriky termíny na léto dávají třeba až v lednu toho roku. Za zeptání se dopředu ale rozhodně nic nedáš ;)
Odpovědět
Já volala asi v říjnu ( svatba teď v červnu ) a paní matrikářka si nás zapsala jakože předběžně stím, že máme zavolat koncem ledna domluvit se sni a přijet. Tak někdy v únoru jsme byli to všechno sepsat. Ale jak psala ella záleží jaký termín, ale pokud si zavoláš paní matrikářka ti určitě ráda pomůže a poradí
Odpovědět
@kristynat zavolej si radsi hned a zeptej se jak to mají :-) Nektere mesice a mista jsou frekventovanejsi nez jine
Odpovědět
Profilova fotka
chteli bysme kveten cerven ale kdyz koukam na to pocasi jaky je v kvetnu tak asi radsi cerven chteli bysme to venku jako ze grilovacka a tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já volala hned jak jsme začali plánovat;)
Odpovědět
U nás jsou ochotný zamluvit termín nejdříve přesně 6 měsíců před plánovaným datem svatby. Dřív jsem paní na matrice prostě nepřesvědčila. Ale alespoň mi předběžně řekla, že by do mého požadovaného termínu neměla přijít žádná plánovaná akce, která by nám to mohla překazit. Pak už jsem jen paní poslala e-mail (přesně 6 měsíců před termínem) s datem a časem. Obratem mi vše potvrdila a bylo vyřízeno. ;-) Ale bývá to různé. Určitě se to chce zeptat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já volala v listopadu na termín v září a už byly jen 2volné časy na ted den... Navíc 12h, který jsem chtěla byl zamluvený více jak rok předem jsme se dozvěděla a to jsme ještě ani nebyli zasnoubeni.
Odpovědět
Profilova fotka
Volala jsem jakmile byly vypsány termíny na místě, které jsme chtěli. To bylo skoro rok předem. V tu chvíli jsem okamžitě volala matriku a dávala rezervaci ;-) (Naše místo vypsalo jen jeden den v měsíci, navíc 8.8. - takže nezbylo nic než volat brzo)
Odpovědět
Na matriku jsme volali v breznu,kdy jsme se rozhodli,ze v srpnu bude svatba :) a kdy jsme si rekli,kdy ji chceme mit,podivali jsme se nejdriv na webove stranky,kde jsme zjistili,ze v ten termin neoddavaji,tak jsme si vybrali o tyden dyl a to oddavaji,koukli jsme kolikata hodina je volna a zavolali jsme tam.Tam nam rekli,ze nam termin rezervuji a ze v cervnu se mame dostavit osobne s rodnym listem,atd....a zaplatime poplatek.
Odpovědět
Profilova fotka
já volala na začátku února a svatbu máme teď v červnu...záleží kde, všude to řeší jinak :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já zajišťovala termín koncem listopadu 2014 na srpen 2015, teríny vypisovali někdy počátkem porsince, takže nám paní řekla, kdy máme přesně volat a termín zamluvit...
Odpovědět
Profilova fotka
V listopadu 2014 jsme byly na matrice a chtěli jsme zamluvit termín a bylo nám řečeno, že si máme zavolat nejdřív začátkem ledna 2015. Termín máme 14.5.2015. Volala jsem cca v půlce ledna. Jak píší holky nademnou, hodně záleží na danéí matrice. Zkuste si tam zavolat a zeptat se. To bude nejlepší řešení.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?