Kdy a jak zajistit datum svatby?

Dámy ne milovane jsem tak trochu mimo přestěhovali jsme se a v naší vesnici není obecní úřad je AZ ve vedlejší teda spis je to větší město. Mam si tam dojít a pozadat o volne termíny? Vůbec nějak nevím co a jak zaridit první chtěli bychom se brát bud červen nebo červenec :) diky moc za rady :)
Odpovědět
Je melo tam byt me milovane :-)
Odpovědět
tak to mas co dělat,u nás na matrice je léto vesměs vybrané.... :D :D
Odpovědět
Držím pěsti, aby jsi našla volný termín, u nás už je to taky hodně plné. Zajdi na úřad a zamluv si termín, radši bych tam šla osobně než po telefonu.
Odpovědět
Ale nestrašte ji, v menších městech to tak plné nebývá ;-) My si potvrdili termín na 8.7. teprve včera, i když je pravda, že my jsme všední den chtěli a tam je volno vždycky...ale i tak vyhlašuji klíííííd. Prostě se tam co nejdřív stav nebo tam napiš, i přes email se dají domlouvat termíny ;-)
Odpovědět
No tak to tam dnes z prace hned běžím :D misto na obřad už vybrany mam neobvykle ale u me v práci sem milovník koni a pracuju na nádherném miste Velké louky zvířata koně a hlavně rybník no je to tu nadherne vložím co nejdříve foto pan starosta tu prý oddává bezne. Už mám z prace i domluvenou páru finských koni zaprazeny v kočáru :P a když budu mit datum jak moc dopředu posílat oznámení? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hned! :) My zamlouvali třičtvrtě roku dopředu a na výběr jsme už neměli. @miparak Jsme z malého města a zabrané to je :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sandruska20 my jsme si konečně našli místo teď v lednu a zamluvili matriku a byli jsme první svatba na letošek zamluvená ... ale je fakt, že tam to moc frekventovane asi nebude, jinak oznámení my budeme roznášet či posílat cca v pulce června svatbu máme v srpnu 30-teho... a to ale jen proto, aby si lidi udělali čas přece jen to jsou prazdniny ... jinak se říka cca měsíc dva předem :-)
Odpovědět
Tak je volno celej červen o srpen posílat Budem tedy asi v květnu ať si lidi udělají čas :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?