Kdo má taky svatbu v pátek 13.? :-)

Profilova fotka
Ahoj holky, tak co, taky vas laka patek trinacteho a nedaly jste se odradit?:) My mame navic obrad ve 13 hodin 8-) Kamaradi si z nas delaji legraci, ale ja mam 13 rada a navic si rikam, ze se kdyztak ty dve vynuluji :-D
Odpovědět
Ahojky, taky sme se nenechali odradit a máme svatbu 13.7.07 ve 13:00.
Odpovědět
Profilova fotka
Uz mas vsechno zarizene? My prozatim s pripravami koncime, zakladni veci mame a ja se ted musim ucit na zkousky..ale jeste pred tydnem jsem misto uceni na velkou zkousku zamlouvala saty, vyrabeli jsme na pocitaci vzor oznamka a tak, jeste ze ta zkouska nakonec byla jedna velka fraska:) Ale ja proste radsi myslim na svatbu nez an uceni 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, ted koukam, ze to mate primo ve 13hodin:)
Odpovědět
no my zatim ještě toho moc nemáme,na šaty se chystám až za 14 dní. o oznámku už představu máme, ale chystáme se všechno začít zařizovat od února
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem chtěla mít svatbu taky v pátek 13., ale května. Ale ten byl v r. 2005 a teď bude až za dlouho. V r. 2005 jsem to nějak nestihla :-D a na další čekat nebudeme. A stejně by mi to u přítele asi neprošlo. Držím palečky, ať je pro vás pátek 13. šťastným dnem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Drag, nam se prave ta kombinace libi. Ja hraju uz nekolik let se trinactkou na zadech a chteli jsme to tak jako tak v patek a nekdy behem prazdnin, takze to byla jasna volba:) NAvic to nikdo jen tak neprejde a vzdycky zareaguje a to se mi libi.. je to holt vyzva:) A je super, ze moc svateb neni, takze urcite budu mit vetsi vyber nez ty, co se berou 7.7. 8-) TAk at nakonec zvolite jakykoli termin, at vam ten den sviti slunicko:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj listicko13, děkuju za přání, budeme za sluníčko rádi, protože obřad máme venku. x-) Termín máme 25.5.2007. Když nemáme pátek 13., tak aspoň květen. :-) Co hraješ se 13 na zádech? A určitě budeš mít větší výběr než nevěsty ze 7.7. :-) Tak držím palečky, ať vám to vyjde podle vašich představ a ať vám sluníčko svítí nejen ve svatební den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to mame ve Vrtbovske, takze budu taky moc vdecna za slunicko:) Jinak s 13 na zadech hraju uz asi 6-7 let florbal :) A pritel s 10, tak bysme to nejradeji meli 13.10 ve 13:10.. Ale to uz je zima, i kdyz letos bylo zrovna nadherne a byl to taky patek13 :-D Holt to bude 13.7. ve 13:10 8-) 25.5 ma bracha narozky, to bude super den:)
Odpovědět
Ahojky, tak jsem nakonec zakotvila u vás - 13.7.07. Nejdříve jsme to měli domluvené na 30.6., ale pak jsme museli přesouvat. Už ale máme zamluvenou hostinu i obřad. V sobotu jdu na šaty, tak doufám, že si je také hned zamluvím, abych to nejdůležitější měla už v pohodě....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja myslim, ze sis vybrala perfektni datum:) My uz mame nastesti skoro vsechno hotovy.. vcera jsme doobjednali kapelu a kytky.. uz zbyvaji jen prstynky a vytisknout oznameni ;-) Nejake drobnosti necham az na kveten, cerven. Budes mit hudbu na obrade? My ted hrozne vahame..
Odpovědět
No co jsem tady četla, tak se to většinou zařizuje až úplně na místě. Ale ještě nevím, když bude hezky tak máme obřad venku(nevím zda by to bylo slyšet), když ošklivo tak na úřadě.Ani bych tu hudbu vlastně mít nemusela. Ještě se poradím s drahou polovičkou...
Odpovědět
Profilova fotka
No my vahame jestli kvartet nebo kdyz zaplatime ozvuceni oddavajiciho, tak si uz mozna nechame zahrat i vlastni pisnicky. Bude to tak moct byt, co budeme chtit.. Kvartety bohuzel nemaji moc casto v repertoaru Amstronga a Wonderful world..
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, tak už mám šaty - zase o starost méně. Holky, kdy začnete kupovat/pujčovat oblek pro ženicha?
Odpovědět
Profilova fotka
No my oblek zatim moc neresime. Bude se urcite kupovat, pritel ho pak urcite vyuzije (bude mit cerny). Ale myslim, ze zrovna tohle je nejmensi problem, takze staci klidne mesic pred svatbou..a jak znam pritele, tak mozna i pozdejc:)
Odpovědět
Ahojky, tak já už mám taky šaty. A oblek už pomalu začneme shánět, určitě ho budeme kupovat.
Odpovědět
Profilova fotka
A dokud mate holky saty? Obe z Prahy? Ja z Adiny..
Odpovědět
já mám šaty taky z Adiny!
Odpovědět
Profilova fotka
A jake saty mas? Ja Constance ;-)
Odpovědět
jé já ani nevim, musim se podívat a pak ti dám vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jo:)
Odpovědět
Já si je půjčovala v Pavoučku na Kladně a je to značka Romantica. Jinak se chystáme o víkendu na svatební veletrh, tak doufám, že koupíme boty, objednáme prstýnky a najdeme nějakou tu inspiraci.....Byly jste tam některá? Jaké to tam je?
Odpovědět
já jsem tam nebyla, ale taky se tam v sobotu chystáme, načerpat inspiraci a něco i možná koupit.Tak uvidíme
Odpovědět
Jsem hrozná ani jsem nevydržela do veletrhu a už jsem si objednala bižuterii u harman-art. Udělají mi všechno jak chci - náramek, čelenku, náušnice a náhrdelník vše bílo vínové a hlavně stejný styl... A dneska se jedu kouknout na dekoraci do Ikei. Nevím, co pak budu dělat, když to všechno budu mít zařízené už teď. Taky tak blázníte????
Odpovědět
Profilova fotka
My jdeme taky na veletrh:) V patek. To tam bude pekne narvano, kdyz tam budeme vsechny z tohohle serveru:) Ja si koupila ve dvou svatebnich salonech sperky, pokazde pri zkouseni. Oba uplne odlisne, tak jsem zvedava, ktere vyhraji. Ze by nejake treti? ;-) Myslite, ze se tam budou dat ty boty i koupit? Tak to se tesim! TAky je potrebuju a predstava, ze budu obchazet postupne jeden salon za druhym, tak to taky radsi na veletrhu:) Ja toho uz moc na pripravovani nemam, zvlast dekoraci ne, protoze hostinu nam chce pripravit vedouci restaurace, coz me fakt sokovalo, ael nedal se moc odradit a bylo mi blby, kdyz je jinak uplne super, mu to odmitnout.. No a co jinak? Uz jen dort a kolacky, vsechny nutne osoby (fotograf, kadernice..) uz mam.. a jeste prstynky:) Na ty se tesim, ale bude to asi boj, libi se mi jich tolik.. no na veletrhu si pritel uzije 8-)
Odpovědět
No my uvidíme co bude na veletrhu a pokud tam nic neseženeme tak se vrhneme do nakupování. Ráda bych totiž všechno měla nakoupeno a zarezrvováno do konce května. V červnu už bych řešila jen koláčky a dortíky a řešila jen už maličkosti. Tak sem zvědavá jestli mi to takhla výjde. No my už máme taky domluveného fotografa a kameramana. Teď teda jen sháníme kapelu, tu co sme měli vybranou je v našem termínu na dovolené.
Odpovědět
Tak jsem včera byla v Ikee a určitě tam koupím okvětní lístky z růže - vínové za 49,- a dále pak stojánky na svíčky a možná i barevné kamínky na stůl. Takže hurá na veletrh a hlavně ať tam všechny všechno seženeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V ikee maji susene kvety ruze? Tak to je parada! Jeste kouknu nekam na internetove obchody, ale ikea to teda jisti:) Krom toho, ze ryze se v Ledeburske zahrade nesmi, tak ji ani nechci:) Abych ji pak mela cely den za satama..brr ;-) Dam vam zitra urcite vedet, jak to na veletrhu vypada:) Zatim se mejte
Odpovědět
No sušené nemají, ale textilní, ale vypadají dobře. Jinak rýži bych taky nechtěla, ale kdo ví, co na nás přichystají. Jinak určitě nechci bublifuk, prý to pak na šatech zanechává skvrny - to nám řekla paní z půjčovny. Tak budeme čekat na první info z veletrhu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, moc se omlouvam, ale vcera jsme byli na veletrhu hrozne dlouho a pak jeste jeli z Prahy do CB a proste jsme prijeli moc pozde a ja uz se sem nedokopala.. Takze pisu az ted. Jinak veletrh je zajimavy, je tam toho spousta k videni. Hlavne satu a prstynku. Boty tam jsou jen dvoje, pricemz v jednech vam rovnou reknou, ze v obchode toho maji mnohem vic a ze mate jit radsi tam. Takze jen jedny boty, kde jsem si ja nevybrala, takze smula. Zato prstynku je hafo. Vybrali jsme si u Rydla, ale udelame si je asi v tom Goldexu ve Slanem, maji tam mnohem nizsi ceny.. Je tam strasny naval, takze je obcas narocne se prodrat k pultum.. a doporucuju s sebou neco na hory letacku, ktere dostanete. Treba pritele jako ja:) Taky jsme si tam nasli kamaremana, je tam plno nabidek na fotografy. Kytek je tam taky dost, oznameni.. ale na druhou stranu je vsechno na netu, jsou tam zname firmy, takze kdyz si to neprohlidnete tam, neni problem hezky z tepla domova. Vyhodou jsou akorat ziskane slevy..a u prstynku to, ze si je vyzkousite. Mne polovina tech, co se mi libila z netu, neslusela, protoze byly moc robustni.. A taky vas tam ucesou, kdyz budete chtit. Doporucuju hned v prizemi, date se doprava a porad dozadu. TAm je malo lidi. Ja si kazdopadne nic neuzila, pritel nechtel, abych stala frontu, bylo by to asi na dlouho. Celkove je to asi dost na dlouho. Ja myslela, ze to bude tak max. na 2 hodky a byli jsme tam 3 a odchazeli jen proto, ze jsme museli do tech CB. Takze s tim pocitejte. A taky s tim, ze to pritele tak po tech 2 hodinach prestane bavit:) TAk at sezenete inspiraci!
Odpovědět
Ahojky, tak my jsem tam byli včera a teda ty davy lidí to nebylo moc pro mě. My jsme si tam teda vybrali kde si necháme upéct dort a minizákusky jak slané tak sladké a to u Lahůdky Nedvědová v Kladně a pak sme si vybrali oznámení od realpoint.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?