Jsem tu nová

Ahoj. Dnes jsem narazila na tenhle web, tak jsem se zaregistrovala, snad tu najdu spoustu zajímavých informací :-) Je tu taky někdo s prosincovou svatbou?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Zdenko :-), rád bych i Vám nabídl svoje služby DJe na Vaší svatbu. Jsem DJ z Mladé Boleslavi, ale jezdím hrát po celé ČR. Zkušeností mam vcelku hodně - jako DJ jsem začal již před 21lety, posledních 12 let to mám jako jednu z živností. (Za tu dobu je to přes 1000 akcí - diskoték, svateb, firemních večírků, moderování v rádiu atd..). Jezdím hrát po celé ČR (i když převážně severní, východní a střední Čechy). Hudebně je to vždy o domluvě, obvykle se však hraje hlavně oldies (70’s-90’s), millenia, CZ a SK hity, současné rádiové hity, trochu RnB (nejhranější skladby najdete na mých stránkách)... nicméně jsem schopen hrát téměř cokoliv, co si budete přát. Na svatbě tedy zvučím svatební obřad, hraji muziku, bavím hosty, moderuji soutěže, hry, tombolu atd... Jsem schopen namixovat také 1.tanec novomanželů jak se říká “s překvapením” (začíná ploužák, pak je megamix 15-20 největších hitů světa a končí se zase ploužákem (písničky si můžete vybrat sami) - ukázku najdete na mých stránkách). Nebo připravit svatební tombolu, kterou připravuji několikrát v měsíci (včetně zabalení, přípravy seznamů a samozřejmě pak moderování a předávání.. ) Vždy s sebou vozím profesionální zvukovou a světelnou aparaturu dle zvoleného balíčku služeb - reproboxy a LED světla se stativy, mikrofony, všechny kabely a samozřejmě profesionální DJ konzoli a počítač s muzikou (cca 25.000 písniček všech možných žánrů). Dopravu do 100Km nabízím zdarma, nad 100km je cena 6Kč/km Kompletní ceník, fotky, svatební hry a tipy najdete také na mých stránkách, které budu rád když navštívíte. :-) Budu se těšit na zprávu, pokud ne, tak přeji hodně štěstí a ať se svatba vydaří..... Ondra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty a pripravujeme sweetbary, muzeme navrhnout Vam Vas jedinecny a dort. Nabizime ochutnavky, rozvazime po Praze a Stredoceskem kraji. Podivejte se na nas profil a nevahejte se nas kontaktovat. Terminy na rok 2017 se bukuji rychle! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?