Je tu ještě někdo, kdo má svatbu ve všední den?

Profilova fotka
Máme svatbu v PÁTEK a plno lidí se diví,jak je to možné že v pátek :-S To jsme až takoví exoti nebo co?Nám to nepříjde nijak šílené.(Tady se oddává pátky nebo soboty)
Odpovědět
My čtvrtek :)
Odpovědět
My mame svatbu take v patek a ani nikdo se nijak nedivil a nic zatim nerikal... spis par lidi si to muselo zaridit trosku v praci...
Odpovědět
My taky pátek, myslím, že dřív to bylo i obvyklejší, než jsou dneska soboty.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame taky v patek :-) Na nasi radnici oteviraj oddavaci soboty pouze kdyz se zaplni patky....A vsichni to vzali uplne v pohode. Jen to chceme oznamit dostatecne dopredu, aby si to nekteri lepe zaridili v praci....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame svatbu ve ctvrtek...s pritelem v tom problem nevidime... ale u ostatnich vidime jen udivene pohledy... ano, ve ctvrtek..proste se nam ten den libi. :D :D tohle rikame vsem :D
Odpovědět
My máme rádi 13, takže svatba bude v pátek 13. září 2013. Takže u nás nikdo neřeší že je svatba v pátek, ale spíš se řeší, že bude v pátek 13. ! :-) Moje sestra měla svatbu ve středu, protože zas trvali na datu 6.6. Svatba byla fajn, jen se končilo asi v 1, protože dost lidí šlo ve čtvrtek do práce.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také svatbu v pátek 13.září 2013 a nikdo se nad všedním dnem nepozastavuje...spíš nad tím samotným datem jako je to u @mzp :)
Odpovědět
My máme také pátek 13. Když jsme to řekli našim, tak se trochu divili, ale je to naše rozhodnutí. Zatím jsme to neoznámili všem, ale do této doby jsme se s vyloženě negativní reakcí nesetkali
Odpovědět
Když jsem řekla tátovi, že plánujeme svatbu na pátek 13., tak mi řekl, že oni s mámou kdysi (1979) také chtěli pátek 13., ale jim to rodina vymluvila, takže měli svatbu o týden dřív - 6.4.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme chtěli o víkendu, ale jelikož na statku, kde máme svatbu, jsou všechny víkendy zabrané, tak jsem to šoupli na čtvrtek...a myslím, že to je úplně jedno, v jaký den se berete ;-)
Odpovědět
a proč ne...alespoň poznáš, kdo o Vás stojí a obětuje den dovči a navíc budete po svatbě mít víkend v klidu... já bych se nebránila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cobra11 my budeme mít obřad ve čtvrtek :-) Rodiče jsou v důchodu a dovolenou si vezmou jen naši svědci, kteří s tím nemají problém.
Odpovědět
Článek se načítá
My v pátek. Jindy nebylo volno. Ale mně to vyhovuje velmi :-) V pátek ve 13 hodin. Nebudu muset vstávat :-D
Odpovědět
My pátek 31.5.2013, fotograf měl jinak všechny termíny obsazené. Takže proto. A nakonec je to hezké datum. Myslela jsem si, že to bude trošku problém u svatebčanů, ale úplně všichni nám řekli, že není problém si vzít dovolenou :-) A pak ta výhoda volného víkendu po svatbě. Obřad ve 14 hod, přesnějak píše zelena oliva, nebudu muset vstávat .
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu v pátek a v srpnu. Jediné, co jsme zařídili, bylo brzké svatební oznámení kvůli dovoleným. A hodil se nám k tomu pátku i krásně text na ta oznámení :-)
Odpovědět
@cobra11 taky čtvrtek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dovolím si k tomu přidat takové malé pořekadlo z 19 století, kdyse svatby v Sobotu nedělaly vůbec, jelikož byla pracovní den a v neděli se odpočívalo :) „Svatba v pondělí na zdraví Úterý na bohatství Středa nejlepší je den Čtvrtek pro kříže Pátek ztráty a sobota bez štěstí vůbec.“ Berte to jako spestření a zajímavost :)
Odpovědět
My máme v pátek 6.září:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme pátek 12.7. Vybrali jsme si pátek proto, že v pátek se v našem městě oddává zdarma, zatímco v sobotu se platí. Jak se ukázalo, byla to dobrá volba i z důvodu, že se na ten den dá nesrovnatelně lépe sehnat restaurace, fotograf apod. 13.7. byl hodně žádaný termín, ale 12.7. máme pohodičku, protože to se moc lidí nebere.
Odpovědět
My máme taky pátek, měli to tak i naši rodiče a nikomu to většinou zvláštní nepřijde (nebo se dotyčný nevyjadřoval :-D ). Navíc jako úřední den pro oddávání je na naší matrice vedený právě pátek, co jsme koukali na jiná místa, tak to kolikrát bývalo třeba úterý nebo středy...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My máme taky svatbu v pátek (taky se hodně lidí divilo) máme ji v Praze v zámku na Tróji, tam se jindy než v pátek neoodává. To je fajn kolik se tady nakonec sejde "pátečních" nevěst :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to spácháme v pátek :)
Odpovědět
taky máme pátek :)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taktéž v pátek - u nás ve městě je dokonce pátek jediný den, kdy jsou obřady na radnici zadarmo. V jiné dny se to platí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se k pátku a nikdy nebudu litovat. Ať si každý, kdo chce, co chce, říká, bude to nááááááš den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my taky máme pátek, a ba naopak, máš alespoň víkend na vyležení než se zas půjde do práce asi tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky by se mi libil patek, nebo jiny vsedni den pred svatkem, ale to je zas asi problem s kapelou, kdyz hubebnici chodi do normalni prace, tak aby si dobrovolne jeste brali volno... ale vsedni den by se mi libil vic taky...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v pátek 31.5.2013 :-)
Odpovědět
@cobra11 Patky a soboty jsou prece nejstandardneji oddavaci dny, co je na tom nekomu divneho? :-) My mame sice nakonec sobotu, ale vzdycky jsem si prala mit patek-hlavne kvuli volnu v praci :-D. Ted je mi to na RD ale jedno, takze jsme spis volili datum, nez den :).Patek je super, mas jeste 2 dalsi dny "svatebni" ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?