Jaký termín vybrat na svatbu? 6.9. nebo termín v červnu?

Potřebuji poradit zda je lepší pro svatbu termín v září či nějaký v červnu. Nemůžu se pořád rozhodnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Mozna bych zacala tim, ze se zeptam tam, kde chcete svatbu prip. hostinu mit, kdy maji volno. Treba se to vyresi samo! Nam byl termin tak nejak jedno, premysleli jsme o obdobi mezi breznem a kvetnem, kdykoli v tydnu nebo o vikendu, a nakonec jsme byli radi, ze jsme nasli jeden volny termin, ktery vyhovoval jak nam, tak nejblizsi rodine, a bylo volne misto, kde jsme chteli svatbu mit. A navic je to uzasne datum, 12.4.2014 ;-)
Odpovědět
Ahoj, sami máme termín 6.9.2014. Máme zajištěné místo, fotografa a hudbu. Jak píše @mahaena, pokud ti až tak nezáleží na termínu, tak se podívej, kde chcete mít svatbu, mrkni na volné termíny fotografa, hudebníků (pokud už máš nějaké vybrané) a podle toho se rozhodni. Z vlastní zkušenosti vím, že 6.9.2014 je velmi oblíbené datum a někteří fotografové, hudebníci a i místa jsou už obsazené. Přeji šťastnou ruku při výběru :)
Odpovědět
Ahoj, taky jsem se dlouho rozhodovala, byla jsem spíš pro 6.9.2014, ale vzhledem k tomu, že nemáme představu, kde udělat hostinu, atd. jsme se nakonec rozhodli pro jaro 2015. Nějak jsem měla pocit, že na bych na to měla málo času (ale to je způsobeno mými dalšími aktivitami ;)).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) my uvažovali velmi podobně, rozhodovali jsme se mezi 28. červnem, 6. září a 13. září... pak ale jsme si řekli že červen je za chvíli - že chceme více času na naplánování svatby a hlavně došetření potřebných penízků (bez tech by to jaksi nešlo :-) ) a tak jsme zvolili září - pak jsme obvolali místo hostiny, kapelu, kt. jsme chtěli.... a to to vyřešilo za nás, kapela napsala, že 13. září OK, a hostina - 6. už měli plno, takže zbylo 13. září. :-)
Odpovědět
my měli svatbu v září - a můžu doporučit, i když bylo trochu chladno - podzimní svatby mají něco do sebe. V červnu může být ještě dost chladno , nebo už dost hic...ale jak píšou holky tak ještě záleží na volných termínech v místě konání obřadu, fotografa apod.
Odpovědět
Jaký vybrat termín? Ten který chcete vy dva............. Tady to určitě za vás nikdo nerozlouskne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na vás a jak se tu píše i na volném termínu kde se bude hostina a obřad konat. Kamarád má svatbu v dubnu,tak to padlo hned, v květnu nechtěl přítel a letní měsíce ani jeden z nás. Může být teplo, cukroví a jídlo to nemusí vydržet a tak jsem si to dali na 6.9. Vysokoškoláci eště mají volno a to mě stačilo. A na svatbě taky může být burčák ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?