Jak to máte s datumem svatby? Znamená pro vás něco?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak to máte s datumem? Znamená pro Vás něco bližšího? Nebo se Vám prostě jen líbí? Poznali jsme se 11.11 tak jsem chtěla aby jsme taky nějakého 11 měli svatbu ale většinou mnám to nevyšlo na měsíc na který jsme chtěli apod. Jak to děláte vy?
Ahoj my jsme se řídili spíše počasím. Chtěli jsme svatbu v létě, ale ne zase úplně v létě, aby nebylo moc horko. Nakonec jsme se rozhodli pro konec léta, že se aspoň budeme mít na co těšit když už bude po dovolených a nebude takové horko. No nakonec ten náš den bylo 35 stupňů :-).
Profilova fotka
Já byla požádaná o ruku v pátek třináctého v listopadu 2009 (manža to neudělal úmyslně), svatbu jsme chtěli v létě 2010, ale moje mamka šla na operaci a dcera měla jet na celé léto do Itálie a pak jsme zjistili, že v roce 2011 je pátek třináctého v květnu a řekli si, že dva mínusy dávají dohromady plus a že to pro nás bude ideální datum. Má to ještě další výhodu - každého půlroku dostanu kytku :-D
Profilova fotka
My máme výročí 12.12., ale datum svatby jsme vybírali jinak. Chtěli jsme léto, ale aby nebylo moc horko (muž nesnáší horka), takže jsme vybrali červen, protože září už je na počasí dost nestálé (i když letos bylo fakt nádherně i v říjnu - líp než v létě). Pak jsme zkontaktovali fotografku a ta měla volno buď v sobotu 2.6. nebo 30.6. A protože má muž 19.6. narozeniny a 29. svátek, tak nám to toho 2.6. přišlo lepší. Nehledě na to, že poslední 3 roky bylo na začátku června opravdu hezky...
Profilova fotka
Tak my se rozhodli pro 7. 9. protože jsem chtěli svatbu ještě když bude teplo, ale ne úplně v létě:) nakonec byla 7 nejlepší volba, já mám 7 narozeniny, sice jiný měsíc a pak přítel mě požádal 7. 10. o ruku, takže se k nám 7 hodí:) taky jsem se koukala na numerologii jen tak ze srandy a zjistila jsem, že 7 je mé osudové číslo a pro přítele je to 9, takže 7. 9. 2013 je úplně ideální:) @zmrz_lina že by byl přítel Pavel :) ;-)
Vybírání data s ohledem na počasí je sázka do loterie. My nechtěli extrémní vedro, ale aby bylo ještě hezky. Takže jsme zavrhli červenec, který byl ale letos nečekaně hodně studený a vybrali jsme poslední týden v srpnu, kdy jsme očekávali, že už bude příjemně a zrovna nám to vyšlo na nejteplejší dny v roce.
@jancip ten den bylo hrozný vedro viď? My měli vedro i v kostele a přitom se tam každý tak těšil jak se tam schladí, ale po týdnu tropů byl i ten kostel vyhřátý
Profilova fotka
My jsme si vybrali 7.7.2012, protože 7.máme výročí :-)
Profilova fotka
@denisaho - jojo :-) @jancip - asi záleží jak kde, my jsme letos byli na svatbě 27.8., tzn. po tom týdnu tropů a bylo už docela chladno :( Foukal strašný vítr a odpoledne už pršelo a byla zima :-) Uvidíme, počasí si nikdo nezařídíme (teda pokud některá z vás není čarodějnice :-D )
Profilova fotka
@denisaho taky 7 šťastné číslo?? :-)
Profilova fotka
my jsme chtěli svatbu v květnu nejlépe prvního ale chtěli jsme jisté místo i oddávajícího kapelu a fotografa takže jsme se řídili podle toho kdy měli čas oni
Profilova fotka
@stastnanevesta nevím jestli šťastné číslo, ale rozhodně moje nejoblíbenější:) mám 7 ráda:) a 7 se udály pro mě velké věci:) třeba jsem se narodila:)
Profilova fotka
@denisaho to je hezký :-) my se potkali 7.1. a já mám pár dní předem narozky :-)
Článek se načítá
@zmrz_lina My taky měli tento termín. Rozvážení cukroví v pátek to bylo úplně katastrofální a sobota dopoledne a odpoledne taky. Ochladilo se až večer. Ale u nás se mění počasí oproti ČR se zpožděním:-)
Profilova fotka
@stastnanevesta my tedy 4:) ale to nevadí:) 7 se mi líbí, jedině kdyby nebyl vypsaný termín, či nemohla fotografka, tak bych to řešila jiným termínem:)
Tak my jsme vybírali jednoduše - vlastně čistě podle mně :-D měla bych totiž příští rok končit školu, takže jsme automaticky zavrhli květen a červen, červenec kvůli vedru (ve většině případů), září už jsem nechtěla, co kdyby a ještě mi čekala škola.. takže jasný byl srpen. Chtěli jsme nějaké "hezké" datum a zrovna se tam nachomejtlo 18.8., osmičky jako nekonečno, jinak k tomuhle datu žádnej speciální vztah nemáme... :-)
Profilova fotka
Požádána o ruku jsem byla 24.12, svatbu jsme v zimě nechtěli, výročí máme 6.1, tak jsem se rozhodli podle počasí a vybrali jsme 26.8....ale nečekali jsme, že bude takové vedro jako bylo (bylo 36°C takže jsme si teda dost užili :-) ) ale teď později si toto datum oddůvodňujeme tak, že 2 je naše štastné číslo 6 máme výročí dohromady to dává 26 :-) a taky 26 jsme měli první rande, ale tohle vše nám došlo až po svatbě :-D
O ruku jsem byla požádaná 8.9.2011, po tři a půl letech. Ze začátku se nám líbilo datum 20.10.2012, protože v červnu budu dělat státnice tak jsem to nechtěla na září, co kdyby to nevyšlo.....nakonec jsme "dostali strach" ze zimy, tak jsme si dali datum na 8.9.2012 či-li máme svatbu do roka, což jsme ani neplánovali,ale tak nějak to vyšlo samo od sebe........ Musím jen doufat, že škola se mi povede a budu ji mít co nejdříve z krku :-) :-p
Profilova fotka
napsali jsme si letni a jarni datumy (chtela jsem svatbu jaro/leto) a snazili jsme se vybrat termin takovy, abychom se netrefili do letnich prazdnin (kvuli dovolenym a take kvuli letenkam, aby hoste neplatili zbytecne moc za cestu na svatbu). Nakonec jsme si vybrali datum, ktere bylo v posloupnosti s predeslymi 2-ma svatbami v rodine (cirou nahodou). Takze ten, co se bude brat v rodine po nas, by mel dodrzet "nepsanou tradici" :-p Doufali jsme, ze bude hezke letni pocasi. Brali jsme se v cervnu ale bylo chladno, 19 stupnu, trochu vetrno, chvilemi pod mrakem, ale neprselo. ;-) Vyber datumu si myslim neni to nejdulezitejsi. Mnohem dulezitejsi je to, ze se dva lide, kteri se maji radi, rozhodnou stravit spolu cely zivot a zpeceti jejich vztah svatbou. Vybirejte datum podle toho jak se Vam osobne libi a jak se Vam hodi. Vsechno ostatni uz nejak do sebe zapadne. ;-)
Profilova fotka
Tak u nas to bylo jednoduche - patek 13. a v pristim roce jsou tri... v lednu, v dubnu a v cervenci - cervenec jsme zavrhli kuli vedru, duben, to ma pritel zakonite zkousky v praci navic aprilove pocasi by asi radost taky neudelalo, takze zbyl leden - tam vime, ze proste bude zima :D
Profilova fotka
Původní datum jsme chtěli stejný jako datum našeho rande,jenže to byla neděle takže jsme volili den před :-) jenže pak se to všechno změnilo a po půl roce plánování nastala změna,já vybrala listopad a drahý 26,což je jeho oblíbené číslo a má jej i na drese :-) Ten den jsme se vzali a byl krásný :-)
Profilova fotka
děkuji za pomoc... :) No já jsem chtěla aby jsme pokračovali v tradici 11. ale na měsíce kdy se chci vdávat mi vychází třeba na pondělí nebo na středu takže to budu muset ještě prozkoumat.. :D Teda přítel tvrdí, že ho strašně štve jak ho stavím před hotovou věc, ale když se o tom chci bavit tak mi řekne, že je to strašně moc dopředu.. :D
U nás to datum taky tak nějak vyplynulo... na místě kde se chceme brát oddávají od poloviny června a tak jsme koukli do kalendáře a padlo nám do oka 16.6.
Podobna tema tu uz existuje poprosim o presun: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/n...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?