Jak jste vybírali termín svatby?

Profilova fotka
výročí nebo prostě jen tak? :-D
Odpovědět
já jsem to brala prakticky, kdy budeme mít nejvíce času a jak se to nejvíc hodí ostatním, tedy rodině atd.....Aby zrovna někdo nerodil, nebo nebyli na předem zaplacené dovolené. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my jen tak bud dovca nebo svatba a co vyhralo??? jsem vdana a stastna tak sup do toho hodne stesti ahoj :-) ;-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aby se dobře pamatovalo, byl pátek a bylo léto :) 1.7.2011
Odpovědět
Profilova fotka
já chtěla jaro, přítel léto takže kompromis květen. No a když už je pátek 13. v květnu proč to nevyužít. :-D
Odpovědět
2011 (2*11=22) takže 22. 7(pro štěstí) takže 22.7.2011 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
původně jsme chtěli podzimní svatbu, ale z finančních důvodů jsme ji museli přesunout na jaro, takže první možný měsíc (otevírá se hrad)...duben....nejdřív se nám to líbilo na Apríla, ale odrazovali nás od počasí, tak nás pak napadlo že 30. jsou čarodějnice a 1.máje by byla plánovaná mini svatební cestička na hory....a bylo to....takže...30. dubna 2011.... 8-) :-D
Odpovědět
Máme v srpnu třinácté výročí od seznámení, takže 13.8. 2011.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem úchyl na čísla. Celý život mě provází číslo 20, takže jsem tu dvacítku chtěla i nějak ve svatebním datu a chtěla jsem svatbu na podzim.. a 2.10. -> 2*10=20, byla to sobota, bylo to na podzim a ještě to dobře vypadá jako celek - 2.10.2010 .o)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem květen, kdy všechno kvete, ale všichni mi to rozmlouvali ]-( Takže máme červen :-) A protože není jednoduché skloubit matriku s hradem, kde bude svatba a restauraci, kde bude hostina, museli jsme se přizpůsobit na datum hradu, kdy mají zrovna termín na obřady - tedy 25.6.2011.
Odpovědět
Profilova fotka
Prostě jsme se domluvili, takže jsme si řekli, že chceme svatbu venku - takže jasná volba byl teplý měsíc, další bylo to, že jsem se domluvila s těma kdo mi pekl cukroví, kdy je tak ideální doba, aby nebylo jooo horko, ale nakonec bylo stejně horko velké i na začátku léta. Pak jsme vybrali datum, podle toho, co se nám líbilo a podle toho, které dny oddávali na matrice.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu přesně 10 let od seznámení,vyšlo to na pátek tak je to ok :-)
Odpovědět
My jsme šli vylučovací metodou: jaro - krásné, ale manželova alergie na pyl toto období definitivně vyřadila léto - jo, krásné, ale buď deštivé, nebo moc vedro zima - je prostě moc zima, můj rudý nos a modré rty by se na fotká vyjímaly :-D takže podzim vyhrál, celkem časný podzim, aby bylo ještě teplo, tedy září Nakonec jsme vybrali pěkné datum 10.9.2010 :-) a počasí nám vykouzlilo sluníčko, teploučko, ale ne vedro, spadlo asi pět kapek štěstí z nějakého obláčku, prostě jako na obědnávku. Je fakt, že mít hnusné počasí, tak jsme s naším výběrem místa svatby pěkně v ... no v bahně :-) naštěstí jsme vybrali ten nejlepší možný termín :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
07.08.09
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se seznámili loni v pátek 21. května a letos je to sobota :)
Odpovědět
Profilova fotka
3 dny před 8 letým výročím...výročí vychází na pondělí a to odlétáme na svatební cestu :-)
Odpovědět
tak my jsme nechtěli úplně jaro, kdy může být zima, ani ne podzim, takže jsme si vypsali všechny sobotní datumy od května do konce záři...potom jsem nechtěla úplně červenec a srpen, nesnáším vedra, zbyl květen, červen, a září.... vyškrtali jsme každý to, co se nám vyloženě nelíbilo (nelíbí se mi datumy na konci měsíce, ale jen na pohled, nevím proč), a padlo nám 11.6.2011 - nakonec na našem místě ten den neoddávají, takže o týden posun a je to 4.6. :-) a je to mezi našemi narozeninami :-)
Odpovědět
Já jsem vybrala měsíc a přítel den a máme z toho sobotu 14.5.2011:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem červen, původně 11.6., to se mi na pohled líbilo. Ale od tohoto data začíná v Litomyšli (kde bude svatba) Smetanova Litomyšl, takže jsme posunuli na týden před a tedy 4.6.2011.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj taťka je Milan, přítele taťka je Milan.. tak to bude na Milana (18.6.) 8-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme původně chtěli 10.9.2011, ale naše místo již bylo rezervováno a nejbližší termín byl až konec října a to se nám zdálo už moc zima, takže nakonec 28.4.2012 - 2 roky, 2 měsíce, 2 dny přesně po našem seznámení ;-)
Odpovědět
8.6.2013 (k roku jsme se dopočítali nějak tak: bude po škole, budem mít práci, takže 2013 a 8.6.2005 jsme se dali dohromady, takže proto toto datum, které jsme si vybrali asi tak po 2týdnech chození :-) ). A když to nevyjde, jakože u nás obou nastaly jisté kompikace s prodlužováním studia, tak mám slíbeno 14.6.2014 (1, 4,14 a 24 jsou má oblíbená čísla :-) ). Takže tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme si řekli v prosinci, že do toho práskneme, teda konečně, po 4leté známosti. Chtěli jsme někdy, aby nebyl moc hic, ale ani zima. V červenci se žení jeho brácha, tak jsme to nechtěli, že je moc teplo už, červen je kousek od svatby bráchy, aby nebyly dvě hned po sobě. A podzim a zima nehrozí, to je zima nám :-) A 30.4. na čarodějnice, je to pěkné, ne? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se zasnoubili v lednu, já vždy chtěla svatbu v dubnu - jaro, otepluje se, kvete, ale to by se nestihlo, letní měsíce jsme ani jeden nechtěli (přijde nám v nich moc teplo a svateb až moc a ještěže tak - vdávaly se tři mé kamarádky), takže jasná volba padla na září/začátek října - ještě teplo, už barevné listí na stromech, nádhera.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli jasno, svatba musela být jedině na podzim a nebo v zimě, kvůli přítelovi práci. Jenže v zimě by mi byla asi velká zima, takže byl jasný jenom podzim, chtěla sem původně září, ale to přicházelo v úvahu jen na druhou polovinu, tam se nám nelíbilo nějak datum, tak vyhrálo až 1.10.2011, je to v podstatě konec září a myslím si, že si ho přítel bude pamatovat....
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme dali dohromady den jeho narození a měsíc mého a je z toho 3.9. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že to všichni máte dost sofistikované :-) No my jsme vybírali takto: až se moji rodiče vrátí z cesty do Thajska a já ještě nebudu v porodnici :-D :-D :-D Myslím, že každé datum bude krásné, když to bude právě datum Vaší svatby. A abych přispěla trochu vážně, tak nebýt toho těhotenství, byli bychom vybrali nějaký termín v létě, protože jsem chtěli venkovní svatbu v areálu Botanika původně :-N
Odpovědět
Zásnuby proběhly 21.8.2010 a chtěli jsme to stihnout do roka, jak se říká, takže 20.8.2011 :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
my jsme chtěli v září ale protože prvnmí termín v záři nebyl (byla tam nějaká akce) a druhý týden bylo 11. září. Takže to nakonec dopadlo že jsme svatbu měli 28.8
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla přislíbeno, že se stihnu vdát ještě ve třiceti, loňský podzim si zamluvil přítelův brácha, takže to vyšlo na letošní jaro. Květen nechci, kvůli svědkyni jsme chtěli termín po velikonocích a kvůli hostům obecně jsme chtěli sobotu. Takže nám z toho vyšel jediný den - 30. dubna :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?