Jak jste vybírali datum na svatbu?

Profilova fotka
Můžu se zeptat, jak jste vybírali svoje datum na svatbu? My jsme se chtěli brát na výročí, ale jedna paní na zámku řekla, že si bere dovolenou, tak to máme o týden později. Jak jste vybírali vy?
Odpovědět
1
2
5
My jsme se vzali v den, kdy měla naše babička, která umřela v lednu, narozeniny. Byl to trochu záměr a trochu "náhoda"-že je to zrovna sobota. V pátek (natož jiný den) bych svatbu nechtěla, ale tohle klaplo krásně.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme si moc vybírat nemohli, prostě jsme brali první volné datum na úřadě...což v dubnu bylo až na 27. srpen....chtěli jsme 15. červenec na moje narozeniny ale bohužel
Odpovědět
My jsme si vybrali 22.7.2006- budu mít zrovna narozky- tak na to pak nebudem zapomínat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vztah k 29., protože jsme spolu začali chodit 29.8., o ruku mě požádal 29.6. no a svatbu chceme 29.4. Tak asi tak nějak to bylo s námi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
na nás naše datum také zbylo.... dokonce i hodina....ale mně se stejně moc líbí ... 13.8. 12.00 takové pěkně kulaté ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
...alespoň v něčem jsem se nemusela rozhodovat...
Odpovědět
my bychom chtěli datum našeho výročí, ale je to úterý, takže ještě nevíme.... rozhodujeme se.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si napřed vybrali zájezd podle dovolené přítele. No a pak jsme tomu přizpůsobili datum svatby. Ona to vlastně měla být jen společná dovolená a nakonec z toho bude svatební cesta :-)
Odpovědět
My jsme se rozhodli 1.1.2005, že se po pěti letech společného života (a hlavně po poradě s dětmi), konečně vezmeme. U nás obou to je druhá svatba, takže jsme začali vybírat datum : leden - březen je zima duben - oba jsme měli svatbu v dubnu (kdysi) a ani jednomu to nevyšlo květen - podle pověry se nemá oddávat červen - můj bývalý se znovu ženil v červnu, tak se nebudeme opičit červenec - srpen jsou prázdniny, chceme si je v klidu užít s dětmi a je vedro ZÁŘÍ říjen - prosinec je opět zima Když jsme vybrali měsíc, tak jsme koukli do kalendáře. Poprvé mě totiž můj miláček požádal o ruku před 5 lety u známých na chalupě. Bylo to o víkendu a 24. září v 03.00 hodin se mě poprvé zeptal, jestli bych si ho vzala. A letos to vychází na sobotu, tak se bereme! :-)
Odpovědět
Picolo, tak přesně tohle datum jsme chtěli my! Ale nevyšlo to (viz můj příspěvek v diskuzi 27. srpna), takže nejbližší volný termín byl o čtrnáct dní později. A ten se nám taky líbil, tak jsme do toho šli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
monym: to vám krásně vyšlo, gratuluji. Ať to tedy vyjde i v životě :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se 6.6. zasnoubili a 6.5. bude svatba :-) Ale datum jsme vybirali proste podle kalendare, ktere se nam bude libit...chteli jsme kveten ale na dni nezalezelo. Ale 06. 05. 06. je proste krasne :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme si taky moc vybírat nemohli. O ruku jsem byla požádaná na Valentýna a věděli jsme, že chceme léto. Prázdniny se nám nelíbili, protože jsou dovolený a nesešli by jsme se tak jak chceme. Září se vlastně samo nabízelo, protože od října už je zima. No a proč 10.9.? Jinou sobotu v září neoddávají :-) Tak jsme si mohli vybrat aspoň hodinu. A proto to máme ve 12,00 - podle mě ani brzy ani pozdě ;-) A až poté, co jsme si to zamluvii a zaplatili jsem si uvědomila, že tři dny po nás - 13.9. budou moji rodiče slavit 30-té výročí (perlovou svatbu) Tak si je berem za vzor :-D ;-)
Odpovědět
zenuska: Moc děkuju. Doufám, že to bude stejně krásné jako posledních 5 let. A doufám, že aspoň 10x delší :-D
Odpovědět
my jsme si taky nemohli nijak moc vybírat. Zasnoubili jsme se v listopadu a svatbu jsme chtěli mít buď začátkem června, kdy by teoreticky neměly být vedra (kvůli cukroví) nebo začátkem září, ale nevím proč, v zámecké kapli se v září neoddává :-| , takže nakonec jsme si vybrali 4.6.2005 a počasí bylo úplně bombastický. Ani vedro, ani zima, prostě tak akorát. I štěstí nám napršelo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
původně jsme se chtěli brát 2.7., ale to nevyšlo z rodinných důvodů, tak jsme to přesunuli dle kalendáře na 13.8. a potom se nám to datum začalo líbit, možná proto, že je tam ta 13 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem pozadana o ruku v unoru letosniho roku, pritel chtel za rok v cervnu. Rekla jsem mu, ze rok uz cekat nehodlam a vezmeme se jeste letos. Vybrali jsme 23. cervna, kdy jsem mela uz po maturite, ale potom jsme zjistili, ze jsou petrovi kolegove zrovna na dovolene a od nich jsme chteli svedcit. O tyden pozdeji jsme uz meli akci s hasicema a cervenec mel nas kamarad, co nas mel oddavat, rozplanovany na jine akce. V uvahu tedy pripadal srpen, ale ten se mi vubec nelibil, protoze to pro me jeste porad znamena konec prazdnin a konec leta a do toho zacinat novy zivot, se mi proste nelibilo. Tak jsem si opet prosadila cervenec (pod zaminkou, ze v srpnu uz muzu klidne nastoupit do prace) a kamarad slibil, ze prijede, chvilku posedi a potom se zase na akci vrati. Zvitezilo datum 16.7.2005, protoze mame o den pozdeji vyroci (prejeme si kazdeho 17teho) a potom jsme uz jenom koukali, co se s takovym datumem da delat za kouzla: Kdyz sectete zvlast den, mesic a rok, vyjde vam 7,7,7 = proto sedmickova svatba. Kdyz sectete dohromady den, mesic a rok, vyjde vam cislo 2028 = manzel se narodil 20.1. a ja se narodila 28.12. Ten den nam prselo stesti od dvou hodin (co jsme se dostali po pripravach do postele) do sedmi do rana a od te doby bylo polojasno a prijemne. Snad si to nevykladame spatne a ten den nam byl opravdu souzeny :-)
Odpovědět
Hm, to je hezký :-) My jsme chtěli datum 23.8., kdy máme výročí a slavíme taky zásnuby, ale 23.8. bohužel není sobota. Tak jsme chtěli něco dál a vybrali jsme 26.8.2006. Jenže při zamlouvání restaurace a hotelu nám paní řekla, že je v Brně touto dobou Grand Prix a že neseženem volnej hotel. Takže zase změna. Příteli by se líbilo 7.7.2007 jenže to jsem zavrhla, další rok se mi už čekat nechce, i tak svatba nebude do roka a do dne od zasnoubení, ale za dva roky. Tak jsme vybrali 12.8.2006. Příteli se to bude dobře pamatovat, o 7 měsíců dříve mám narozeniny. Tak už jen aby nám to vyšlo na matrice a 12.8. může být svatba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my to máme 13. května, je to bohužel sobota, kdyby to byl pátek,tak by to bylo úplně super...květen je podle mě měsíc lásky, pověrám nevěřím a taky hlavně mám pocit, že v květnu tolik svateb nebude....takže méně práce se sháněním všeho... :-D
Odpovědět
Holky, nestrašte mě, že jste všechny zavrhly říjen, protože je zima. Já mám svatbičku právě v říjnu a tak nechci ani slyšet, že bude zime. Podle toho jaké je letos léto bude podzim nááádherný. Uvidíte. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, my máme 24.9. kvůli následujícímu: 1. chtěli jsme září, 2. 3.9. je na místě obřadu pouť, to nešlo, 3. kvůli pouti nemůže být zpívání, takže 10.9. taky ne, 4. 17.9. bylo nasnadě, ale když jsem si vybrala šaty v salonu, byla tam nějaká rychlejší nevěsta, která v dubnu věděla datum a my pořád byli u září..., 5. takže jsme (spíš jsem) vybrali 24.9. kvůli šatům, ale nakonec mám jiné, vlastní.... :-D :-D :-D ..jinak měsíc nato (27.10.) máme 10-ti leté výročí seznámení, ale říjen jsme nechtěli, už jenom proto, že chceme co nejdřív miminko a to už se nám nechtělo čekat..... ;-) a kata, abych tě uklidnila, zažila jsem jeden rok po sobě (21.10. a 28.10.2000) 2 svatby a můžu ti naprosto s klidem říct, že na obou bylo krásně, ráno sice trochu ziminka, ale pak vykouklo sluníčko, svítilo celej den, a bylo takový krásný babí léto, že fotky mají krásný světlo, a my lítali venku v krátkých rukávech...takže buď v klidu, zima sice bude, ale jen po ránu...no a to je už vlastně i teď.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 22. 7. 2006 prostě proto, že se nám to líbilo :-D A navíc, 22 je z numerologie číslo pro partnerství a sedmička je od nepaměti šťastná. Ale hlavně v tom hrály roli pragmatické důvodu - chtěli jsem to o prázdninách, aby bylo teplo, nemohlo to být hned na začátku července, protože končím ve škole a nestíhala bych přípravy a v srpnu už chci pracovat, tak abychom ještě stihli svatební cestu..
Odpovědět
marki: doufám, že NAŠE datum nám oběma přinese štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
monym: jujuju...bude to krásnej den, ať už bude pršet nebo bude svítit sluníčko... :-D já budu mít to svoje sluníčko vedle sebe, tak budu šťastná a tobě monym přeju, ať už je to naposledy...i když teď už si tu svatbu můžeš užít víc, díky tomuhle webu.... ;-)
Odpovědět
marki : mooooc děkuju. Já věřím, že to vyjde. Známe se 8 let, žijeme spolu 5, tak proč by se to mělo měnit. Když to porovnám se svým 1 manželstvím, je to úplně o něčem jiném. každopádně je to svatba poslední :-D A máš pravdu, tohle si fakt užíváme. V poklidu, zatím všechno vychází - možná je to i věkem. A taky díky vám všem tady. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, my jsme nakonec vybrali datum 8.října 2005. Chtěli jsme původně 17. září, protože jsme chtěli datum se sedmičkou, a aby to ještě vyšlo na sobotu. Bohužel v září na radnici soboty neoddávájí :-( Tak jsme přemýšleli a vybírali další datum, tak aby tam byla sedmička, vycházelo to na 7. října v pátek, ale to má přítel zrovna narozeniny a to jsme nechtěli, tak jsme nakonec vybrali 8. října v sobotu. Aspoň přítel nebo už pak manžel nezapomene na výročí :-D
Odpovědět
luca : vzhledem k tomu, že jsem posledního blbce na světě už vyčerpala já (můj bývalý manžel), tak se nemusíš bát. Můj bývalý měl totiž den před naším svatebním dnem svátek. Po dvou letech manželství jsme to přestali slavit, protože na svůj svátek se s kamarádama opil tak, že si na druhý den ani nevzpomněl. Ale jak říkám - byl poslední blb a navíc už je zase ženatý, takže tebe to určitě nepotká. Můj miláček si vzpomene každý rok - celých 5 let od doby, co mě požádal poprvé o ruku 24.9.2000 - a máme to jako "SVOJE" výročí už dávno, tak snad mu to vydrží i po té skutečné svatbě :-)
Odpovědět
Ahoj holky. Já jsme si vždycky říkala, že až se budu vdávat tak buď v červnu nebo v září. více jsem chtěla v červnu, protože 6.6. máme výročí. letos již páté. Ale protože mě miláček požádal o ruku zcela nečekaně 30.dubna. tak už zbývalo září nebo až za rok. No a 17. září byl v kostele jediný volný termín.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vsem my jsme se brali 2.7.2005, mela jsme to v hlave uz dva roky pred svatbou, jelikoz ja jsem narozena 7.2. a manzel 29.7. a takze same 2ky a 7cky a taky 2+7 =9 tudiz ta devitka v manzelove datu narozeni a taky 2.7.2005....2005 2+5 je taky 7 a tak proste same sedmicky a dvojky:))))takze doufam ze budeme do smrti happy:) a myslim ze na tohle datum svatby potazmo vyroci nezapomeneme ani jeden z nas:)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a taky jsme to chteli a meli nakonec na zamku, ikdyz pani matrikarka nejdrive delala dusno kvuli jeji dovolene( 5.6.7.byly svatky a ona chtela mit v pondeli 4.7. dovolenou) ale nakonec jsme ji "umlatili" argumentama:)))a meli jsme to v sobotu 2.7.2005:)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?