Jak dlouho jste plánovali svatbu?

Ahoj :-) Chci se zeptat jak dlouho jste plánovali svatbu dopředu. Jestli do roka nebo podle konkrétního data, ... Díky za odpovědi ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já mám svatbu 16.9.2017 a už mám místo a kapelu. Teď se dívám po účes a líčení. Beru to tak, ze kvalitní věci za dobrou cenu jdou jako první, tak se snažím to nejdůležitější mít už z krku. V sobotu se jdu kouknout na šaty, ale to jen ze zvědavosti, na ty je ještě dost času. :-p Bojím se, ze toho bude pak moc.
Odpovědět
Profilova fotka
3 týdny. A z toho jsme byli ještě 10 dní na dovolené v zahraničí :-) Vše v pohodě a svatba byla báječná.
Odpovědět
Zhruba 3 měsíce.
Odpovědět
Od začátku příprav do svatby to bude cca 8-9 měsíců a je to na nás zbytečně dlouho.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Necele 2 měsice
Odpovědět
My rok předem, protože restaurace, kterou jsme chtěli, byla velice vytížená, takže doporučuji si to aspoň obšlápnout předem, ať pak nejste zaskočená. Jinak si myslím, že většina věcí stačí plánovat bohatě půl roku předem.
Odpovědět
My necely rok predem. V listopadu jsme se zasnoubili a v prosinci jsme zacli shanet misto a termin a uz to byl docela problem.
Odpovědět
Svatbu máme v červnu, máme živou hudbu k obřadu, fotografa, DJ, místo na svatební hostinu. No a zbytek začnu postupně zařizovat. Jelikož nesnáším chaos, tak chci mít vše v klidu zařízené :-) Ty hlavní věci určitě rok dopředu, hlavně kvalitní fotograf je rozebraný hned...
Odpovědět
Zatim jeste nemame zamluvene ani datum. Zlehka zacnem pristi mesic doresenim terminu, vidime to na prelom cervence/srpna 2017. Pak budu muset behem podzimu jeste vymyslet a rozeslat save the date karticky. Zbytek vseho ostatniho ale necham az na pristi rok na jaro. Byt to po mem, tak to cele od zamluveni datumu az po jidlo naplanuju behem mesice dvou, tyhlety dlouhatansky pripravy dopredu nemam vubec rada. Ale bohuzel, jinak to nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
od zásnub po den D je to asi 10 měsíců, nejdřív jsme ale vybrali datum a pak plánovali jen hodně zlehka, nějaké větší zařizování začlo až cca 4-5 měsíců předem.
Odpovědět
5 měsíců a je to pro nás tak akorát, déle bych se už těšit nevydržela :-D A taky bych řekla, že díky tomu, že to není tak dlouhá doba, tak celé ty přípravy byly takové "koncentrované", radost ze zasnoubení a očekávání byly všudypřítomné a ještě nestihly plynutím času vyprchat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cca 6 měsíců dopředu jsme začali... Mně to přišlo akorát :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Svatbu budeme mit v ketnu 2017 a pred mesicem sem zacala vybirat misto obradu, hostiny, fotografa, hudbu a catering. Tohle jsou pro me nejdulezitejsi veci a jsem rada, ze uz to mam rezervovane. Obrad mame na zamku a tam to maji nastavene tak, ze kdyz v danem dni je svatba napr. V 10 hod, tak ja bych si pak uz mohla vybrat cas bud v 9:30 nebo v 10:30 hod. Takze jsem byla rada, ze v tom nasem dni jeste svatba zadna neni a tak jsem si vybrala cas az ve 13 hod, jak jsme chteli. A jelikoz obradni sin je soucasti prohlidek zamku, maji urcity pocet svateb na den a termin bych menit nechtela. Ted mame klid a ostatni veci budu zarizovat az po novem roce.
Odpovědět
Datum svatby jsme si vybrali na cca 11 měsíců od zasnoubení, asi tak 10 měsíců před svatbou jsme měli zařízené místo svatby a hostiny a s organizováním svatby (tzn. sháněním dodavatelů - DJ, fotograf, kameraman, kytice, výzdoba atd.) jsme pomalinku začínali cca 8 měsíců před svatbou. Ale jasně, že nejvíce věcí se zařizuje tak ty dva měsíce, měsíc před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi 6 měsíců
Odpovědět
9 měsíců....jen místo, termín, hospoda...zbytek nechám na později
Odpovědět
My se zasnoubili v listopadu a svatba byla v cervenci, takze nejakych devet mesicu. Hned ze zacatku jsme vyresili termin, restauraci a nasledne fotografa, pak prstynky. Vsecko ostatni se resilo tak 3 mesice predem, ale nijak intenzivne.
Odpovědět
Profilova fotka
my sme volili datum aby bolo pocasie akurat a stihli vsetko pripravit. takze zalezi na tom ako sa na to citis (velka-mala svadba), ako zvladnes pripravy, najst a vybrat si z toho vsetkeho mnozstva co sa ti paci. nejake lukrativne miesto na obrad musis rezervovat aj rok dopredu lebo byva celkom natresk miestami. pokial si chces napr vyzdobu vyrobit sama, musis si to vsetko naplanovat, je toho vela nezda sa to - saty (topanky, podprsenka, podvazok...), oblek, kvety, fotograf, hudba, jedlo, kadejake doplnky k doplnkom 8-( ... takze min pol roka ale budes lietat ako handra.. mne to zabralo 9 mesiacov cca :-D ale ja som vela casu stravila na vyzdobe (550 vlastnorucnerucne vyskladanych zeriavov), slavobranu sme si vyrabali tiez sami (3 dni cca)
Odpovědět
Profilova fotka
17. Listopadu jsem proběhla žádost, s tím, že se vezmeme "někdy"...no a na začátku prosince se nam to rozlezelo v hlavě, že se vezmeme dřív...takže 13.unora, ja si mezitím střihla v lednu státnice a pak v únoru svatba :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba bude za 19 dní a plánujem od dubna... mně přijde šílený plánovat svatbu víc jak rok dopředu...
Odpovědět
zásnuby o Vánocích, do konce ledna domluvené datum s farářem, místo hostiny, kapela, cukroví, fotografka (na většinu věcí z toho to bylo tak akorát) - měla bych strach, že za 3 měsíce neseženu, co potřebuji..., svatba v září...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme plánovali asi půl roku dopředu, museli jsme počkat až nám dá radnice termíny... Ale už před tím jsme měli nějaké drobnosti a něco promyšleného...:)
Odpovědět
Profilova fotka
na konci prosince probehly zasnuby, v breznu jsme nasli misto a cca od toho brezna do cervence jsem se tomu ve chvilich volna venovala....
Odpovědět
3 měsíce; žádost padla v únoru a já se vždy chtěla vdávat v květnu. Vše se stihlo akorát, postupně... nevydržela bych plánovat rok a čekat, takhle mi to příjemně uteklo :)
Odpovědět
7 měsíců. Z toho v prvním měsíci jsme vybírali místo, zamluvili jsme všechny podstatné termíny (hostina, ubytování, matrika, koupila jsem si šaty), pak dlouho nic a pak cca 2 měsíce před svatbou už se řešily ve volných chvílích zbývající detaily. Před svatbou jsem měla necelý týden volna na dekorace, nákupy, koláče, doladění. Je ale pravda, že místa jsem vybírala na internetu už několik měsíců před tím, než jsme se do toho společně s manželem pustili, takže už jsme pak společně projížděli jen "výběr".
Odpovědět
Profilova fotka
Na webu Svatební Asistentka mají poměrně hezky zpracovaný kalendář co je třeba kdy udělat... samozřejmě se to dá zvládnout rychleji než za rok... nicméně za sebe jako DJ na svatbu mohu říct, že už teď jednám se svatbami v září 2017... a když mě někdo poptá v dubnu na červen-srpen... tak většinou už mám plno... - pokud se nepletu, tak svateb je v ČR cca 45.000 za rok .. (v r,2015 dokonce 48.000) - 80% lidí chce mít svatbu v sobotu v létě (sobot za tyto měsíce je tak 15) .. takže v létě je kolem 2500 svateb každou sobotu.. :) .. Takže pokud plánujete svatbu na Neděli-Čtvrtek, myslím, že můžete být v klidu... každopádně ty kvalitní dodavatelé prostě můžou být obsazeni i několik let dopředu (např.některé hotely) .. ještě jedna zajímavost... zřejmě nejvíc lidí řeší svatbu v létě, ve středu, kolem 14-16 hodiny .. :-D .. (to je ze statistik webů)
Odpovědět
Ahoj všem. No mě přítel požádal 25. června a chtěl svatbu do roka, tak jsme si vybrali datum 24.6.2017. Jenže se vyskytl problém na matrice a termíny se začnou na příští rok registrovat až od 1. listopadu. :-( Takže do té doby budu nervozní jestli dostaneme termín co chceme a čas, který chceme. A zbytek se začne plánovat až se tohle zařídí. Štěstí je, že místo kde chceme mít hostinu mají známý a ty už ví, kdy budeme chtít svatbu. Takže už s tím tak nějak počítají.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty a pripravujeme sweetbary, muzeme navrhnout Vam Vas jedinecny a dort. Nabizime ochutnavky, rozvazime po Praze a Stredoceskem kraji. Podivejte se na nas profil a nevahejte se nas kontaktovat. Terminy na rok 2017 se u nas bukuji rychle! :-)
Odpovědět
3 týdny :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli zasnoubený tři roky, a v říjnu 2015 jse si zamluvili místo, všechno ostatní jsem řešila od dubna 2016 a v srpnu 2016 jsme se brali.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?