Destivy kveten????

Ahojte, takze jsem si ted precetla, ze kveten hlasi nadprumerne destivy.. Co budeme delat, my, kvetnove nevesty?? :-( Mam po nalade..
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek nebooj třeba ne ,,, oni už toho někdy nakecali :)
Odpovědět
Profilova fotka
oni toho vzdycky nakecají :D třeba to, že letosni zima ma byt nejhorsi za poslednich 100 let... nikdo nezarusi krásné pocasi, takhle dopredu
Odpovědět
Profilova fotka
spolehlivě se počasí odhadne max. 3 dny předem, takže nebojte, dobře to dopadne, ono může být hezky třeba zrovna ve váš svatební den. :o)
Odpovědět
@domajsek Já bych se tím moc nestresovala, ty předpovědi jsou nic moc a počasí nevyzpytatelné poslední dobou. Zima taky měla být děsivá a nakonec nebyla o moc horší, než ta loňská, takže se zbytečně nestresuj.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď to neřeš ;-) dlouhodobé předpovědi jsou k ničemu. Začni sledovat předpověď počasí tak týden až dva do předu. Já s deštěm nepočítám. Chystám se (zatím) jen na to, že bude zima :-D
Odpovědět
Květen je vždycky deštivý, ne? Já taky plánuju svatbu na tento měsíc, ale počítám i s pořádnou sprškou ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Kveten je daleko..;-) a kdyby nahodou i fotky z destiveho dne muzou byt fajn ;-) http://www.beremese.cz/blog/labelaisa...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim,ze je to fuk, v CR nikdy nevis. I cerven,cervenec srpen je kolikrat zima,ze to je na kulicha a rukavice. :-D Musis jen zustat pozitivni ;-)
Odpovědět
V květnu prší často každý rok ;) S tím je potřeba počítat už při výběru data. Ale myslím, že déšť je opravdu jen maličkost, jsou horší věci v životě ;)
Odpovědět
Tak pro klid v duši nechystejte venkovní obřad nebo hostinu. Když tak mějte aspoň v záloze mokrou variantu. Pokud budete pod střechou, tak by vám déštl neměl tolik vadit. Kvůli fotkám bych se nestresovala, babičky měly jen jednu svatební a i tak byly spokojené. :-D
Odpovědět
No to neeeeeeee, já mám zajištěno krásné počasí každý víkend v květnu tak se nebojte holky :-D :-D :-D Jinak teda abych ještě sháněla gumáky a deštníky.......tož to se mi nechce 8-) Jak se říká bude pršet štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek urcite se tim nestresuj ted opravdu nikdo nedokaze rict jak bude a treba nam to hezke pocasko vyjde..:) Kveten je pro me nejkrasnejsi mesic vsechno kvete,voni a nektere dny byva uz i velmi teplo..v cr opravdu nikdy nedokazes odhadnout jak bude..me fascinuji nevesty ktere schani bolerko na duben a nevesty ktere tu resi jestli v lete ve vedru vydrzi v silonkach..pritom to muze byt upne naopak..treba ja si nepamatuju opravdu hezky srpen mam v tomto mesici narozky a vzdycky je hnusne,babicka slavy v pulce kvetna loni bylo opravdu hnusne a predloni nadherne..pred 4rokama jsme grilovali v kratasech 17.3 !!!!!! kdyz slavila mamina a do ted na to vzpominame :) takze nestresuj nic neni jisty
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
myslím, že takéto dlhodobé predpove nás absolútne nemusia zaujímať, pretože sú viac menej všeobecné. Nadpriemerne daždivý květen može znamenať akurát to, že bude pršať o trošku viac, než je zvykom - ale to či bude pršať v tú danú konkrétnu sobotu sa z toho človek nedozvie. Myslím, že stresovať sa kvoli počasiu nemá zmysel, pretože je to jediná vec, ktorú proste nemožeme ovplyvniť :) Nehovoriac o tom, že v poslednej dobe sú tie dlhodobé predpovede viac menej na srandu, vychádza to úplne opačne :)
Odpovědět
@domajsek jedine co na pripravach neovlivnis je počasí, tak proc se tim stresovat? Kdyz bude prset tak hold bude prset....my vylezli z obradu a lilo jako z konve a to jsme meli 30 motorek a vsechno bylo super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, já naplánovala svatbu dle data 15.5.2015 a až pak mi došlo, že tou dobou je vedle pouť a opravdu každý, ale každý rok prší :D Obřad máme venkovní, s možností zatáhnout markýzu, tk se budu modlit, že nám to hory odkloní a vysvitně sluníčko :-) ale to je opravdu věc, co neovlivníme :-) tk se nestresovat zbytečně ;)
Odpovědět
Holky, 15.5. ma svatek Zofie a u nas se rika "pocurana Zofka" :-) Vse mame pod strechou, ale ty fotky by mne stvaly.. Mame u nas nadhernou prirodu, tak jsem se chtela vyradit.. Jojo, je to daleko a nikdo nemuze tak dopredu predpovidat.. Svedkyne mi zrovna vcera rikala, ze na kveten a cerven hlasi tropy, takze snad budou a bez deste.. Drzim vam vsem pesti, at mate pocasi podle svych prani, je to sice mala vec, ale se slunickem je vse krasnejsi..
Odpovědět
@labelaisabela Wooow, nakonec abychom vymysleli nejaky umely dest, protoze ty fotky jsou genialni.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holkyyy....taky mám svatbu v květnu :) serte na počasí, to nikdo neovlivní ;) ať se stane co se stane, budete mít nádhernou svatbu :) kazit si Váš krásný den kvůli dešti, neřešte :) To jsou malé věci :)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek vůbec:Dmě nemůže nějaká předpověď nijak rozhodit:Dšak mně nebude pršat na hlavu poprvé v životě :P:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?