Datum svatby 4.10.2014, není to moc chladné?

Profilova fotka
Co říkáte na datum 4.10.2014? Není to moc chladné ? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj:-) myslím,ze není. Taky nad tímto datem vážně uvazujem :-) snad to klapne :-) a počasí bude objednávat krásně podzimní :-) já bych se toho nebala:-) Poslední roky je to počasí tak sílený,ze si člověk nevybere :-) prostě štěstí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj:-) myslím,ze není. Taky nad tímto datem vážně uvazujem :-) snad to klapne :-) a počasí budu objednávat krásně podzimní :-) já bych se toho nebala:-) Poslední roky je to počasí tak sílený,ze si člověk nevybere :-) prostě štěstí :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Zdravim, nevesto. Pokud budete hledat kapelu na Vasi svatbu, mrknete do naseho profilu nebo rovnou na webovky. Vas termin mame prozatim volny, radi Vam pripadne zahrajeme, stejne jako 220 parum pred Vami. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsem toto datum chtěla, počasí je v tuto dobu většinou pěkné, doznívá babí léto :-) My bohužel musíme mít termín pozdější, až v listopadu- takže já to počasí neřeším, počítám spíš s horším ;-)
Odpovědět
Ahoj, jsem taky čerstvě zasnoubená a nějak se nemůžu rozhodnout, jestli mít svatbu ještě letos na podzim (oba máme podzim rádi) nebo až někdy zase na jaře, kdy se nám to ale zase zdá za dlouho. Problém je v tom, že jsme sotva dostavěli a přesto bychom chtěli aspoň někam třeba do Itálie na svatební cestu nebo jinam po Evropě (neradi létáme). Bude vůbec myslíte někde na podzim na líbánky fajn počasí nebo to nemám řešit a nechat to prostě na další rok? Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
my máme termín 11.10.2014, protože 6.9.2014 už neměli volno, tak taky doufám, že bude hezky :-) možná lepší trošku zima než 30 stupňový hic...
Odpovědět
Profilova fotka
kamaradka se vdavala 1.10 a byl to nejteplejsi den toho roku :-D paradoxne. Bylo 35C ve stinu mazec. Byl to rok 2011 takze pocasi muze byt opravdu jakekoliv tak se neboj ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?