8.6.2013 - jaké bude počasí na svatbě, máte zkušenost?

Holky, máte s tímto datem nějaké zkušenosti? Všichni nás straší, že je to na Medarda a že bude určitě pršet... Sdělte mi prosím Vaše zážitky :) . Díky ;-)
Odpovědět
@klaruskakk Počasí je loterie jakékoli datum..To si nevybereš
Odpovědět
Vzhledem k tomu, že také budeme mít tento termín svatbu, tak bude nádherně :-) . A když ne, náladu nám to nezkazí. Jinak jsem na netu našla toto http://tom-791.blog.cz/1006/pocasi-na... . Sestra se vdávala loni v červnu, ve čtvrtek pršelo, bylo chladno, v pátek o krapet lepší a v sobotu 28 °C, k večerou ale také sprchlo. Počasí si nevybereš, dost rychle se i mění, proto buď připravená na krásné počasí a i na déšť a nemůže tě nic překvapit.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak napsala ilonkaseda, v dnešní době je počasí loterie a prostě musíš věřit, že bude krásně :-). Já se vdávám o týden dříve a bude nádherně :-)
Odpovědět
@keeshka souhlásím já zase 14.6. a věřím, že bude nádherně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruskakk Můžete zkusit mrknout na nějaký průměr teplot a srážek v daném místě pro toto datum, ale v zásadě platí, že počasí neovlivníte a nemá smysl se jím stresovat :-) V každém případě je dobré sledovat pár dní před dnem D předpověď počasí a mít připravenou i "mokrou" variantu.
Odpovědět
Když jsem se v ten den před 7,5 lety dala dohromady s přítelem, byla pěkná kosa (díky tomu jsme spolu, neměl mě kdo zahřát a usušit :) ). Rok na to bylo taky myslím škaredě (on tvrdí, že ne), ale od té doby mám pocit, že bylo vždycky na naše výročí hezky, teplo, ale pokaždé nějaká kapka spadla. Ale kapky jsou pro štěstí, ne? :) Je to naše "ex" datum svatby, posunujeme o rok. :-) Tak vám přeju, ať vám spadne na Medarda pouze pár kapiček pro štěstí a jinak svítí sluníčko nejen po celý tento den :) A myslím, že se to dá i vygooglit. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruskakk doufám že bude hezky ,taky je to naše svatební datum :-)
Odpovědět
@klaruskakk My se brali 5.6. Bylo nádherně, slunečno, teplota kolem dvacítky. Kdybychom měli svatbu o týden později, máme takovou bouřku, že to u nás vyvracelo stromy a v hospodě, kde byla hostina, nešla celý večer elektřina. Nemá smysl o tom spekulovat, zvlášť takhle dopředu, protože počasí si žije vlastním životem a nemáš šanci to ovlivnit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruskakk my máme taky svatbu 8.6...tak jsem zvědavá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jéééžiši holky nestrašte :-) vůbec jsem si nevšimla, že máme svatbu na Medarda :-D :-D teď mě to vystresovalo lehce :-D :-D :-D já doufám, že bude krásně, sluníčko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme s manželkou pozváni na svatbu na Medarda .......a nepršelo. Ať vám to také vyjde. :-)
Odpovědět
Určitě bude hezky, koho jsem teď trochu vystresovala, tak se omlouvám :) .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no, po čas dvou let zpět ve svatebních sezonach to bylo tak, že květen, červen mi nepršelo a bylo teplo, červenec nic moc, srpen a září počasí dobré a teplé, až konec září byla loni pořádná zima
Odpovědět
Profilova fotka
@klaruskakk v pohodě :-) musíme věřit, že bude hezky ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
BUde tak jak budeš chtít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nebojte,možná spadne nějaká ta kapka,ale to nám bude pršet štěstííí... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
poslední roky bylo kolem medarda docela slušně. Asi bych se toho nebála, v červnu někdy bývá lepší počasí než v prázdninových měsících. A přesně, musíte si říkat, pár kapek mě nezabije, je to štěstí. Záleží určitě na jiných věcech, dobrá nálada, pohoda a spokojenost všech. Ať se Vám to vydaří x-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkněte sem ;-) http://www.mezihvezdami.cz/astrologic...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 6 dní po...14.6. -podle stoletého kalendáře by mělo být jakž takž pěkně, no necháme se překvapit :-) ta astropředpověď je teda drsná :-D Období „monzunů“
Odpovědět
8.6..2013 – Období „monzunů“ zrovna 8.6. - na Medarda nejspíše neskápne, ale pak se voda tak trochu utrhne ze řetězu Výborná zpráva pro nás všechny, kterým se 8.6. zásadně mění život k lepšímu :)
Odpovědět
Nooo,taky máme svatbu 8.6. a vzhledem k tomu,že obřad máme venku,doufám,že bude krásně. Každopádně s tím medardem jsem to taky nevěděla,až kolegyně v práci mi řekla "to se jako berete na Medarda". Každopádně ten den jsme spolu 10 let a před 10 lety na našem prvním rande bylo krásně,takže bude určitě i teď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bude krásně, protože červen je nejlepší měsíc v roce :)
Odpovědět
Profilova fotka
kdyz si budes moc prat aby bylo krasne tak bude ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
hmm tak se to tak nějak potvrzuje, co? :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Holky, taky bych chtěla znát předpověď, máme to 7,6,. prosím vás, kde sháníte ty dlouihodobé předpovědi? Máte nějaký již osvědčený odkaz?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?