7.7. 2017

Profilova fotka
Ahoj Damy, mam takovou otazku dali vam už termín na rok 2017 ? chtela bych datum 7.7.2017 , na matriku jsem zatim psala e-mail s tím že jeste nemají seznam na rok 2017 že mam prijít koncem roku , což si myslím že je pozde a už bych si chtela zacít vše organizovat domlouvat a podobne . bojím se že až prijdu v prosinci mam po datu .. myslíte že když mam "zabukovane" datum že nemam nic resit ? .. videla sem že nekterí mají datum už na rok 2018 .. jak je to teda možny že nemají seznam ? .. :( nemuzu to pochopit .. Děkuji všem za odpovedi :))
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ja jsem v lednu 2015 resila datum 21.6.2016. Rekli mi, at se ozvu v lednu 2016. Nevim, jestli ti tvoje datum vyslo na vikend, jestli ne, tak se o misto skutecne bat nemusis. A i kdyby ano, ozvat se na zacatku roku skutecne staci. Minimalne na ty matrice. Vse okolo uz zajistovat muzes driv ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa vychazí to na patek :) .. prave že je to krasne datum a myslim že odle datum chce hodne slecen co jsem zjistila proto se dcla bojim ..
Odpovědět
Profilova fotka
No jestli jsi tak otravna jako jsem na urade byla ja, tak ho ziskas. Nam to sice vyslo na utery, ale vem si - 2 1 6 2 0 1 6. Perfektni cisla, zapamatovatelna, navic v souctu 9, coz je hrozne silny cislo. Slunovrat a k tomu uplnek. Symbolika jako prase a do toho jsme se dali dohromady na beltaine (carodejnice), narozky mam na samhain (halloween 31.10.) a svatek na zimni slunovrat. Takze asi chapes, jak strasne jsem potrebovala zrovna tohle datum :D
Odpovědět
Bohužel to tak je... :-| my máme 13.května 2017 a na matriku jsme volali a termíny bude možno rezervovat až od září 2016... Bohužel často ti nejlepší fotografové atd. už teď mají takřka plno na celý příští rok. Takže my máme už teď víceméně vše domluvené (místo obřadu, hostinu, fotografku, kadeřici a vizážistku...) takže jestli nám pak matrika nevyjde vstříc, tak mě asi střelí... :-D a s tím 7.7. bych fakt neváhala - to už je beztak všude možně plno.
Odpovědět
Profilova fotka
@shigella take si myslím , takže jelikož mi ho ted nedala jen mi napsala že mi ho zabukuje , nemužu s tím 100% pocítat .. tak dam na vas a v zaří tam zajdu a proste ho musím mít .. jelikož Svatbu chceme v Beroune to je kousek od prahy tak se dcla bojim no :D :D :D Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky chtěli určité datum a jelikož nám na matrice řekli, že máme přijít JEN 2 měsíce předem, tak jsme to vyřešili po svém. Našli jsme si husitskýho faráře, kterej oddává i mimo kostel (na louce atd), domluvili se s ním a na matriku jsme šli až měsíc předem jen oznámit, že budeme mít církevní sňatek. :-) (pro úřady církevní, ale farář nám to udělal dle našeho přání)
Odpovědět
Tady u nás (HK) jsou termíny možné rezervovat od října nebo listopadu. Každá matrika to má asi jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
Každá matrika to má jinak ale všude se lze domluvit - hlavně to chce vytrvat, volat tam, chodit tam s dárečky apod. :-) Určitě si už teď zabookujte místo pro hostinu, kadeřnici, fotografa apod.
Odpovědět
@mafoto Takze by meli uplacet urednice, aby jim jako laskave vysli vstric?! :-p Pry chodit tam s darecky 8-( Jak za komousu, bez uplatku clovek jako by nebyl, ze? Urednice jsou placene z dani obcanu, posledni, na co bych mela chut je uplacet je darkama, to bych se radsi vzdala toho data a vdala se den, kdy datum neni tak zajimave, ale s hrdosti, nez na 'vysnene' datum, ale s horkou pachuti toho, ze jsem si to musela 'zaplatit pod pultem'. Myslim, ze se to dost precenuje, ty specialni datumy...ja pamatuju na to halo, kdyz bylo 9.9.1999, to se se svatbami roztrhl pytel, kazda nevesta chtela mist spesl datum plne devitek....a dnes? Dnes je polovina z nich rozvedena. Specialni datum nezajisti spokojene manzelstvi a uz tuplem bych si ho nezajistovala uplatkem pro urednice... 8-(
Odpovědět
Já bych se domluvila s paní ať mi zavolá v den kdy jim přijdou ty diáře nebo co na další rok a hned tam naklusala.A meli jsme jinak to samé museli jsme počkat az budou připraveni na další rok.Ale chápu jak se cítíš je to takove nejiste, mam rada když mám vse potvrzene a jsem klidnější.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsme chtěli 7. 7. 2017 (svatba v Ostravě). Na radnici mi řekli, že oddávací dny budou k mání od září. Prý to vypadá, že v tento den na radnici oddávat budou, ale mám si zavolat 1. 9. nejlépe hned v 8:00. Ale jestli to říkají každé nevěstě, tak jim nejspíš spadne telefonní síť :-). Nakonec si pomalu zajišťujeme vše ostatní a říkáme si, že nás určitě někde oddají (v Ostravě jsou 4 radnice :-)).. Je pro nás důležitější mít dobré místo pro hostinu než pak vybírat ze "zbytků" :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@zanett Ja jsem teda jen byla neodbytna a ozyvala jsem se jeste pred teminama, nez mi bylo doporuceno. Rozhodne bych nikomu nikam nenosila lahvinky a bonbony. Na to nemam chut, ani penize :D jasne, ze stesti nezavisi na datumu. Ale treba ja mam takovou tu svoji smyslenou symboliku rada a rada prikladam vecem vyznam, ktery treba ani nemaji. Jsem pohan a symbolika prirody je pro me dulezita. Ten uplnek, slunovrat... Pocatek leta a hojnosti, pocatek manzelstvi... Nejsem šáhlá, jinak jsem docela racionalni :D
Odpovědět
Článek se načítá
@amazonkaaa Dobre, to chapu, ale priznejme si, ze drtiva vetsina tech, kteri chteji specialni datum ho chteji jen proto, ze to dobre vypada na pozvankach a nejakou symboliku neresi.
Odpovědět
Profilova fotka
Vybíráte kapelu na svoji svatbu? Dovolte mi, abych Vám nabídnul naše služby hudební skupiny Bosáci z Příbrami. Hrajeme téměř 17let, máme za sebou skoro 300 svateb, přesto jsme mladý kolektiv. :) Více v SZ.
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax Pribram mam trosku z ruky, budu mit znamyho Dj :-) nezlobte se
Odpovědět
Profilova fotka
@verupiki Nezlobim. Nicmene jezdime celou republiku...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Podobně jako píše @malamicka - na 7.7.2017 jsme si vybrali biskupa, který za námi přijede, jsem ten typ člověka, který chce mít ty nejdůležitější věci zařízeny dopředu a čekat na matriku se mi opravdu nechtělo. Navíc, církevní sňatek má pro mě svoje kouzlo stejně jako obřad venku, tak jsem ráda, že na matriku se nemusíme spoléhat a půjdeme tam až pro Osvědčení.
Odpovědět
My máme rezervováno datum 8.7.2017. Na matrice o nás ví a máme přijít tak 4 měsíce před. Máme rezervovanou restauraci, máme zaplacenou zálohu na fotografa a kameramana jo a máme už domluvenou taky hudbu. Už teď. Protože třeba restaurace jsme šli omrknout na konci března, že se jen tak podíváme ... no a na našem místě byla už v březnu rezervace na 1.7.2017 .. takže jsme neváhali a hned rezervovali o týden pozdějc.
Odpovědět
Ahoj budouci nevesty :-) Take se nam s partnerem moc libi termin 7.7.2017. A kdyz tu tak ctu diskuzi, jake nervy to stoji, to abych si nejdriv zasla pro prasky na hlavu :-) Drzim vsem moc palce a s chuti do toho :-) Krasne letni dny vsem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My teda máme svatbu 24. 6., ale na místě, kde budeme mít svatbu, říkala majitelka, že 7. 7. byl první termín na rok 2017, který měla plný. :-) Takže na tom něco bude ... :-)
Odpovědět
@verupiki Buď neoblomná a otravná. :)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame tiez 7.7.2017, tiez nam povedali ze az po novom roku.. nechapem co je za problem, ci maju len papierovy kalendar do konca roka alebo co :D Kazdopadne uz mame zarezervovane miesto a zlozenu zalohu, takze ten datum proste vyjde, aj keby ma mali oddavat svedkovia jehovovi :D
Odpovědět
Mně také matrikářka řekla, že až konec října, začátek listopadu. Tak jsem si alespoň zamluvila fotografa, protože ti jsou rozebraní hned a hudbu k obřadu. Jelikož budeme mít hostinu na zámku, tak to budu řešit až po rezervaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.Pripojuji se mezi vas co se budete/me :-) vdavat 7.7.17 My uz jsme byli na urade odevzdat zadost a mazrikarka si nas zapsala.tak by nemel byt problem.jedine ze by vyhodila stary kalendar a do noveho si to nezapsala. tesim se ale nechystame zadnou hobosnou svatbu.max 10 lidi nejblizsi rodina a pak obed.nic vic.Duvodem jsou hlavne finance.se 3 detma se moc nasetrit neda.Ale i tak se tesim
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 8.dubna 2017 a na matriku půjdu během podzimu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty :-), rád bych Vám nabídl svoje služby DJe na Vaší svatbu v roce 2017. Jsem DJ z Mladé Boleslavi, ale jezdím hrát po celé ČR. Zkušeností mam vcelku hodně - jako DJ jsem začal již před 21lety, posledních 12 let to mám jako jednu z živností. (Za tu dobu je to přes 1000 akcí - diskoték, svateb, firemních večírků, moderování v rádiu atd..). Jezdím hrát po celé ČR (i když převážně severní, východní a střední Čechy). Hudebně je to vždy o domluvě, obvykle se však hraje hlavně oldies (70’s-90’s), millenia, CZ a SK hity, současné rádiové hity, trochu RnB (nejhranější skladby najdete na mých stránkách)... nicméně jsem schopen hrát téměř cokoliv, co si budete přát. Na svatbě tedy zvučím svatební obřad, hraji muziku, bavím hosty, moderuji soutěže, hry, tombolu atd... Jsem schopen namixovat také 1.tanec novomanželů jak se říká “s překvapením” (začíná ploužák, pak je megamix 15-20 největších hitů světa a končí se zase ploužákem (písničky si můžete vybrat sami) - ukázku najdete na mých stránkách). Nebo připravit svatební tombolu, kterou připravuji několikrát v měsíci (včetně zabalení, přípravy seznamů a samozřejmě pak moderování a předávání.. ) Vždy s sebou vozím profesionální zvukovou a světelnou aparaturu dle zvoleného balíčku služeb - reproboxy a LED světla se stativy, mikrofony, všechny kabely a samozřejmě profesionální DJ konzoli a počítač s muzikou (cca 25.000 písniček všech možných žánrů). Dopravu do 100Km nabízím zdarma, nad 100km je cena 6Kč/km Kompletní ceník, fotky, svatební hry a tipy najdete také na mých stránkách, které budu rád když navštívíte. :-) Budu se těšit na zprávu, pokud ne, tak přeji hodně štěstí a ať se svatba vydaří..... Ondra
Odpovědět
Profilova fotka
@verupiki Bohužel to je opravdu pozdě, toto datum je již hrozně moc zablokované:-( vím to v to datum se také vdávám :-D opravdu otravovat napsat dopis s doručenkou a nebo běžte rovnou za starostou
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Vyrabime svatebni dorty a pripravujeme sweetbary, muzeme navrhnout Vam Vas jedinecny a dort. Nabizime ochutnavky, rozvazime po Praze a Stredoceskem kraji. Podivejte se na nas profil a nevahejte se nas kontaktovat. Terminy na rok 2017 se bukuji rychle! :-)
Odpovědět
My si toto datum zarezervovali již na jaře, tj. jeden a 1/4 roku předem. Od té doby nás matrikářka kontaktovala ohledně změny času obřadu, je to už narvané a chtěly místo pro další svatbu... Hned jsme zaplatili i zálohy za místo a fotografa, jeden fotograf nám to už dokonce odmítl, že má plno rok a půl dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mile nevesty, pokud jeste nemate kapelu na Vas svatebni den, rad bych Vam nabidnul zkusenou kapelu Bosaci z Pribrami. Vice v odkazu na webovky. :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?