6.6. 2015?

Profilova fotka
Je tu někdo kdo se vdává stejně? :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Dobrý den, vyzkoušejte plánovací svatební diář Smart, který Vám pomůže s naplánováním Vaší svatby. Více informací a výrobků na mém webu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávám 12.6. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky 6.6. 2015 ;-)
Odpovědět
Také 6.6.2015:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martin_patek děkuji už mám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se v tento den ženil :-) ale v roce 1980 :-) Je to dobré datum :-) jsme stále spolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro nás je to opravdu nádherný datum rozhodli jsme se proto, že mě snoubenec požádal o ruku 6.6.2014 :)
Odpovědět
Profilova fotka
@siima12 Ahoj, tak jak jste daleko s přípravama? :) také máme 6.6.2015
Odpovědět
i my máme 6.6.2015, přítel mě požádal také někdy začátkem června 2014
Odpovědět
Profilova fotka
@teri_23 Ahoj, no mám šaty snoubenec má oblek :) vývazky už jsem dodělala. Máme fotografa, kadeřnici a vyzážistku .Defakto máme vše akorát pak zaplatit různé věci :) za oddávajicího atd... máme už objednané výzdobu na auto, nějaký věci na focení. Prsteny nám mají přijít každou chvilku. Museli je vyrobit a vyrýt iniciály budeme mít jen 6.6.2015 stačí :) a akorát se ještě poptat na svatební dort a kytici :) jo a hostinu chceme asi 3km od nás v restauraci skrásným výhledem na Drábské světničky :) co a jak máš ty? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano taky máme termín 6.6. 2015, začli sme spolu v tento datum chodit a aspoň se nám to bude dobře pamatovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@siima12 tak to jste hodně před námi :) obřad, místo už máme, šaty jdu zkoušet příští týden.. ještě fotografa a to je tak vše :D s vývazkama bych chtěla začít příští týden, ať takové maličkosti máme "z krku". jinak výzdobu máme vymyšlenou (budu jí připravovat s mojí sestrou), ta nám taky bude dělat kytice. kadeřnici mám taky zamluvenou, s tou vizážistkou pořád váhám, půjdu teprve na zkoušku a potom se rozmyslím.. prstýnky zatím nemáme.. Drábské světničky jsou krásný, to budete mít pěkný výhled :) jinak tento týden začneme shánět nějakého DJ.. a taky ještě oznámení máme rozmyšlené.. jinak realizace nic moc :) a v jaké barvě to plánujete?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@teri_23 Oznámení máme taky nechali jsme si to udělat přes internet :) a jsem spokojená :) ale furt si myslím že ještě něco nemám :D a barvu svatby budeme mít modro-bílou :) nechala jsem to na snoubenci :) no už se nám to pomaličku blíží :)
Odpovědět
Profilova fotka
@siima12 Oznámení nám bude dělat kamarád-grafik :) já myslím, že je ještě spousta času, takže jestli něco nemáš, tak to pořád stíháš :) můj snoubenec taky navrhoval modrou, ale nakonec jsme se dohodli na vínové.. budete mít svatební noviny? a kolik vás bude?
Odpovědět
Profilova fotka
@teri_23 Rozhodli jsme se že nebudeme mít svatební noviny. Zatím máme čas na všechno :) ale to budou nervy až se to bude blížit :D
Odpovědět
Profilova fotka
To jo, chudák můj snoubenec.. já jsem nervák, tak se budu muset krotit, jinak si to ještě rozmyslí :D my je mít budeme, pomalu na nich začínám dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, tak my taky budeme mít svatbu 6.6. :-), a jak tak koukám, tak jsme dost pozadu. Ale je fakt, že u nás zatím nikdo nepropadá panice a bere ty přípravy s velkým klidem. Nechceme nic honosného, hlavně ať nám výjde společný život a vstup do něj oslavíme s těmi nejbližšími :-). Jinak máme rezervovaný kostel, hostinu, dort. Šaty se rýsujou a to je zatím tak vše :-D. Hezké plánování přeji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lateefa ahoj, já myslím, že to nejdůležitější máte :) udělala jsem si seznam a jedem podle něj :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dámy :) tak já se taky vdávám 6.6.2015 a jak tak tady čtu tak bych měla začít něco dělat :D :D Máme akorát zaplacený místo na obřad a hostinu a já mám šaty :) Jinak nic :( Máte už někdo vyřešeno jak rozdělíte lidi jen na obřad, lidi na oběd, a lidi navečer? Nějak nevím jak přesně to udělat aby se někdo neurazil, že nepatří do kruhu rodinného (teta, strejda)... Držím palce at se vše vydaří :)
Odpovědět
Profilova fotka
taky 6.6.2015- Staré Hamry
Odpovědět
Profilova fotka
my taky 6.6. :) o ruku žádal 9.9.2014:) tak akorát obrátíme čísla vzhůru nohama :D Jinak máme vyřízenou matriku(místo obřadu), místo hostiny, místo svatební párty. Máme zařízený catering, vybrané prsteny, příští týden si jdu nechat šít šaty, přítel má oblek vybraný, pozvánky vybrané, na výzdobu mám nakoupeno-ubrusy, látkové, appírové, vázičky na dekorace. Mám zařízenou floristku, fotografa, kameramanku, ted vyřizuji cukroví a dort. Koláče budeme péct sami. Jinak barvy máme pudrové- latté, béžová, světle meruňková a světle růžová. Ještě mám zařízenou kadeřnicic a vizážistku, kapelu a od půlnoci Dje. Mám namyšlené dárečky pro maminky i tatínky, svědky a pro všechny svatebčany jen drobnost :) Na párty máme zařízený párty stan. Ted ještě musím zařídit v nějaké agentuře židle na obřad a sehnat nějaké záclony v sekáči na naši slavobránu :) To je asi vše :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@jelinkova17 Ahojky, lidi jsme pozvali všechny, od oběda až po večerní party.. bude jich kolem 60. přišlo nám blbé je dělit, takže jsme je pozvali všechny na všechno :) navíc s nima chceme ten den prožít od začátku až do konce.. jinak teď řešíme koláčky, výslužky, dort jen vybrat jak bude vypadat.. šaty mám tak na 50% rozhodnuté, a všechno víceméně rozmyšlené, takže teď už začínáme realizovat naše představy :) myslím, že je dobré začít dřív, než se potom stresovat, že se něco nestíhá. mám už rozepsané sv. noviny, udělané nějaké vývazky, nakoupené dekorace, vybraný fotograf, DJ, vizážistka, kadeřnice, koordinátorka, floristka, navrhnuté oznámení.. vše řešíme po znamých v jednotlivých oborech, kterých máme dost a jsme za to moc rádi :) potom se už jen doladí detaily, to podstatné už snad máme :) tak pěkné přípravy všem!
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanaks teda vy toho už máte! :)
Odpovědět
Profilova fotka
No my na svatební párty budeme mít asi sto lidí nakonec a ti by se nám na místo hostiny ani obřadu nevešli:D Navíc jsou to spíš holky ode mě ze cvičení, kluci a trenéři od přítele z fotbalu...takže ti by o nějaký obřad ani nestáli:) ti to s námi přijdou jen oslavit ..:) Jinak svatební noviny chtěl hlavně přítel, a já nevím co do nich dát, takže bud je musí udělat on a nebo budeme bez novin :D
Odpovědět
Profilova fotka
@siima12 My máme termín 6. 6. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tento termín je nejlepší :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsty :) taky se bereme 6.6.2015 :) a už máme skoro všechno :) přítel si jede koupit oblek až v dubnu.. ještě je potřeba, abychom zaplatili a objednali prstýnky, ale máme je už vybrané :) placky jako vývazky jsou ve výrobě, takže se už na ně těším :) ještě vybíráme s družičkami šaty pro ně.. a myslím si, že už všechno máme, co je potřeba.. někdy koncem dubna chci jít na zkoušku účesu a líčení a zajedeme objednat svatební menu a jídlo na večer a bude hotovo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pohludkovami My už taky máme všechno :) o víkendu pojedeme na Sychrov dohodnout se se správcem zámku zaplatit a je to komplet :) a ješte tu kadeřnici a vyzážistku to se pojedeme zeptat. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@siima12 super :) a jaký si zvolila typ šatů? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahujky taky jsme zvolili 6.6.2015...Oba jsme narozeni 6tého tak mi to přijde supr datum...a přijde mi že nemám nic a jak tak čtu vaše příspěvky panika mě opouští.... Mám šaty, místo obřadu, chybí mi lehce dopilovat oznámení, pozvánky ke svatebnímu stolu a jmenovky a můžu začít vyrábět, akorát místo na hostinu pořád hledáme, ale to se snad vyjasní v pondělí. Zbytek je ve vývojovém stadiu... :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?