Vtipný svatební tanec z českých písniček, víte o nějakém?

prosim chtěla bych takový ten vtipny svatebni tanec,ale převážně z českých pisniček,jen schazí ispirace nevite o nějakem třeba na youtube,našla jsem převážně cizí....
Odpovědět
opravdu nemate nejaky tip? :-(
Odpovědět
ahojky taky na něm právě pracuji, ale my budeme mít mix cizích i českých....když na youtube více zapátráš najdeš tam i z českých písní.... ono záleží taky jak to chcete podat...jestli pouze nějakými tanečními kreacemi a nebo jen "jako ty písně zpívat a tančit podle slov"... a nebo oboje... některé kroky jsme si vymyslela já, některé odpovídají originálu písničky... třeba jako hezké sólo je "dva roky jezdím bez nehod" a pro tebe " když se načančám" mě se líbí Bob.... =)
Odpovědět
my chceme spise,jako ze zpivat.takovy ten "boj" jen na druheho. jen to prave na youtube nevidim. :-(
Odpovědět
ahoj, taky plánujem vtipný taneček, akorát že ho složíme z písniček, na které je ten tanec notoricky známý, aby se mohli třeba hosté přídat: takže makarenu, hříšný tanec, y.m.c.a., něco od jacksona, rednex a nakonec píseň z pulp fiction jak to tančí thurman s travoltou ;- z českých mě napadá třeba sladké mámení, trezor, ššš.. spíš asi takový ty starý fláky - zkus se mrknout třeba na nějaké české filmy a písničky z nich ;-)
Odpovědět
ja bych spise chtela aby to zpival jako ze jeden druhemu,jen mi stale schazi inspirace pisnicek,neco malo mame jen priklad....ženich-vracim se domu nad ranem,nevesta-uz mi nevolej,zenich-ta na tuty mi jedina da da da,nevesta-jsem holka magor zenich-esce som sa neozenil,uz ma doma biju,nevesta jen ty jsi ten nej....a takhle dal plus nejake rekvizity a posledni tri pisnicky spolecne...nenapada vas nejaky text co by se do toho hodil?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@nikol0606 Ahoj, čtu diskuzi a mám podobný nápad :-) Neměla bys někde třeba ještě ten váš písničkový mix? ;-) Jak se vám to nakonec povedlo ? ;-) Já mám svatbu za týden ! :D Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hmmm... Vážně vám tohle připadá jako dobrý nápad? Nebude to ve finále spíš trapné?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?