Vtipný svatební tanec, máte vymyšlený?

Ahoj všechny nevěsty, máte některá vymyšlený nějaký vtipný svatební tanec, jak bývá zvykem v zahraničí? :) Marně si lámu hlavu, z jakých písniček a tanečků ho poskládat, aby to všichni pochopili - např. parodie na Pulp Fiction, apod. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já furt toužím naučit se tango na jednu mojí oblíbenou písničku (El Tango De Roxanne), ale přítel se na vystoupení stydí a stejně nevím, kdo by nás to naučil :/ :D
Odpovědět
no, my přemýšlíme o nějakém kratším mixu různých tanců z filmů, apod., ale zatím jsme ani nezačali trénovat :(
Odpovědět
mě se to teda líbí moc, stravila jsem aji prár dnů sledování videi na youtube...strašně se mi líbí : http://www.youtube.com/watch?v=8o9lOC... a http://www.youtube.com/watch?v=Ks_9cy... a http://www.youtube.com/watch?v=OBKlPN... a další je jich tam plno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@silvie81 taky máme v plánu, ale taky ještě vůbec nevíme co vybrat, aby to pochopili všichni :-) něco asi obšlohnem z těch amerických verzí, jako Jackson a podobně a proložíme to třeba tancem na Trezor z Pelíšků a tak...strašně se na to těším, páč budem asi první v okolí kdo bude mít něco takového na svatbě :-) ..ale asi to posunem třeba na devátou večer, až budou všichni víc v náladě, protože když vidím kolikrát na youtube když se to někdo snažil udělat jako první tanec někdy po obědě, vůbec to nevyznělo tak dobře.....
Odpovědět
ahoj, tady je hezky udělaný Hříšný tanec: http://www.youtube.com/watch?v=Z6Ajqt...
Odpovědět
my budeme mít právě první tanec až někdy k večeru, tak si říkám, že už budou všichni alespoň trochu v náladě a vyzní to hlavně vtipně :) Nevíte někdo o nějakém dobrém prográmku na zmixování té hudby, když ji budu chtít seskládat a sestříhat dle vlastního výběru? :)
Odpovědět
Holky, a za jak dlouho myslíte, že se to dá naučit? :)
Odpovědět
@novynka jedna z nejlepích písniček na světě!!!! Taky jsem o ní uvažovala =)
Odpovědět
@silvie81 Taky bych se ho ráda dozvěděla :-)
Odpovědět
tak svatba je za mnou, první tanec jsme sestříhali ze známých melodií, celý vyšel na cca 6 min. a všichni byli překvapení - podotýkám, že velmi příjemně, protože to málokdo čekal a bylo to vážně vtipné :) Mimochodem, manžel je pohybově nadaný, tudíž jsme nácvik tance zvládli asi za 2 dny, což nás velmi překvapilo :) Každopádně to každé doporučuji, pokud chcete bavit hosty :)
Odpovědět
@silvie81 můžu někde vidět video??
Odpovědět
ještě ho nemáme, mělo by být snad příští týden, takže jakmile bude, dám tady odkaz :)
Odpovědět
Článek se načítá
@silvie81 Můžu se zeptat, v jakém programu a jak jste písně sestříhali? Děkuju!
Odpovědět
Dobrý večer, program na sestříhání hudby se jmenuje AUDACITY : http://www.slunecnice.cz/sw/audacity/
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka Ahoj, taky tu písničku miluju, ale vezmi ještě v úvahu, zda je jako svatební tanec vhodná písnička o prostitutce... :)
Odpovědět
Já také chci udělat vtipný tanec ale jelikož budoucí manžel na to není musel by mít asi hodně v krvi i při nacvičování tak to budu tančit ze svědkyní.A bude to překvapení jak pro přítele tak pro hosty.
Odpovědět
Profilova fotka
My si chceme jako první tanec zatančit krásný waltz, protože je to oblíbený tanec nás obou, ale začínám vážně uvažovat, zda to neproložit nějakou vtipnou vsuvkou ;-) Líbilo by se mi to, jen nevím, jestli na to mám odvahu a jestli bych zvládla něco vymyslet ;-) @silvie81 Nebyl by odkaz na to vaše video? Mooc by mě to zajímalo .-))
Odpovědět
@nathercie A nechcete radši vyšvihnout opravdu krásný waltz? Myslím, že když lidi umí tančit, je mnohem krásnější dobře zatančit jeden tanec, než dělat nějaké rádoby vtipné tanečky... :) Osobně bych se radši podívala na někoho kdo to umí a ví co dělá, než na někoho kdo se snaží dělat něco vtipného a vůbec to neumí. ;-) Ale mě všeobecně tyhle "vtipné tanečky" přijdou děsné, že se radši lidi nenaučí pořádně tančit... (jen můj názor)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina no jako třerba mě takový polka přijde naprosto trapná, tancovat ji umim,ale nikdy mě nebavila, stejně tak jako valčík a jim podobný tance..přítel do tanečních nechodil, takže ani jinou možnost než ploužák nebo rádoby vtipný tanec nemáme :-) Aspoň se pobaví hosté ... :-)
Odpovědět
@phuskova Ale tak polka... :-D Tu jsem zrovna na mysli neměla... Pro tanečně nenadané je třeba takový blues velice přijatelnou možností. :) Nebo i ten ploužák. Nebo, když snoubenci prostě netančí a nemají to rádi, nemusí mít první tanec vůbec. A upřímně, já bych prostě radši ten ploužák, než ty trapárny. :-D Ale jak říkám, to je jen můj názor. Jinak dělají se taneční kurzy pro vysokoškoláky nebo pro dospělé, takže naučit se tančit i v pozdějším věku, než v pubertálním, není absolutně žádný problém. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina no blues je nehorší tanec všech dob :-D Ten jsem nesnášela už v tanečních..společně s Mazurkou :-D Ale tak to my tančíme rádi, ale ne tance, kde máš 6kroků pořád dokola..my radši spíš disko, takže pro nás je ten vtipnej taneček nejlepší, ale zatím ho ani nemáme sestříhaný,takže možná to vyřeší jen ten ploužák :-) Jinak do tanečních bych teď už nešla nikdy, neláká mě to a vím že bych tam nedostala ani přítele :-) A nutit ho? To fakt ne :-)
Odpovědět
tak já si mylím, že ikdyž má jít o vtipný tanec , měli by mít oba nějaký výrazový a taneční um, jinak to není ono, tudíž u nás to nepřipadá v úvahu. Budeme tančit na naši oblíbenou - pomalou, jako klasický první novomanželský tanec v kruhu svatebčanů.
Odpovědět
@phuskova Tak každý to má jinak, viď. :) Já holt zastávám názor, že když už se chci předvádět, tak bych to měla umět. Ať už jde o waltz nebo vtipný taneček. A bohužel, ty vtipné tanečky jsou většinou předváděny těmi, co absolutně tančit neumí, takže mě to přijde spíš trapné, než vtipné. Jen tak pro pořádek, to že tančíš nějaký konkrétní tanec neznamená, že musíš opakovat 6 kroků pořád za sebou. Je mnoho variací a můžeš v pohodě tanec na skladbu sestavit tak, že každá variace bude jiná a budou spojeny základním krokem. :) Však já Ti taneční nenutím, dělej si co chceš. Jen jsem psala, že není problém naučit se tančit i v dospělosti. @gabih12 My sice tančíme, standard i latinu a milujeme salsu, ale na svatbě jsme netančili, protože manžel nechtěl. :) Kdybychom ale tančili, tak by to rozhodně nebyl žádný vtipný taneček, pravděpodobně by to byla salsa, kterou, troufám si říct, už umíme docela dobře. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina My prave chodime do tanecnich po vysokoskolaky/dospele, zatim mame za sebou ctyri kurzy a ted jedeme na soustredeni a oba nas to bavi a na waltzu coby svatebnim tanci jsme se shodli uz davno, planujeme i nejake soukrome hodiny, abychom si pripravili neco spesl.. Tak ti moc dekuju za nazor, mas pravdu, ze by bylo lepsi predvest neco opravdu hezkeho, nez nejaky radoby vtipny tanecek. Mimochodem, tanceni je opravdu skvele partnerska aktivita :-) Jsem moc rada, ze to pritele taky zacalo tak bavit a stal se z toho spolecny zajem :-)
Odpovědět
@nathercie Jé, no obzvlášť pokud takhle tančíte, tak to není co řešit. Waltz je úchvatný a myslím, že se v něm dá vymyslet spousta dechberoucích figur, nacvičit pořádně držení a budete naprosté hvězdy. :) My taky tančíme, poznali jsme se v tanečních, pak jsme to nějak nechali plavat a začali zase přede dvěma lety. Máme za sebou 5 kurzů (když počítám i ty základní tenkrát před sedmi lety) a kromě tanečních jsme zkoušeli i jiné tance a naprosto jsme propadli kubánské salse. :-D Tanec je skutečně úžasná partnerská aktivita a koníček klidně na celý život. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie Zas na druhou stranu musíš vzít, že váš rádoby umělecký walz může být pro někoho naprosto nudný, oproti rádoby vtipnému tanečku :-) Mě třeba ty přeumělkovaný walzy co byli například ve Stardance nebavili, to jsem radši koukla na vtipný jive :-) Záleží na vkusu, tak to tu prosím neshazuj spojením "rádoby vtipný" ...
Odpovědět
Profilova fotka
@phuskova Já jsem to "rádoby vtipný" myslela spíš na náš teoretický pokus o vtipný tanec, který by ve výsledku vůbec vtipný být nemusel, když by se nám nepodařila vymyslet vtipná a srozumitelná choreografie ;-) Nemínila jsem nic shazovat, mně se některý vtipný tance, co jsem viděla na youtube, taky líbily a smála jsem se u nich. Samozřejmě máš pravdu, že u waltzu se lidi nezasmějou, ale my nepořádáme svatbu kvůli tomu, aby se bavili lidi, ale hlavně abysme si to užili my :-) Takže pokud se někdo bude těch max pět minut nudit a nedokáže ocenit, že jsme se něco naučili, tak je to opravdu jen jeho problém :-) První tanec si prostě chceme užít my. Koneckonců, vtipné taneční vystoupení může být později ve formě překvapení pro svatebčany :-)
Odpovědět
me se ty "vtipne" tance moc nelibi, je to zase zvyk prevzaty z ciziny, stejne jako hazeni kytky apod., ja jsem do tanecnich chodila 3x - ne ze bych byla takove drevo :-p , ale poprve v patnacti a pak 2x po sobe tri roky zpatky s pritelem, ktery do tanechnich nikdy nechodil, sli jsme do kurzu pro zacatecniky a pak pro mirne pokrocile... takze si asi dame nejaky waltz, zopakujeme si doma nejake kroky a figury - aby to vypadalo - a spis dame to nez to "krepceni" jak tomu rika pritel...
Odpovědět
Profilova fotka
@nathercie No každej to má jinak..my třeba svatbu děláme spíš pro přátele,aby se bavili s námi...kdybychom si to chtěli užít my ,tak se vezmeme někde v cizině u moře:-) A hlavně, my si taky první tanec chceme užít..to snad každý ne...ale radši budem dělat něco u čeho se i my zasmějeme ,než si před ostatníma hrát na něco co nejsme (tanečníci walzu a podobných tanců) ... :-) A překvapení žádný dělat nebudeme..to se snad dělá jen na maturitních plesech ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@chezzie No tak jako v případě, že oba tančit um,ějí jako u vás to je jasný, že radši vystřihnete nějaký spol.tanec než disko..ale viděla jsem video ze svatby, někde na youtube, kde novomanželé jako první tanec tančili polku....jenže z polky byl takovýten základní čtverec co se učí na první hodině tanečních a vypadalo to fakt děsně :-) V takovém případě bych radši volila když už tak ten ploužák no :-) Ale třeba moje příbuzný, vedou taneční školu, měli taky polku, jenže s různýma variacema, otočkama a tak a vypadalo to perfektně i když taneční parket měli fakt miniaturní...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?