Ucitel tance

Profilova fotka
ahoj holky, nevite o nejakem lektorovi-lektorce tance? (Havlickuv Brod, Ledec nad Sazavou, Svetla nad Sazavou) nechodila jsem do tanecnich a tak se potrebuji naucit aspon par zakladnich tancu a dale chceme prekvapit hosty nejakym vtipnym diskotancem s kterym by nam i tento lektor mohl pomoci a vypiloval popr. chyby :) diky :-.
Odpovědět
Zkuste se zeptat v nejbližší taneční škole. Většinou jde domluvit individuální lekce, naučí vás i nějaký lehčí kousek.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli nejsou Pardubice daleko pro Vás. Mám tady skvělou učitelku tance na individuální výuku. Ale musíte si vzít několik triček, protože je to nářez, ale ve výsledku jste schopni dát základní kroky latiny a standardních tanců. Nebo se postará o nadření kroků na první svatební tanec
Odpovědět
Profilova fotka
Pro brněnské nevěsty : Určitě si zavolejte nebo napište do Starletu, mají tu speciální svatební taneční ( 6 lekcí ) nebo individuální lekce třeba s Michaelou Florianovou. Hledejte fultextem taneční škola Starlet. každopádně - chcete li se učit tančit jak se říká od nuly, tak určitě na tom zamakejte tak rok dopředu, třeba na lekcích pro začátečníky. Učit se tančit měsíc před svatbou je fakt pozdě a kromě pár základních kroků toho moc nestihnete a když přičtu ještě trochu svtebního stressu.. :-( Držím moc palce !! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co Olomouc? Nevíte o něčem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?