Tanešní škola pro dospělé, Praha. Víte o kvalitní?

Ahoj, nevite nektera o kvalitni skole apod.? Potrebuji pro nastavajiciho :-N Diky
Odpovědět
Profilova fotka
my chodili k Vavruškovi (vygoogli) a jsme spokojení. Má kurzy pro dospělé a nebo pro vysokoškoláky (nemusíš být student, spíš je to o tom, že jsi věkově blíž vysokoškolákům). Akorát, jestli je přítel dřevo a v životě netančil, tak se tam na něj půjde asi dost rychle. My s přítelem oba máme taneční za sebou na střední škole (přítel i pokračovací kurz) a bylo to pro nás akorát rychlé - ale ani jeden nejsme dřeva. Ale byli tam i tací, na kterých bylo vidět, že jsou poprvé v tanečních a taky to nějak zvádli:o)
Odpovědět
civet diky moc :)) ja prave vubec problem nemam, i pritele se snazim neco naucit, ale on je fakt trosku vic neohebnej a motaj se mu ruce a nohy - takze vlastne drevo :))) zkusim se na to podivat a zeptat se jich, zdali by bylo mozne i s nim neco aspon trosku udelat - aby zvladl aspon prvni tanec, pripadne budu muset vymyslet variantu couraku do kolecka :-D
Odpovědět
gepe, ještě můžeš zkusit Plamínka (Plamínkova taneční škola nebo tak nějak), ti dělají i taneční pro dospělé... znám dost lidí, co tam chodilo a byli spokojení ;-)
Odpovědět
teri dekuju! taky se poptam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky koukni na stránky tanečního klubu Astra praha a na taneční školu Blanky Vášové.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme s manželem chodili k Hesovi a byl dobrý jenže já jsem dřevo :) zkus tanecniskola tečka cz
Odpovědět
holky dekuju :-) jen se modlim, aby s pritelem neco udelali aspon na prvni tanec :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo jinak můj drahý teď bude chodit do té jajou zmiňované Astry - tentokrát ale beze mě ;-) chodila jsem s ním dva roky a mě to prostě nebere... tak bude chodit s kamarádkou jejíž přítel taky necche tancovat jak já a budeme všichni spokojení 8-) začínají tuším začátkem října a mají dost kurzů
Odpovědět
My chodili taky v Vavruskovi - na doporuceni kamaradu, bylo to skvely! Kamoska chodila do spol. domu na Smichove, jak byvaji plesy (nevim, jak se to jmenuje, kousek od Svandova divadla), vzdali to po 2. hodine, jeji pritel nesnesl, ze ho nekdo opravuje. Ty nase (Vavruska) byly navic neformalni co se tyce obleceni. Pohodicka. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak většina tanečních pro dospělé je neformální co se týče oblečení. Astra má skvělého mistra... známe ho již několik let, tančíme tam i závodně.
Odpovědět
Profilova fotka
zana3 • Dnes ve 14:46 Uvažujeme, že bychom si na nácvik novomanželského tance vzali profesionála Nemáte někdo zkušenosti z Prahy? Díky moc lejasek • Dnes v 15:56 Přesně o tom jsme uvažovali taky. Mám kontakt na taneční školu kde se s nima dá domluvit. Ségra tam chodila do tanečních a prý dělají i tyhle individuální seance Dokone prý i doma zana3 • Dnes v 17:17 lejasek: A ty skola je v Praze? Poku jo, mohla bys mi prosim te napsat kontakt do IP? johankakoz • Dnes v 17:38 holky co planujete za tanec? ze chcete cvicit zana3 • Dnes v 18:36 Me by se moc libilo nacviceni hrisneho tance, tohle je skvely odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=ZYhlm9... Ale to by asi pritel nezvladl, neni moc tanecne nadany Tak by zatim je nas favorit pisnicka Tri orisky pro Popelku od Bartosove, neco na tento zpusob http://www.youtube.com/watch?v=L9ysM0... Chceme aby nam s choreografii pomohli v te skole. Uvidime, zatim jsme ve fazi vybirani johankakoz • Dnes v 19:23 to to je naprosto uzasne ....ale musis mit vedle sebe partnera ktery tanci u nas to neprojde
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Já mohu doporučit manžele Fabíkovi, vedou a vlastní taneční školu Flame dance. Zaměřují se mimo jiné i na svatební tance. Do jejich školy jsem bohužel nechodila, ale Fabíkovi znám z jiných tanečních kurzů a jejich přístup je perfektní a naučí:-)
Odpovědět
My jsme už před lety přihlásili naši malou do Astry na taneční kurz pro děti.Chodí tam už 3 roky a tanec miluje,hodně se zlepšuje a lektory má hrozně ráda,chodí i na taneční soutěže a moc ji to baví.Náš kluk je tak trochu dřevo po manželovi ale určitě ho tam přihlásím alespoň na taneční pro mládež:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My chodili k Vavruškovi a i mého prkeneho manžela tam všemu naučil dokonce nám vymysleli choreografii na náš první tanec. Určitě doporučuji! =)
Odpovědět
Ahoj a jak se dá do té Astry přihlásit? Já už o té škole slyšela mluvit víc lidí, že je to tam fajn, takže na tom asi vážně něco bude, konečně jsem přemluvila přítele aby se mnou šel tak nechci aby litoval kdybych ho dotáhla někam kde to nebude stát za nic. Takže bych to chtěla zkusit tady když na ně slyším samou chválu.
Odpovědět
Klasicky přes internet se tam přihlásíš, na jejich stránkách astra-praha.cz si vybereš kurz, na který se chceš přihlásit a když ho rozklikneš tak se ti objeví přehled kurzů a tam už si jenom vybereš, který chceš a otevřeš přihlášku, kterou přes internet vyplníš a potvrdíš, je to hned
Odpovědět
Profilova fotka
Tanecni skola HES neni spatna ;) přikládám odkaz ;) http://www.tanecniskola.cz/ A ta Astra prý taky není špatná!
Odpovědět
Astru také určitě doporučuji. Je to dobrý taneční klub. Přímo s panem Brožovským jsme často spolupracovali v době, kdy jsem ještě tančila závodně a dojížděli za ním do Prahy. Někdy působí nepříjemně, ale je to uznávaný trenér na standardní tance, který opravdu naučí. ;-)
Odpovědět
My jsme se s přítelem minulý rok přihlásili na taneční pro dospělé taky do taneční školy Astra Praha a moc se nám kurz líbil. V tanečním sálu bylo hodně prostoru, nikdo se na nás netlačil a nešlapal po nás (na což mám hroznou vzpomínku z mých prvních tanečních) a lektoři byli moc milí a šikovní. Moc jsme si to užili.
Odpovědět
Ahojky:)prosím vás můžete mi někdo poradit jestli je teď v půlce října ještě možnost přihlásit se v Praze do tanečních pro dospělé?Bohužel jsme zaváhali a ve všech školách na které jsem se koukala taneční kurzy už běží a já bych hrozně ráda stihla a potřebovala bych chodit do tanečních s přítelem ještě teď na podzim.
Odpovědět
Já mohu doporučit taneční školu Astra Praha. Mě i partnera to tam velice bavilo a bylo tam hezké prostředí. Prošli jsme tam od základních po mírně pokročilé. Pan Brožovský i ostatní jsou velice příjemní a dokáží naučit. Vypsali nově další základní kurzy v KD Kyje od 9.října, v KCMT Háje a Na Marjánce od začátku listopadu.
Odpovědět
Tak to je paráda už jsem ani nedoufala že to nakonec vážně tenhle rok ještě vyjde.Už jsem poslala přihlášku tak snad to dopadne.Moc děkuju za radu už jsem byla v koncích.Přeju všem hezký den:)
Odpovědět
Přidávám se k doporučení Astry Praha. K panu Brožovskému chodíme už 4. rok a postupně to manžela začalo bavit skoro víc, jak mne :-) Prostě ješitný chlap, a když se teď nestydí jít na plese první na parket, kde většinou na první písničku kroužíme sami, nebo jen s pár dalšími - úplně mu svítí oči. Hlavně se tam naučil opravdu vést a to je pak úplně jiné tancování. Na kurzech si hlídají počty párů na nízkém čísle, takže žádné strkanice a lektoři se zvládnou u každého zastavit a konkrétně poradit/opravit chybky. Každopádně od kolegyň vím, že i další zde zmiňované taneční školy jsou velmi dobré a neuděláte chybu s žádnou z nich.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Muzu odporucit cool dance! My jsme byli nadmiru spokojeni. Fajn trener, super pristup... skvela atmosfera! https://www.cooldance.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?