Tanec - střídání

Profilova fotka
Ahojte, s kým jste se střídali na úvod taneční zábavy - ženich nevěsta, pak nevěsta s tatínkem a ženich s maminkou....a dál? co když jeden z rodičů bude chybět? jak to u vás probíhalo?
Odpovědět
Profilova fotka
První tanec samozřejmě já s manželem - zbytek svatebčanů vytvořil kruh kolem nás a pohupovali se do rytmu a drželi za ruce. Pak už si nás vzali rodiče - manželův otec vůbec netančí a na tanec se vypařil, ale to se vědělo, tak se mnou tančil můj taťka, pak švagr atd. Celou tu první serii jsme tančili jen my dva + někdo si nás střídal a zbytek byl v tom kruhu. U nás nebyl problém v tom, že by lidi byli ostýchaví, takže si nás hezky střídali a nikdo netančil moc dlouho. Na spoustě svatbách jsem ale viděla, že po prvním tanci se roztančil i zbytek svatebčanů a střídání se nedělalo, takže záleží na vás...
Odpovědět
My jsme první tanec tancovali s manželem, svatebčané kolem nás udělali kruh. Druhou písničku jsme byli tři páry: já s manželem, moji rodiče, manželovi rodiče, po první třetině přehození: každý se svým rodičem, zbývající rodiče (tj. moje mamka a tchán) spolu, po další třetině přehození: každý s tchánovcem (já s tchánem, manžel s mojí mamkou) a opět zbylí rodiče (můj taťka s tchýní). Ale je pravda, že se rodiče znali před svatbou :-) Pak už šli tančit všichni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?