Tanec novomanželů - kam ho zařadit do harmonogramu dne?

Profilova fotka
Ahojte, sestavuji harmonogram svatebniho dne a nevim,kdy presne ma byt tanec novomanzelu...poradite mile nevesty? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@vankyce Ahojky :-) My ho budeme mít v 17-18h. Nevim,kdy má být teda přesně, ale vzhledem k tomu, že budeme mít nejdříve hostinu pouze s rodinou a až tak na tu 17h se začnou sjíždět přátelé, a já chci aby ten tanec viděli, tak jsem si řekla že takhle to bude ideální :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dle zkušeností, doporučuji svatební tanec po hostině a po krájení dortu. Dát hostům chvilku odpočinout a pak začít zábavu prvním tancem.
Odpovědět
Budeme to mít podobně jak @cats .
Odpovědět
my už asi ve 16, hod jak přijede kapela.....od 19 hod přijde už mnoho pratel, tak to chceme takto zvladnout s rodinou.
Odpovědět
Profilova fotka
No my mame obed asi v pul 4 a pak krajeni dortu...tak myslite,ze hned potom? Asi to bude nejlepsi a zacneme zabavu hned at na nas moc necekaji....dekuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
My vzhledem k harmonogramu a přítomnosti kameramana budeme mít první taneček ve tři hodiny a pak ten s rodiči budeme mít až večer, to už tam kameraman nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli obed, pak jsme odesli na nase soukrome foceni (cca 1,5 hodiny behem ktere se hoste mohli jit na pokoje prevlect, trochu si odpocinout atd.), pak po nasem navratu bylo krajeni dortu a pak asi za pul hodinky nasledoval nas tanec a tanec s rodici a tim se zahajila volna zabava.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?