Tanec - jiná zábava - překvapení - kamarádi

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Vytvářel tady někdo pro své kamarády (novomanžele) s kamarády svatební překvapení? :) Díky za odpověď
Odpovědět
Myslím, že stačilo to téma založit jednou, není potřeba, aby tu bylo tolikrát. Jinak my jsme pro kamarády připravovali jako "překvapení" prostřihávání srdcem a pak večer ještě dvě hry - jedna jak sedí zády k sobě a odpovídají na otázky (zvedání bot) a potom poslepu malovali nevěstu a ženicha. Líbilo se jim to :-)
Odpovědět
Ano omlouvám se, ale neveděla jsem, do jakého tématu tuto otázku vložit. Děkuji za radu, ale o toto se starají u nás svědci, maji za úkol vymyslet hry. Mně spíše šlo o překvapení například po obřanu, kdy bývají tématické (pokud jsou novomanžele hasiči - vytvoří nějaké hasičské disciplíny apod.)
Odpovědět
Profilova fotka
@romanabal72 ja mam treba překvapeni nerada a bojím se, ze se mi nikdy nelibi. Nevím tedy zda jako nevesta bych neco moc ocenila :)
Odpovědět
Já jsem přesvědčena, i po domluvě se svědkyní, že novomanželé jsou právě taková akční a pro každou blbost a překvapení :)
Odpovědět
@romanabal72 Jo takhle ;-) No pro mou sestřenku, která ráda hraje tenis, třeba kamarádi přichystali "tenisový turnaj" - natáhli síť, místo rakety dostali prkýnka a s ženichem si zahráli. Potom ji ženich musel táhnout na sáňkách ;-) Asi těžko poradíme, když novomanžele neznáme - to musíš vědět ty, co by je vystihovalo ;-)
Odpovědět
Mně napadly nějaké video záznamy od přátel, ale ráda bych se právě poradila s někým, kdo s tímto má zkušenost. Novomanželé mají docela dost přátel, je pravda, že všechny neznám, ale říkám si, proč nevyužít to množství, k něčemu novému, neotřelému, co jim vždy vykouzlí při vzpomínce na svatbu, úsměv :)
Odpovědět
@romanabal72 Něco takového? https://www.youtube.com/watch?v=2L4KL... :-) Je to strašně krásné video, ale musí být fakt náročné ho natočit.. ;)
Odpovědět
Tohle se mi moc líbí, díky za radu! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?