Tančení pouze na trávě bez tanečního parketu?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost u venkovní svatby, že jste měli živou hudbu, tedy tančilo se, ale neměli jste taneční parket, tancovalo se pouze na trávě? Nebo co si o tom myslíte, bude to v pohodě?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ted zvazuju, ze pokud bude hezke letni pocasi, zda neudelat tanini venku, protoze uvnitr bude dost omezeny prostor. Takze bychom meli "parket" na takovem sterkovem povrchu. Taky jsem si rikala, jak by to slo, ale v lete jsem byla na svatbe, ktera se castecne konala v lese, teren fakt na vykloubeni kotníku a taky se tam trsalo... a nikdo to neresil.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na svatbě, kde se tancovalo venku na trávě na zahradě a bylo to v pohodě. Ale myslím si, že na štěrkovém povrchu to bude horší, tam se bude člověk bořit.
Odpovědět
Záleží, co chcete tančit (jestli disko nebo nějaké společenské tance) a jaké bude počasí. Na diskotéku v suchém terénu by to jít mohlo bez problému, ale jestli chcete tančit standard a latinu nebo bude předtím pršet, bude to asi výrazně slabší. Štěrk souhlasím s příspěvkem nade mnou, že se bude bořit, boty budou mít všichni plné kamínků..
Odpovědět
Profilova fotka
Na trávě je to super :) Když bude trávník rovný tak se dá i ve společenské obuvi. Jinak štěrk moc nedoporučuji, zvláště když se více "blbne" hodně to ničí společenské boty, což má za následek to, že někteří pak vůbec netančí. Pokud máte méně formální svatbu v létě, tak i tráva a naboso :)
Odpovědět
Profilova fotka
My tancovali i na trávníku a bylo to super. Většina lidí byla bosá. Ale bylo sucho a teplo. A trávník potom vypadal jak kdyby tam proběhlo stádo koní :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?