První tanec s rodiči - partner nemá maminku

Zdravím, přemýšlela jsem nad prvním tancem s rodiči. Partner nemá maminku (zemřela), takže jsem to vymyslela tak, že bude tančit on s mojí mamkou a já s jeho tátou, ale jak tak přemýšlím, tak si říkám, že to bude mému tátovi líto... Jak by jste to řešili vy? Přemýšlím o jednom tanci takhle a jeden jen já a můj táta...?
Odpovědět
Zdravím manzel nemá už tátu (také zemřel) místo jeho otce jsem tančila s jeho dědou ☺️
Odpovědět
@michalka_01 no, to je na prd, jelikož on tam nebude mít ani babičku. :( z nejbližší rodiny tátu, bratra s manželkou a sestru matky (tetu). Ta ho povede k oltáři, ale moc se na to netvarila, mi přišlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@mija_91 Pokud si na tom tanci s rodiči, kdy jste sami na parketu, nezakládáte, můžete po vašem prvním tanci pozvat k tanci i ostatní a při tom si zatančit se svým tatínkem, poté s přítelovým a přítel si může zatancovat s vaší maminkou, s jeho tetou..bude to takové uvolněnější a nebudete muset tolik přemýšlet jak to udělat, aby nikomu nebylo smutno :)
Odpovědět
@anysek01 to by asi nebylo špatný. dát si ten novomanželský sami a pak třeba říct, že je to tanec pro všechny rodiče s dětmi a zatančit si s parnerovým tatínkem a pak se svým... říct, že se můžou přidat i ostatní... jen chci, aby tam zazněly ty písničky, co jsem k tomu účelu vybrala. jsou nádherně dojemné a vyjadřují přesně to, co chci rodičům říct...
Odpovědět
Ja nemam tatu, a s mamcinym novym pritelem nemam zrovna vlahy vztah, manzelovi rodice jsou rozvedeni a kazdy ma novy protejsek( ty nebyly na svatbe) deda od zenicha uz take nikoho nemel, tak jsme po nasem prvnim tanci vyhlasili tanec pro rodinu a vsichni jsme se tam na tri pisnicky promichali. Dali jsme pisnicku To starnuti zradne, coz kazdeho z naseho prarodice dojalo, pak jsme meli jak dekuje se andelum, to se zApojila sirsi rodina a pak par pratel staci mit a to uz tancili skoro vsichni
Odpovědět
Ahoj, maminka mého manžela musela odejít hned po slavnostním obědě z rodinných důvodů. Takže nakonec první tanec vypadal tak, že já tančila s mým tátou (upřímně o tohle bych tátu ale ani sebe nikdy neochudila, byl to úžasný okamžik) a manžel s mojí mamkou.. Ptali jsme se jeho tatínka zda mu nebude vadit,že nebude tančit první tanec a tomu to vůbec nevadilo ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?