Prskavky na Svatbu

Profilova fotka
Zdravím všechny, Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s prskavkami na svatbě?? Mám na vyber z 90cm prskavek, které hoří cca 4.5 minuty a nebo ze 70cm které hoří cca nebo málo přes 3 minuty.. Nechci aby se hosté při tom nudili ale ani aby to bylo moc krátke 😉 Prosim o jakoukoliv radu či vlastní zkušenost. Děkuji s pozdravem Adéla
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na svatbě jsme měli prskavky, které vydrželi asi 2,5 min. Bylo to na druhý novomanželský tanec, večer po setmění. Hosté kolem nás udělali kruh a dostali prskavky. Nejen, že máme nádherné záběry, ale i hostům se to moc líbilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, kolik máte hostů, ono totiž docela dlouho trvá, než se všechny zapálí. Kdo se nudí, může ji zapíchnout do země a nechat doprskat samotnou. My měli ty kratší a stačilo to, ale nudy bych se nebála ani u těch delších. Bylo to krásné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, nemáte tip kde prskavky koupit. Všude mi hlásí, že jde o sezoní zboží.
Odpovědět
@startinka Ahoj, nevím odkud jsi, ale u nás v okolí Olomouce je vyrábí jeden pán. Má je i za skvělou cenu. Zkus si zadat do googlu "Pyro Růžička" a mělo by ti to vyhledat jeho stránky. Myslím, že jdou objednat i přes internet a zaslat poštou ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?