Poraďte vhodný valčík na první novomanželský tanec

Ahoj holky, ať jsem pročítala mnoho témat s prvním tancem, vždycky se odbočilo od tancování novomanželů na valčík. Za měsíc máme svatbu, hudbu budeme mít z pc a já pořád nemám žádný vhodný valčík na první náš tanec. Upozorňuji, že nastávající se teprve učí tančit, takže vídeňský valčík určitě nezvládneme.Prosím, kdo mi poradí a popřípadě i pošle.Děkuji moc. :-)
Odpovědět
1
2
tak, tak......hladame aj my 8-) 8-)
Odpovědět
Tančili jsme na instrumentálku Seala kiss froma rose piano version. Je to moc hezká melodie a není to tak rychlý valčík. A dá se snadno stáhnout. :-)
Odpovědět
Malbinogi: děkuju, stáhla jsem si ji, ale mě tahle melodie nepřijde jako valčík...to bych spíš odšlapala jako ploužák
Odpovědět
dost pomale mi to pripada....ale tancit by sa na to valcik dal, kazdopazdo je to na 3 doby
Odpovědět
No my právě hledali nějaký pomalejší valčík, protože jsme zjistili, když jsme zkoušeli doma trsat na různé valčíky, že jsme po minutě točení pěkně vytočení a vyfluslí. A pak jsem si představila, že ještě na sobě budu mít šaty s vlečkou a všichni na mě budou civět, a bylo mi jasný, že nebudu stíhat. A tenhleten je tak akorát. Chodili jsme oba do tanečních, takže jsme to ani nijak nenacvičovali. Párkrát jsme si to na hudbu zkusili v našem obýváku asi tři měsíce před svatbou a pak na hostině jsme šli do sálku asi minutu předem a obkroužili jedno kolečko, abysme si zkusili, jak nám to půjde v šatech. A šlo to. Udělali jsme to tak, že jsme chvíli kroužili sami, pak přizvali rodiče a pak jsme se ještě stihli prostřídat s oběma rodiči (já s tchánem i otcem a manžel s mojí i svojí mámou, zatímco naši rodiče se mezi sebou taky prostřídali). To všechno během jednoho songu, je dost dlouhej. Je to krásnej valčík. Měli jsme ho i při nástupu na obřad a při prezentaci fotek na hostině jsme ho měli jako podmalování. Takže ho mám teď už navždycky spojený s naší svatbou.
Odpovědět
Krásný valčík je z poháky Z pekla štěstí 2 od Káji Gotta Maš-li s kým ;-)
Odpovědět
Kaczka:nemůžu tu tvoji písničku od gotta nikde najít, abych si ji stáhla.Nemáš ji?
Odpovědět
ten Seal je dost dobry ;-)
Odpovědět
na Seala bych tančila spíš waltz. Prodím máte ještě někdo nějaký jiný pěkný valčík? ;-)
Odpovědět
ja jediny valcik co poznam po mene je Modry Dunaj a Valcik od Landy :-D a este Valcicek od Nedveda :-p
Odpovědět
mixi ten seal je valčík, ne waltz, celkem jasnej. Já jsem našla ještě pár valčíků od Čechomoru, který máme rádi, ale všechny hooodně rychlý. A vzhledem k tomu, že nevěsta má většinou róbu, tak je rychlý valčík náročný. Ale je to asi i podle šatů, botů a zkušenosti tanečníků. Já bych si rychlý valčík netroufla, zamotala bych se. Navíc jsem nechtěla taky zlikvidovat rodiče.
Odpovědět
Profilova fotka
Vemte si brazilce a nebudete tohle muset řešit. Valčík? Polka? - Jsi blázen? Přece SAMBA! :-D
Odpovědět
Článek se načítá
esposa, lenze taka napr. ja si berem anglana a este k tomu jelito :-N :-N tak to budeme radi za ten valcik, nieto este samba, to by ma asi zabil :-D latino chlapi to maju holt v krvi no 8-)
Odpovědět
esposa díky za tip, ale pro mě už je asi pozdě ;-) . No snad někdy příště.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
nam kapela navrhla ze nam zahraji jako novomanzelsky tanec Valcicek > " tuhle pisnicku, chtel bych ti lasko dat at ti kazdej den pripomina ..." a bylo to skvele, vsichni to znali, zpivali a bylo to presne a vystizne, je to valcik, ale i plouzak... druhy song si ted vubec nevybavuji, jen ze me nakonci manzel silne objal vyzdvihl a roztocil nas a vsichni tleskali a vyskali ;-)
Odpovědět
Taky nad tím dumám....o to víc, ze pritel neumi moc tancovat a hlavne bohuzel nema rad aktivity pri kterych na nej zbytek lidi kouka :-D Takze nevim esi vubec nejaky tanecek bude...ale rada bych kdyz tak nejakou normalni peknou pisnicku...teda nevim esi zvladnem valcik :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@murinka2305 zkus Enyu, ta má krásné valčíky. Třeba http://www.youtube.com/watch?v=9Uo2aG...
Odpovědět
Hm, tak tou předchozí si nejsem úplně jistá, je to buď pomalý valčík nebo rychlý waltz, nám v tančírně pouštěli asi nějakou upravenou verzi. Ale třeba http://www.youtube.com/watch?v=Dyo4tN... je valčík moc krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Ta je krásná! Já budu mít asi Mandrage - šrouby a matice, krásnej text, k naší ne-pohádkový svatbě se pěkně hodí.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina No my bychom raději něco rychlejšího. A docela mi dalo práci strefit se v té Enyji do rytmu - je to na tři doby, ale pro mě to na tancování jednoduché není.
Odpovědět
@murinka2305 Vždyť jsem psala komentář na tu Enyu, že si tím rytmem nejsem jistá, že je to na valčík pomalé. Nám ji pouštěli v tančírně, ale museli mít nějakou upravenou verzi. Ta Amelie je lepší. :) Ale pokud tančíte tak určitě narazíte na skladbu která Vám bude sedět. :) @sarkar Ta Vaše je docela originální. :) A jestli se Vám hodí ke stylu svatby, tak super! :) My jsme větší romantici, ale skladbu ještě vybranou nemáme. Jen máme jasno, že to bude slowfox. :)
Odpovědět
Moc pekny valcik je Anastazie - Once upon a december, a muj nejoblibenejsi je Hijo de la luna;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Moje sestra měla toto: Il divo & Celine Dion - I believe in you. Ten je krásný a je to valčík :-) Tak něco takového si představuju taky, ale samozřejmě nemůžu mít to samé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaarina Jo docela se to hodí...už jsem si v hlavě zkoušela nějaký taneční variace. nakonec si vůbec nejsem jistá co za tanec na to tančit, takže to prostě nějak uděláme podle sebe, naši netančící svatebčani to stejně nepoznaj. Anebo si zaplatíme nějakýho odborníka aby nás na tu písničku něco naučil. Slowfox je fajn, takovej pohodovej. Oproti valčíku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A nějaký český?Kromě Landy a Nedvěda teda :) A neznáte některá pěknou českou písničku,na kterou by se dala tančit chacha?;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jany_sek Tady je v češtině přezpívaná ta, co jsem ji psala předtím - http://www.youtube.com/watch?v=YKxc46... Je to pěkný valčík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jany_sek Jéje, kecám :-D Koukám, že jsi chtěla chachu :-D Tak se omlouvám za spam ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj, nenapadá někoho pěkný valčík s českým nebo slovenským textem? Nedaří se nám nic kloudného najít...Díky
Odpovědět
@ginich Co Stín katedrál od Neckáře/Vondráčkové?
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?