Poraďte českou písničku k prvnímu novomanželskému tanci

Profilova fotka
Ahoj asi to tu už bylo milionkrát ale mne se to nedaří najít. Potřebuji inspiraci na první tanec. Neznáte nějakou krásnou českou píseň, která by slovy vyjádřila ten krásný den? nechci anglickou. Díky za radu.
Odpovědět
Já bych chtěla od Petra Koláře písničku Ještě že tě lásko mám! Protože písničku typu Život je jen náhoda néééchci ani za nic!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, nám hráli "Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap" :-) a opakovali ji dokola, dokud se s nevěstou a ženichem nevystřídali všichni. Mělo to úspěch
Odpovědět
To už jsem na svatbě taky viděla! je to fakt čupr ale my chceme mít náš první tanec fakt jen náš, všichni kopem nás udělají kopečko a my budeme ploužit! :-) Jéééé, jak romantické :-D Ještě jsem myslela písničku Making love out of nothing at all! To je taky krásný slaďák!
Odpovědět
Profilova fotka
My měli Kdo vchází do tvých snů má lásko od Neckáře.. ... ten pán, co prý si tě vezme, musí být multimilionář. Říkáš to všem tak vážně, že ti věří, jen já dále pročítám snář a hledám v něm.. kdo vchází do tvých snů má lásko, když nemůžes v noci spát, čí jsou ty kroky, co slýcháš a myšlenky tvé chtěl bych znát.. Moc hezká písnička a zároveň naše srdcová záležitost. Je to rychlejší valčík, tančí se na ni dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za první návrhy, taky bych chtěla první písničku věnovanou jen nám. Pak samozřejmě nastoupí klasiky aby nás vytancovaly všichni hosté. Náhodou dané písničky nemáte někde na poslech? dík
Odpovědět
Profilova fotka
no moje sestra měla od Franka Sinatry something stupid, myslím, že tak se to jmenuje. před pár lety ji nazpíval i Robbie Williams s Nicole Kidman. má hezký a vtipný text a je moc melodická. ale když anglickou nechceš. já jí asi dám přednost, pro mě u písně hodně důležitý text a vyjadřování citů je v angličtině přirozenější. vždyť Američané umí své city projevit a taky je říct nahlas ne jako většina Čechů. proto mi někdy ty české texty připadají hloupé. ale asi to záleží na interpretovi, protože třeba ten Neckář je hezký. anebo můžete zkusit zahraniční melodii nazpívanou v češtině.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo to by mi taky nevadilo, zahraniční melodie v češtině, ale právě že potřebuji inspiraci na text. Ono mne se anglické moc líbí, ale skladba lidí na svatbě upřednostní českou.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli pisnicku Nadherna :-)
Odpovědět
My též Nádherná a bylo to nádherný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nám hrála kapela Schody do nebe. doporučuji
Odpovědět
Profilova fotka
No můj drahý snoubenec neumí tancovat..musíme se jen ploužit a váhama nad dvěma..Tak poraďte,sím! :) 1-On my head ze snowboarďaku..je to "naše" pisnička, první rande jsme měli v kině na tomto filmu a od té doby když byl třeba drahý někde saám v autě a hrali to tak mi volal a dával mobil k rádiu, říkal "hrajou tu naši,slyšíš".... Jenže máme svatbu celou ve stylu retro (60.,70.,letá) a o s e nehodí 2-Už nejsem volná-to se líbí mě, doják, brečela bych u toho..jenže není to moc kliše?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, nádherná je Do Right Woman-Do Right Man od Arethy Franklin 8-) Teď jí hráli kamarádve na svatbě na první tanec a úplně to sedlo:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a hříšný tanec..ale zkuste na to tancovat něco bez zvedaček :)
Odpovědět
Ahoj, my chceme taky něco modernějšího pro nás a dechovečky pro tanec s ostatníma :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moc hezký je taky od Olympicu Okno mé lásky: Kdo tě líbá, když ne já, kdo tě hlídá, když ne já, okno v přízemí je zavřené i dnes, lásko má. Kdo ti zpívá, když ne já, kdo tě mívá, když ne já, okno v přízemí ...... A v jeho lesku vidím přicházet tebe ve věku 15 let a znovu říkám spoustu něžných vět. Ty, já, jsme, my, my a náš je svět. Kdo tě budí, když ne já, kdo tě nudí, když ne já, okno v přízemí ....... Kdo tě hladí, když ne já, kdo tě má rád, když ne já, kdo tě zradí, když ne já, ty, já, jsme, my, my a náš je svět. No a já na naši svatbu mám taky další nápady, vesměs oblíbený písničky, je mi i jedno, že to hosti nebudou znát, má to být naše písnička, náš styl, my si to musíme nejvíc užít a prožít tu píseň a měla by to být romantika: např. Independent Love song od Scarlet je klasika, mám ráda Shakiru a ve španělštině je od ní moc hezká Obtener un si (volně přeloženo Získat tvé ano). No a ulítlá písen na první tanec ale suprová je od Muse - Starlight, kde se zpívá ....A držet tě v mém náručí, Já jen chci držet tě v náručí. Můj život. Tys uchvátila můj život....
Odpovědět
My jsme původně chtěli od Louise Amstronga je to taková naše srdeční záležitost a taky neumíme ani jeden tancovat, ale DJ nám řekl že první tanec má být buď polka nebo valčík, že nám prostě nic jiného nezahraje, tak jsme včera trénovali valčík na pásla ovečky :-D :-D :-D Nebojte to první manželský tanec nebude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To bych DJ poslala asi někam! První tanec může být cokoli chce platicí klient ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli What a Wonderful World - Louis Armstrong ,bylo to kouzelné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že na první tanec nemusí být zrovna valšík nebo polka - to si necháme na sólo s rodiči. My se zatím přemýšlíme nad U2.
Odpovědět
No ten DJ je náš známej, takže nám to jakoby udělal nashvál a právě zaleží na nás jestli mu to nadáme, zase na druhou stranu by všichni ostatní žasli, kdyby nás viděli tancovat valčík, ale když to nepůjde tak si tu normální písničku samozřejmě vydupeme ;-)
Odpovědět
Naše je: I´m your lady - Celine Dion. "Už nejsem volná" je předělávka, já radši originály :-D
Odpovědět
my měli od koláře písničku Ještě že tě lásko mám
Odpovědět
Já osobně bych chtěla něco od Koláře, ale u nás je problém, že ani jeden neumíme tančit.Tak to bude akorád tak pěkný trapas
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem chtela pisnicku, Jeste ze te lasko mam, ale tu neumel hudebnik zahrat, tak zahral Mam v kapse jeden frank (nevim jak se jmenuje presne) a take si mi libila ;-) Jinak my tancovat take neumime, ale s pribyvajici hladinou alkoholu nam to slo lepe a lepe ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli Always od BonJoviho a na to,že ani jeden tancovat neumíme to bylo super a zvládly jsme i otočky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
anya, tak to s tebou souhlasím..jenže babičky budou daleko víc dojaté když tomu budou rozmět :) a já asi taky.. Rozhodla jsem se pro "už nejsem volná"..doufam že to milý nebude bojkotovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli "Wonderful world" od Armstronga - v podání naší úžasné zpěvačky to bylo super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo - původně jsme chtěli "Čas je proti nám" od Vondráčkové - úžasná česká dojemná píseň, ale paní zpěvačka ji neuměla, tak jsme radši vzali toho Armstronga. Podle mě je to stejně jedno, protože ve výsledku to nakonec nikdo nevnímá a důležitá je celková atmosféra ;-) U našeho prvního tance a dál stejně všechny tančící dvojice kecaly a sdělovaly si dojmy, takže to bylo nakonec takový trhlý a přirozený :-D
Odpovědět
Dotlačila jsem přítele i do tanečních, ale v půlce to vzdal, takže spolehlivě a pěkně umíme jen blues (pak ještě mazurku:-D ). Nemáte někdo tip na pěknou bluesovou píseň? Ď.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?