Pořadí při tanci

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jaký je správný sled tanců. První tančíme jako novomanželé náš svatební tanec, jako druhý si myslím, že bych měla tančit s mým tatínkem, ale už nevím, jestli zároveň i v tu dobu tančí tchýňka se synem nebo ne. A zda potom následuje můj tanec s tchánem a manželovo tanec s mojí maminkou. A jestli poté mám tančit s mým svědkem (máme jako svědky 2 chlapy) a naposledy se svědkem ženicha. Nebo jak to vlastně jde po sobě :-) Předem děkuji všem za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kjirina To be me taky zajimalo :-)
Odpovědět
Ahoj, nejdříve jsme tančili my dva...při další písničce já s tatínkem a manžel s maminkou (většinou tančí najednou, nikde jsem neviděla, že by rodiče tančili zvlášť). Po těchto dvou tancích se pak už tančilo hromadně, určitě jsme tančili se svědky, ale už to nebylo, tak že na nás všichni koukali, tak jako u předchozích dvou tanců. :-)
Odpovědět
Ahoj, my ro budeme mit tak, novomanzelske solo pak nevesta solo s tatinkem a potom zenich s maminkou. Zalezi jak si to kdo udela a chce mit :)
Odpovědět
My to meli takhle : novomanzele ja s tatinkem + zenich se svoji maminkou ja s tchanem + zenich s moji maminkou ja s zenichovym dedeckem + zenich s moji babickou (ja dědečka nemam) No a potom uz tak nejak kdo prisel pod ruku :-) (mamcin pritel, muj svedek, babicky ...)
Odpovědět
Mě se s tchánem zrovna moc tancovat nechce, ale asi se tomu nevyhnu. Díky ale vašim příspěvkům vidím, že není zase tak nutné, aby na nás u toho všici čučeli :-D Takže jasná volba my dva a pak já s tatínkem, popř. zároveň ženich s mamkou a zbytek se pak volně rozebere hromadně :-) Děkuju moc.
Odpovědět
Já bych to chtěla tak, že první tanec bude náš novomanželský. Potom bude dlouhý valčík (tatínkové ho zvládají dobře ;-) ): my s rodiči, rodiče pak vystřídají tchánovci a pak vystřídají svědci (máme ženskou a chlapa). A pak ať si tančí kdo chce s kým chce :D
Odpovědět
@azrrael @kjirina @sasaalexandra @chelexi @ruzenal @simona007 Holky, tančíte jako první waltz?
Odpovědět
@vlckule Ještě nevím, nemáme vybranou skladbu. Syrotkovi by se walz líbil, ale zatím jsme nenašli žádný, který by byl "ten náš", já navrhovala Jen pro ten dnešní den a to je slowfox (nepletu-li si ho s foxtrotem). Rozhodně, ale nějaký společenský tanec, ploužák ne-e.
Odpovědět
@vlckule Nee,my tancime slapaka. Zenich tancit neumi a nebo spis nechce a tatka je taky rad, ze se budeme jen plouzit :-) Ja bych tancila cokoliv,ale nejsou na to lidi :-)
Odpovědět
@azrrael Já se právě bojím waltzu, před rokem jsme sice dokončili roční taneční kurz, ale oba jsme taková kopyta, že si stejně nepamatujeme kroky nebo jen matně.
Odpovědět
@ruzenal a jakou píseň jste vybrali? Jí bych šla do ploužáku, ale přítel si trvá na waltzi:-(
Odpovědět
@vlckule Uz nejsem volna Petra Janu a pro solo s tatou Rikej mi tato od Smolika a solo pro zenicha s maminou bude O mamo od Rezka :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@vlckule To dáte, trochu potrénujete a bude. Já mám od tanečních už dlouho, na plesy sice chodíme, ale vždycky půlku kroků za ten rok zapomenu :) Máme kamarády, co tančí závodně, tak si s nima dáme nějaké malé opáčko a budeme si sem tam doma tančit.
Odpovědět
@vlckule my tančili ploužáček + otočky atd. na naší písničku ne zcela tradiční pro svatby :-)
Odpovědět
My se taky budeme jen ploužit aneb šlapák. Já tančit neumím, waltz dávám až po pěti panácích :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?