Nevěsty tanečnice - jakou spodnici pod šaty?

Zdravím, se snoubencem rádi tančíme a řeším, jak vyřešit spodnici pod svatební šaty, aby se v nich dalo pohodlně tančit. Zavrhla jsem šaty s vlečkou, je to na tanec nepraktické, ale nepřekážejí kruhy na spodnici? Nebo je lepší tylová bez kruhů? Šaty bych měla představu něco takového.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem tancovala i závodně, takže praktičnost šatů při tanci pro mě byla priorita, navíc jsem si chtěla šaty užít celý den a nepřevlékat se. Zvolila jsem šaty s mnohovrstevnou splývavou šifónovou sukní a nemohla jsem vybrat líp. Celý den jsem vůbec nevěděla, že šaty mám, nikde nic neškrtilo a sukně se při tanci krásně vlnila.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem mela dvoukruhovou spodnici a tancila jsem cely vecer! Pokud chces podobny strih jako na obrazku, tak bez kruhove spodnice nebudou vypadat tak krasne. Zkusila jsem svoje saty bez, s jednokruhovou a pak jsem se nechala ukecat ke dvoukruhove a bylo to jako sto a jedna. Chtela jsem jednoduche saty, coz jsem mela, ale prece jenom jsem chtela byt trosku princezna...
Odpovědět
Profilova fotka
Tyhle šaty jsou nádherné! :-) Já jsem měla tylové šaty s dvoukruhovou spodnicí, protože bez ní nebyly tak hezké a byly moc dlouhé. Byl to trochu nezvyk při tanci, přeci jen jsem potřebovala víc místa, ale určitě to šlo :-)
Odpovědět
Já měla týlovou sukni asi s 5ti vrstvama. A tancovalo se moc dobře. Celkově byla sukně celý den pohodlná :) Jako malá jsem byla za družičku a měla kruhy a pamatuju si, že mi kruhy dost vadily.
Odpovědět
@ettel279 a dal se s kruhy tančit i walz, valčík, atd.? Na diskotéku je to v pohodě, ale u normálních tanců, kdy se jde do kroku už si nejsem tak jistá. Nezvedá se ta sukně v zadu, když do těch kruhů partner "kope"?
Odpovědět
Profilova fotka
@saidy Ano, tančila jsem všechno, cha-chu, polku,... Ani mi nepřišlo, že by partner kopal do kruhů, spíš to utlumily všechny ty vrstvy tylu, kterých jsem měla hodně :-) Já jsem se právě pak převlékla na večerní disko tančení do krátkých, tam by mi to asi překáželo víc při různém skákání a blbostech :-D
Odpovědět
Ahoj, měla sem stejny strih sukne a 3kruhovou spodnici. Popravde pri valciku a polce nam ty kruhy zavazely, kdyz mel jit manzel do kroku (slapnout mezi me nohy). I kdyz jsme to nejak zvladli, tak se tesime na svatbu kamarada v kratkych satech, az si zatancime bez kruhu. Pri pomalejsich tancich v pohode. Sukne se ale nezvedala. Ale ta tylova se muze motat mezi nohy, ne?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?