Neumíme tančit

Holky jak jste to řešili na svatbě když neumíte tančit polku,walltz atd.Umíme jen ploužák :-) Nebude to blbé?
Odpovědět
Ja taky formalne tancit neumim a muj drahy se do tanecnich zrovna nezene takze bude improvizace ;-) Podle mne to blbe neni, neni kazdy rozeny tanecnik a navic je to na tobe co se na svatbe bude hrat tak si muzete na prvni tanec zvolit co se vam obema libi...a na co se da krasne improvizovat, navic takova improvizace je pravdepodobne mnohem vic zabavna na pozorovani ostatnimi hosty nez koukat na nejaky profesionalni par..good luck.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 Nám to zase moc nejde spolu :-D Na společný tanec máme ploužák, radši... Ale třeba kámoška měla týden zpátky svatbu a žádné lidové jim nehráli. Je fakt, že tam měli spíš mladší lidi, ale hráli jen rychlé a ploužáky.
Odpovědět
muj snoubenec vubec neumí tančit,vlastně jsem ho jednou viděla tak nějak divně se kroutit,že ho snad ani nebudu k tanci nutit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 řekla bych, zle většina párů tančí ploužák, není na tom nic divného ;)
Odpovědět
holky to jste mě tak potěšili já sem se tak bála :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechte hrat to, co umite :-) romantika pri plouzaku je stejne lepsi nez hopsat polku :-)
Odpovědět
@tynuska1990 Nebude,dnes tančí pložák 9 nevěst z 10..Polky atd. už na svatbách moc nejedou,když je starší osazenstvo,tak se jim občas nějaká zahraje,ale bývá převaha moderní hudby.Tak si podle toho vyberte i kapelu
Odpovědět
@tynuska1990 u nas to taky jistil plouzak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynuska1990 My taky sázíme na jistotu ploužáku ;-) I když oba taneční průpravu máme, zvládli by jsme valčík, polku i waltz, tak nebudeme riskovat :-D
Odpovědět
Jestli máte ještě čas, domluvte se v nejbližší taneční škole. Všude dělají individuální hodiny pro snoubence, naučí vás něco jednoduchého a efektního. V Praze mohu případně doporučit.
Odpovědět
myslim si, že žádný kurzy nejsou potřeba... walzt a polku se naučíte tak za 5 minut, že vám to někdo ukáže..
Odpovědět
@tynuska1990 Takových párů jako jste vy je spousta. Je možnost si dát tanečního hodiny, jak píše @linie_praha v případě, že to máte čas a peníze. Pokud ne je možnost na tanec novomanželů stanovit ploužák - přesně, jak píšete - a případně poprosit páry, které budou na svatbě, aby vás podpořili tím, že budou tančit s vámi po nějaké chvíli. A dále může následovat diskotéka dle Vašeho předem stanoveného výběru písní, kt máte rádi a na to už se tančí, jak každý umí a je úplně jedno, jak to vypadá. :-) Držím moc palce!
Odpovědět
Článek se načítá
@tynuska1990 Můžete tančit ploužák, nebo nemusíte tančit vůbec. My sice tančit umíme, ale nejsme rádi středem pozornosti, toho jsme si během svatby užili až až, takže jsme se rozhodli ten klasický "první tanec" vynechat. Později jsme si tedy zatančili, ale bylo to až když tančili i ostatní a nevěnovala se nám žádná zvláštní pozornost.
Odpovědět
já tančit neumím... partner taky dvakrát moc ne, tak jsme to prostě vynechali :-)
Odpovědět
@tynuska1990 my taky neuměli nebo teda spíše manžel....novomanželský tanec jsme si dali ploužák a pak nám zahráli pomalejší valčíky, takže pohodičkaa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My taky moc tančit neumíme,zatancovali jsme si ploužák na první tanec a bylo to naprosto v pohodě :-)
Odpovědět
@tynuska1990 Z mé zkušenosti klidně tančete ploužák :) My si dali si děsnou práci s výběrem písničky, která bude romantická, půjde na ní nějaký hezký tanec a bude se líbit nám oboum. Objednali jsme si soukromé taneční hodiny, věnovali jsme tomu čas, peníze a úsílí a nakonec jsme zjistili, že s mými šaty to neodtančím ani kdybych se na hlavu stavěla. A i při tom obyčejném ploužáku jsem si šaty roztrhla :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Já jsem tanečnice, snoubenec totální dřevo. Budeme tančit ploužák. Vím, že tanec nemá rád a nechci, aby se cítil nepříjemně :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
My budeme mít pár lekcí od paní co učí předtančení na plese. Taky jsme původně chtěli jen ploužák...no ale zase nám přijde blbé tančit ploužák s rodiči a ostatními hosty. Myslím že pár lekcí valčíku a polky bude stačit aby jsme nebyli za dřeva
Odpovědět
U nás to bylo tak, že já tančím a manžel byl také dřevo. Ale ploužák jsme zvládli :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?