Netradiční novomazelsky tanec

AHOJ HOLKY,chtěla jsem s přítelem nacvicit netradiční Svatební tanec. Víte, jak tam různě tanci na ty sestrihane písničky? Nemáte prosím někdo tenhle sestřih písničky náhodou schovaný? Nemohla by jste mi ho prosím některá vypůjčit?
Odpovědět
:-) ahoj, v dnešní době už to moc netradiční není :-) takových tanců je plný youtube a všechny jsou hodně podobné. Myslím si, že je lepší mít jednu píseň, která má pro vás dva zvláštní význam a na tu nacvičit pěknou choreografii :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Taky budeme mít netradiční, jednu pomalou a druhou od Maroon 5 Sugar...jen to ještě nacvičit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my bychom si chteli natrenovat Hrisny tanec :-). Ale zatim se toho docela bojim,jestli to zvladnem. A taky jestli to nebude ve vysledku spis trapne.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem chtěla natrénovat "hříšný tanec" :-D ale jak jsem to řekla přítelovi tak k tomu moc neměl. Uvidíme co nakonec budeme mít za svatební tanec :-)
Odpovědět
My jsme měli holky celý secvičený waltz, ale manželovi týden před svatbou přeskočilo v koleně a bylo po tanci... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my měli první tanec úplně obyčejný, jen písnička byla krásná a dlouhá a proto, že neumíme ani jeden tančit a nechtěli jsme, aby 60 hostů stálo kolem a čučeli na nás 5 minut jak si šlapem na nohy, domluvili jsme se s DJem, že cca po minutě, po prvním refrénu řekne, že budeme rádi když se k nám přidají.... nečekali jsme nějakej nátřesk, tak jsme to předem řekli rodičům a svědkům aby přišli ať to neni trapný a nakonec to bylo uplně boží, minutku jsme přežili a když to DJ řekl tak najednou přišlo tančit hrozně moc párů, úplně jsme koukali :-))) a díky tomu se i pak ten tanec strašně rozjel, ty lidi už na tom parketu zůstali celej večer skoro :-) sice to teda není k tématu, ale jen jako možnost spíš pro ty, co výše psali, že to taky neumí atd :-)) a netradiční to maličko bylo taky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?