Neobvyklý svatební tanec, máte v plánu?

dnes mě pobavilo na you tubku video http://www.youtube.com/watch?v=GiXssi... máte někdo také takové nebo nějaké nápady ??? máte v plánu také něco takového??? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, náš první novomanželský tanec vypadal takto 8-) http://www.youtube.com/watch?v=EEyi6H... , doufám, že odkaz funguje. Mělo to obrovský úspěch nikdo, až tedy na pár vyjímek, to nečekal :-)
Odpovědět
ramínka na šatech by se hodily což :D a dobré je jak tě manža pozoruje co bude následovat :D :-D
Odpovědět
Ahojky...mě se to strašně líbí. Jen kde jste stáhly ty na mixované písničky nebo jste si to mixovaly sami? Chci to taky mít na svatbě, jen to nebude, asi s ženichem :-( On nerad tancuje, tak si to dám s bráchou ;-)
Odpovědět
musíš se ženichem !!!!!!!!! trocha tréninku,uděláte lehčí kreace a on to zvládne :D a mixneš si sama svůj výber......
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 trochu hodily :-D já si ty šaty popotahovala, kdyby náhodou :-) jj pozoroval, byl strašně nervózní už od rána a hlavně musel dávat pozor díky mé vlečce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pechyna90 písničky jsme si normálně stáhly po jedné co jsme chtěli a pak v programu Eusing free Mp3 cutter, jsem je orizla jak jsem potrebovala :-) a choreografii, jsme samozrejmě okopčili od jiných páru na you tube. Jen ten Thiller od Jacksona máme kroky od ségry a mumuland od Cardy Retardy :-D já si myslim stejně jako 1adriana1 , že s manželem to je lepší a kroky nejsou tak těžké na naučení ;-)
Odpovědět
každopádně je to prima zábava a zpestření a překvapení pro svatebčany :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 jj to určitě, všichni čekali utahaný ploužák na 5 minut :-D dokonce mi mamka říkala, že jak jsme začli tancovat ten ploužák tak strejda říkal "to jako budou tancovat takhle celou písničku? to je nuda" :-D a pak to přišlo 8-)
Odpovědět
@terysek44 jo no,to je vždy nej.... teď jsem nadávno byla na svatbě sestřence... vybrali si klasickej ploužák,tak jim tam brácha přepnul asi v polovině na pc písničku.... nejdříve ztrnulost,ale sestřenka to nakonec vzala s humorem a začla trsat a nakonec říkala,že skvělej nápad,že prý měla už úplně podupané palce :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Stejně tak už mohl o oddávajícím říct "to jako bude ten pán takhle kecat ještě jak dlouho?" ... :-| Na svatební tanec rozhodně nic takového neplánujeme, bude dost zábavy před i poté. Jeden ploužák si snad zasloužíme a nějaké čtyři minuty nejsou nic, co by se nedalo vydržet ;-)
Odpovědět
@ad.elle Taky moc nechápu takové to: Pobavíme svatebčany za každou cenu, co by chudáci dělali těch 5 minut co my si s manželem chceme užít svou hezkou chvilku a zatancovat si :-| S tím oddávajícím jsi to vystihla přesně. Nebudu přece vynechávat nebo urychlovat věci na své svatbě, jen proto, že nějaký příbuzný se nudí. U malých dětí to pochopím, ale dospělí snad vydrží pět minut se zabavit jinak nebo se dívat když novomanželé tančí.. Já se dřív taky chtěla zavděčit všem, ale pak jsem pochopila, že to prostě nejde. Vždycky se najde někdo kdo bude remcat. Takže my prostě budeme mít s přítelem klasický ploužák, protože to tak chceme :-)
Odpovědět
@terysek44 Jsem si to pustila a řezala se smíchy :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ad.elle kazdy ma na to jiny nazor a kazdemu se libi neco jineho :-) No my meli stesti a proslov pana starosty byl jedinecny, krasny a s trochou humoru. Vsichni vcetne nas byli nadseni. :-) za to jsem rada, protoze nektere proslovy jsou oyresne.
Odpovědět
@ad.elle a wallflower : nechápu proč sem tedy taháte proslov atd.... já myslím ,že můj dotaz na svatební tanec je dost konkrétní. ptám se,co máte v plánu a nebo jestli máte pro inspraci takové vlastní video.... tvůj názor,že nic takového třeba neplánuješ,že si chceš např.zaploužit ,zatančit valčík nebo jiný tanec respektuji,ale proč vyvolávat zase nějaké dohady a diskuzi,která se tématu netýká? nevím co je to tu za spatný zvyk poslední dobou ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
já mám v plánu taky něco natrénovat,ale můj chlap je netanečník,zatancuje max ploužák tak doufám že ho ukecám a něco natrénujem :-)
Odpovědět
@jaachy musíš být hodně výmluvná,hihi,a víš co? láska prochází žaludkem,takže mu udělej nějakou mňamku a při tom ho umluv :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D díky za radu,musím se poradit ještě s kámoškou,oni měli super taneční číslo a ten její taky netancuje tak mi musí poradit jak na něj :)
Odpovědět
tak my planujem oba jsme dreva hudbu si sestavime samy podle nasich co se nám líbí neo nevite zda se da nekde neco nastahovat?
Odpovědět
@1adriana1 Promiň, já žádný spor vyvolávat nechtěla :-(
Odpovědět
@wallflower v pohodě,mě jen přijde že se poslední dobou každá druhá diskuze nějak stočí jinam,než člověk očekává... =-)
Odpovědět
@zlatickamoje já si myslím,že postahovat můžeš cokoliv,ale lepší určitě bude si to poskládat dle svých představ :d
Odpovědět
@1adriana1 tak my neco se snazime slozit ale muj je od rana do vecera kazdy den v praci takze se bojim aby to vubec stihl :(
Odpovědět
@zlatickamoje i o vikendech?? tak si holt dáte pár nočních,hihi :-D :-D
Odpovědět
https://www.youtube.com/watch?v=Yy1A8... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@1adriana1 no nevim zda mas deti ci ne nebo jak to u vas je ale ja jsme na matersky mam 3 leteho syna 4 mesicniho syna as jako jeste abych byla vzhuru v noci tak jako pardon na to vazne nemam pomysleni jsme rada kdyz jsme mela chvilku klidu doma neco na svatbu vyrodit ano muj je v praci vetsinou i vikendy aby jsme se mely otrosicku lepe holt kazdy nema zamestnani pohodove a za buhvi kolik je svarec a do toho jeste dobrovolny hasic takze po nem nechci aby byl po nocich vzhuru kdyz je to cas kdy muze se vyspat.a vis proc to po nem nechci?protoze on pro nas dela vse cokoliv nam na ocich vidi a takovyma blbostma ho nebudu otravovat pokud chce a stihne to muze byt ta jeho ale netrvam na to ja se ptala da to nekde stahnu a ne zda mame strasit v noci
Odpovědět
@1adriana1 Ahoj, jako nápad se mi to celkem líbí, ale upřímně, přijde mi to hrozně dlouhé a tím to tak nějak ztrácí ten šmrnc, ale možná mi to tak přijde jenom doma na gauči, když se paří asi je to jiný :-)j Já sem na pn s těhotenstvím a drahý je celý den v práci a večer pak ještě kolikrát pracuje na rozjedu vlastní firmy, takže úplně vidím, jak nadšeně by přivítal nacvičování nějakých tanečků :-D Ale když na to má někdo čas a chuť a výsledek stojí za to, proč ne. Každopádně my nic takového mít nebudeme, takhle blbnout můžeme celý zbytek večera, na první novomanželský tanec nám zahraje můj báječný kamarád živě na kytaru svojí absolutně bezkonkurenční verzi I can't help falling in love od Elvise a tím bude rádoby originalitě učiněno za dost :-)
Odpovědět
@zlatickamoje to bylo napsáno v nadsázce,byli tam aj smajlíci.... a ano děti mám,u toho studuji ještě VŠ,ale na druhou stranu jsem pro každou legraci .)
Odpovědět
@1adriana1 ak to se omlouvam me se nezobrazuji smajlici nevim proc
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme něco takového v plánu-ale jak se to povede-to nevíme:D nechali jsme se inspirovat jedním novomanželským párem na youtubku - jejich složení písniček se nám moc líbilo-tak jsme je poprosili o ten jejich mix a byly tak moc hodní že nám ho poslali-tak zrovna včera (4 dny před svatbou) jsme se na to učili do půlnoci tančit:D
Odpovědět
@zlatickamoje to je v pořádku,jen si ulev,občas je potřeba vypustit páru.... :D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?