Musí vždy zahajovat po obědě zábavu tanec novomanželů?

Ahojík, holky, jak jste to měli když jste se po obědě přesnouvali na zahradní grilovačku s kamarády? My se chceme, než se všichni přesunou z restaurace k nám na zahradu, využít toho a chceme zmizet tak na 1hodinu na focení, bylo by hloupé kdyby začala kapela hrát aniž by jsme tam byli a zahájili zábavu tancem novomanželů?? Aby tam hosté nemuseli být bez jakékoliv hudby, když kapela už bude připravená na hraní, není to hloupé??? Měli jste to také tak??
Odpovědět
Profilova fotka
@czacza My to tak měli, i když neplánovaně. Kapela měla hrát od 17 hodin, kdy jsme už měli být z focení zpátky. Jenže celý den už od obřadu byl vinou pozdního příjezdu oddávajícího ve skluzu, takže jsme se vrátili až později. Kapela normálně začala hrát bez nás. Po návratu z focení jsme rychle rozkrájeli dort, to si kapela dala pauzu a pak ohlásila první novomanželský tanec. Ale podle ohlasů, co se ke mě dostaly, tam kapela hrála brzo zbytečně a stejně moc nikdo netancoval. Lidi začali víc tančit až po našem oficiálním zahájení společným tancem. Takže podle mé zkušenosti, pokud budete pryč 1-2 hodiny, tak ta hudba tam není nijak zvlášť potřeba a stačí, aby začala hrát, až se vrátíte a zahájíte to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že se nemusí vlastně nic. Udělějte si to tak abyste se cítli dobře. Myslím, že je jedno jestli budete tančit před nebo potom. Nebo jim tam nechte jen nějakou reprodukovanou hudbu a s kapelou začněte až po příjezdu z focení.
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam právě donesu můj noťas a po hostině bude hrát (jako podkres, potichu) hudba z noťasu - spíš pomalé, romantické písničky...aby nebylo úplně ticho. Ale není to podle mě třeba, hosté se baví mezi sebou, jestli máš třeba svatební noviny, tak si počtou...určitě není moc vhodné, aby kapela začala hrát bez novomanželů, jak píše caypbarka, stejně by na to nejspíš nikdo netancoval, když tam nebude ženich s nevěstou, ti pomyslně zahajují večerní zábavu svým prvním tancem (ten je vyhrazen právě jim), většina lidí si myslím, že to tak vnímá a bez ženicha a nevěsty. Každopádně domluv se spíš přímo s kapelou - pokud hrávají na svatbách častěji, mají zkušenosti, co je osvědčené, co ne...a myslím si, že začátek hraní bez novomanželů ti pravděpodobně nedoporučí (alespoň ti naši by mi to vymluvili). Když už nějakou hudbu, tak zajistit tu reprodukovanou (z noťasu, CD)
Odpovědět
Dobře, tak se s kapelou domluvíme, to bude asi nejlepší, mě to právě taky přišlo divný aby začali bez nás, ale děkuji za názory :-)
Odpovědět
My jsme nestihli nacvičit taneček, tak kapela začala normálně hrát a teprve v průběhu, když už jsme to natrénovali, zařadili sólo pro novomanžele. Přišlo mi to lepší, že se už v sále něco dělo a protože před tím byly jiné kratochvíle, tak ten taneček by stejně nebyl zahájení zábavy, spíš další vsunutá aktivita.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?