Máte tip na první tanec novomanželů?

Potřebovala bych tip na první tanec novomanželů - co vám hráli nebo budou hrát (nechceme žádný valčík, spíš pomalé písničky), nemáme totiž žádnou oblíbenou, na kterou by se dalo důstojně tancovat ;-) Hrát nám bude DJ, tak ať má prostor si to připravit... Díky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky uvítám tipy... zatím nejsem úplně rozhodnutá... ale jako první tanec máme zatím v plánu "Už nejsem volná a ty nejsi sám" od Petry Janů... taky bych uvítala nějakou radu... jak kdo s kým ze začátku tančí... já byla na několika svatbách a vždy to bylo jinak... je tedy nějaký systém???
Odpovědět
Já jsem si teď všimla, že je tu diskuze na podobné téma - vaša spoločna pieseň, tak asi najdu inspiraci tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny, my máme oblíbené Roxette takže náš tanec byl na písničku "It must have been love" je nádherná a ještě navíc tematická :-) ale taky je docela dlouhá :-) Možná není marná ani píseň od Petra Koláře "Ještěže tě lásko mám". Je jich spousty takže si myslím, že ať vyberete jakoukoli, tak to bude stát za to. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my bychom asi rádi přece jenom trochu té klasiky, nejspíš padne valčík ... nebo by šlo udělat já s ženichem něco jiného a pak s taťkou, tchánem a tak klasický valčík? Nebude to blbý? Co myslíte :-D . Jinak co se týče toho valčíku - hodí se na něj nějaká písnička kromě té klasické melodie?
Odpovědět
Profilova fotka
Mendejsek, It must have been love TEMATICKA??? To snad ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
yenn ber to taky s trochou ironie ;-)
Odpovědět
No tak písničku Petra Koláře fakt nemusím, to není řešení ;-) Navíc nesmím zapomínat, že pak se tam člověk bude motat ještě s otcem, tchánem a já nevím kým ještě, takže ono to asi musí být pár podobných písní za sebou, ach jo :-S
Odpovědět
Profilova fotka
janaka: To právě řeším já, s miláčkem nějakou hezkou písničku a s tchánem a tátou asi valčík, nebo já už nevím :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Ja neumim tancovat a tak jsme to resili pomalym plouzenim na krasnou Annie Lennox - Don't Let It Bring You Down. Vsichni slzeli a nikdo neveril ze jsem tancovala poprvy v zivote :)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme ani jeden nechodili do tanečních, takže jsme si vybrali písničku od Kennyho Rogerse You Decorated My Life. Je pomalá, ale v určitých pasážích se to trochu rozjede, tak jsme tam šoupli sem tam nějakou otočku a i bez toho, abysme to nějak trénovali jsme to zvládli myslim docela v pohodě :-N
Odpovědět
Mě nejde ani tak o to, že neumím tancovat, to je to nejmenší. Spíš že klasické valčíky a polky nechceme ani jeden, a ploužáky jsou dost často až moc unylé nebo mají smutný texty...Tu Annie Lenox si poslechnu někde, ale jinak nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
a co Phil Collins má spoustu pomalých krásných písniček. Já měla sen, že si nechám zahrát na první tanec Hey Paula od Paul and Paula a bohužel náš DJ ji nesehnal (a to mi to řekl až po obědě) ;-( :-( no ale nakonec měl toho Collinse a bylo to máme ho oba s manželem rádi. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a co Barry White má taky pěkné pomalé a nebo Lionel Ritchie, Sarah Brightman, Frank Sinatra, Louise Armstrong
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli převahu ploužáků, hlavně od skupiny The Everly Brothers - miluju je. První písnička se jmenovala . "The arms of Mary" a je úžasně romantická.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme první společný tanec měli na píseň Nádherná od Nováka - krásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A co V slepých uličkách od Žbirky??nebo je to přezpívané i od taslera a jany kirschner...Moc hezký ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my meli Caling all angels od Leniho Kravitze a Sinatru a Armstronga
Odpovědět
My jsme momentálně už pokročili (částečně i díky vám): Armstrong - What a Wonderful World, Sinatra nebo Williams/Kidman Something Stupid a zkusím si teda určitě poslechnout toho Kravitze, protože přítel ho má moc rád... Ty české písničky mi nějak nesedí, nemůžu si pomoct, vím, že jsou krásné, všichni by tomu rozuměli, ale asi ne...
Odpovědět
Profilova fotka
bacha, ten williams s nicole kidman ma dost slozity rytmus, (holky me urcite doplni, co to je za latinskoamericky tanec - rumba, mambo?), at se do toho nezamotate...
Odpovědět
Profilova fotka
mne se libi plouzaky od Katie Melua, treba Nine million bicycles nebo I do believe in love, oboje ma i na svatbu vhodny text... :)
Odpovědět
Profilova fotka
janaka ty dve co pises jsme meli i pri obradu a byla to nadhera :-) a tancovalo se na ne pekne :-) something stupid jsme meli original od sinatry
Odpovědět
Profilova fotka
my měli jazzovou kapelu, tak jsme si od nich nechali jako prvni tanec zahrat od Armstronga - What a Wonderful World. Bylo to mooc pekne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
miamia nemáš toho krawitze v MP3?Neposlal bys mi to??já původně taky chtěla ang.písničku, ale přítel rozhodl, že bude česká a´t tomu všichni rozumí :-D
Odpovědět
Holky, my jsem měli první píseň od P. Koláře - Ještě, že Tě lásko mám a bylo to super. Jinak můžete dát třeba písničku od P. Habery - Jediná (je z muzikálu 3 musketýři). Je naprosto úžasná, ty slova a hudba. pa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám jako první hráli od Petry Janů - Už nejsem volná a ty nejsi sám ! Fakt jsme si první tanec užili ;-)
Odpovědět
U nás to s tancem asi bude vypadat tak, že žádný nebude :-| , protože já tancovat neumím... Sice trochu 'umím' waltz, zkoušeli jsme to s Jirkou natrénovat :-D , ale je to dost bída, netroufla bych si tancovat před lidma nebo nedejbože s někým jiným než s ženichem (se kterým jsem v tom tancování trochu sehraná.) Navíc teď ani není čas a prostor trénovat... Moc bych si přála umět tango a novomanželský tanec tančit na Tango Notturno od Poly Negri, to je úchvatná skladba... sice je smutná (aspoň si myslím - Pola Negri zpívá německy a já německy moc neumím) ale na naší svatbě každopádně zazní :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Obnovuji toto téma :-) Mne se hrozne moc libi Unchained melody od Righteous Brothers x-) nebo When a man loves a woman od Percy Sledge x-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme tancovat na james blunt..you are beautiful...jen to skonci o trosku driv,aby tam nebyla ta posledni veta..a hlavne nechceme aby na nas vsichni koukali 3.5 min..tak to mame asi na 2 min..meli jsmekvuli tomu hodiny tance.. :-)
Odpovědět
Ahojky holky, mám velkou prosbu!! Nemůžete mi někdo prosím poslat písničku od Petry Janů -Už nejsem volná? Hledám ji pořád na netu a nemůžu ji nikde najít kde by se dala kloudně stáhnout. Pošlete mi ji prosím některá na mejlovku: ronaldek@seznam.cz. Děkuji moc. Chtěla bych ji použít při obřadu na gratulace.
Odpovědět
Profilova fotka
jj,taky bych mocc prosila tu pisen už nejsem volna,sííím na meil rebelka.pet@seznam.cz,opravdu ji nemohu najít :-.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?