Kterou píseň zvolit na první novomanželský tanec?

S přítelem máme tři favority a nemůžeme to rozseknout :) Jaký je váš názor? 1)Karel Zich a Lenka Filipová - Mosty, 2)Jiří Korn a Lucie Bílá - Byl by hřích, 3)Tomáš Klus - Navěky. Děkuji za názory ;-)
Odpovědět
Za mě určitě Tomáš Klus :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tomáš Klus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně Klus :-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě Klus :-)
Odpovědět
Bílá s Kornem :-) Z té písničky mě mrazí a není tak ohraná jako Klus (kterého mám mimochodem jinak moc ráda :) )
Odpovědět
Jé, Mosty jsme měli také :) Je to podle mě skvělá písnička právě do manželství, není to není jen líbivá romantická odrhovačka... Nakonec jsme ji měli ale jako druhou, protože jsem se zamilovala do One and only od Adele. Hodně štěstí při výběru i v manželství ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
z těchto tří se mi moc líbí varianta 3, ta píseň má krásný text a vyjadřuje přání, které si přeje snad každá nevěsta:)
Odpovědět
Klus je prostě n. 1 :-) Ale třeba naše kapela mi rovnou napsala, že ho nedají, v podstatě, že je Klus tak dobrej, že jakékoliv napodobení by nebylo dobré. Takže bych volala Klusovi :-) My měli od Louise Armstronga - What a wonderful world :-) Taky jsou krásné: Richard Muller - Rozeznávám, M. Absolonová, D. Deyl - Budu tu stát
Odpovědět
My měli část Kluse na začátku našeho tanečního překvapení :-) Tak jsem si jí pak nechala zahrát ještě celou, ať si jí užijeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
teda upřímně bych nevybrala ani jednu skladbu, takové tuctovky a má to každý. píseň na společný tanec podle mě má být Vaše nějaká společná skladba, s Vámi spjatá. to pak není vůbec osobní. my měli od Ectasy of Saint Theresy - For the moment (hodně známá ze Samotářů) a spjata byla s námi v tom, že když jsme spolu začínali chodit, poslouchali jsme ji spolu hodně. manžel byl moc mile překvapený, že to není žádná odrhovačka, ale něco "naše".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?