Kolik jste platili za choreografa za kolik lekcí?

Profilova fotka
Zdravím, chceme na cvicit trosku nejaký prvni tanec, at se jen neplouzime. Učit nas bude jedna znama a na delku 1.30 sec. Chceme neco společenského- zadnou srandu. Kolik lekci muze stacit a kolik jste zhruba platili? Vy co to mate za sebou:) diky
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Mám v pláne zájsť na súkromnú lekciu spoločenského tanca, cena je 300-400 Kč, predpokladám, že na jeden tanec bude stačiť jedna hodina, snáď sa to naučíme rýchlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@nisulka a na osobub300-400? Taky doufam ze 1-2 bude stacit a budem trénovat doma
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 je to súkromná hodina a tá suma záleží či tam bude majiteľka tanečného štúdia alebo lektor tanca v štúdiu, je to za oboch. Myslím, že je to bežná cena... ty to budeš mať za kolko?
Odpovědět
Profilova fotka
@nisulka no to nevím, je to jedna znama. Tak jsem chtěla vedet obecně kolik to stoji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Každý si za tú istú službu vypýta inú sumu:-) Tak uvidíš
Odpovědět
Ahoj, my máme něco podobného čerstvě za sebou. Byl to tzv. "balíček" - 3 lekce po 90 minutách a dali jsme 2100,- Lektoři nám vymysleli tanec na námi vybranou píseň, v čase 2:30, taky standard :-) a bylo to úžasné a mělo to obrovský úspěch:-)
Odpovědět
@veraa111 Ahoj, my měli tři lekce za 2000,- (praha) měli jsme tanec asi na dvě min. a měl velký úspěch
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg diky moc, pristi patek jdeme tak dam vedeti
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jdeme zítra do tanečního studia na první hodinu, no a co říkala ta majitelka, že si lektorka bere asi 7-900,- za oba a učí hodinu a půl..No přijde mi to docela dost, takže díky za tuto diskuzi, alespoň zjistím i ceny jinde..ale když i v Praze za 3 lekce 2000,- tak tisícovka na hoďku a půl v Ostravě mi přijde celkem hodně =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barter tisícovka mi prijde dost tedy, zalezi asi jak je to i vyhlášené ...
Odpovědět
Profilova fotka
My platili za 3 lekce 1500,- Kč a dobrý, stačilo to. http://www.svatebni-tanec-praha.cz/
Odpovědět
Tak to my jsme retardi, doma jsme cvičit prostě nezvládli. :-) 6 lekcí nás stálo dohromady 5000,- No a v sobotu už si to dáme naostro, tak snad se to vyplatí. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Nás stálo 45 minut skvělých 250Kč tady v Brně, celkem jsme šli 3x - první lekce 45min, pak obě 90min, takže celkem 1250Kč, ale stálo to za to, navždy na to budeme vzpomínat - při nácviku jsme si užili srandy a na svatbě to byl tak osobní zážitek, kterým jsme dojali všechny :) Paní Blanka byla moc fajn! - www.studiobianca.cz Taky nás na poslední hodině natočila na náš foťák, abychom si to doma potrénovali a nic nevynechali a dali mi na sebe šaty, abych se je zkusila při tanci držet jakoby se svatebními, což bych řekla bylo k užitku a na svatbě jsem si je nezapomněla držet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanca1234 byli jste opravdu spokojení s tím, co vám vymysleli? Líbí se mi lokalita i cena :-) jen tam mají na netu jen jeden tanec ukázaný ve videu a to nic moc :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@werunka666 Popravdě museli jsme si připlatit ještě za další lekce, protože za tu jakoby dvě lekce jsme se nic nenaučili.
Odpovědět
Doporučíte někdo lektora v Praze?
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím kdo má nějaké dobře zkušenosti Benešov - Praha :) ?? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@camperses Můžete mi napsat více info? Jak dlouhý jste meli tanec a které tance jste se učili? A jen základní kroky nebo i nějakou choreografii? Diky
Odpovědět
@pavzal Tanec jsme měli na námi vybranou píseň Tamaryšek od Anny K., sama o sobě má kolem 4 minut, nevycházelo nám to přesně do konce, proto jsme byli domluvení s DJ, aby hudbu stáhnul do ticha až se políbíme (na konci) - takže cca po 3,5min. Nejprve nás paní Blanka naučila základní krok a pak tomu dodala choreografii, vesměs jsme pak jednu část opakovali, když ta píseň byla tak dlouhá. Ty taneční kroky byly tuším na slow fox, aby to rytmicky vycházelo. Kamarádka se tam potom objednala na svou svatbu s pomalejší písní, tak měli jiné kroky. Ale pokud vlastní píseň nemáte, tak i s tím vám poradí. Jinak sami jsme byli překvapení, jak rychle jsme se to stihli naučit :)
Odpovědět
Profilova fotka
@camperses My máme právě mix písní, od klasických az po srandu...takze chceme třeba tango na Jascona, dal valčík, možná sambu.....bude toho právě vic...
Odpovědět
@pavzal To nevím jestli dělá. Za zeptání nic nedáš, ale myslím si, že pro profesionála, to nebude problém seskládat. Tak přeji ať se tanec nakonec vydaří! :-)
Odpovědět
Taky chystáme nacvičený svatební tanec a lektoři si berou 600/h. Budeme mít waltz. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
V Brně (2018 ) běžně 500/ za hodinu za pár. pokud již oba základní kroky vybraného tance umíte, tak to na 2 - 3 lekce dáte, pokud začínáte úplně od nuly, tak je lepší si vzít více hodin, nebo vychodit alespoň základní kurz. To je cenově výhodnější. Ty jarní ještě stihnete, začínají nyní v dubnu. ♥ (V Brně máme Starlet, Eso...atd... )
Odpovědět
Ahoj holky, já tančím ráda ale manžel je taneční dřevo, tak jsme se před svatbou dohodli, že si najdeme choreografa. Mohu doporučit studio https://www.cooldance.cz/ , náš lektor byl naprosto skvělý, přizpůsobil vše našim představám a schopnostem, takže i manžel to nakonec v pohodě zvládl. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahojky děvčata, nevíte náhodou o lektorovi z Liberce?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
@simonak123 Ahoj, můžu se prosím zeptat, kolik vás stála lekce ve zmíněném tanečním studiu? Děkuji :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Měli jsme 3 nácviky v taneční škole, kam jsme předtím chodili do pokračovaček, speciálek atd. Pan mistr od nás chtěl jen zaplatit pronájem sálu za 3x500,-, jinak nás připravil bezplatně 🙂 Měli jsme vybranou písničku, on vymyslel choreografii z waltzových figur, které jsme už uměli a tu jsme pak jen dopilovali a natrénovali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?