Jakou píseň máte na sólo tanec pro novomanžele?

Holky, prosím kdo máte jakou vybranou píseň pro solo tanec pro novomanžele? Gabča
Odpovědět
1
2
9
Profilova fotka
Ahoj,neviem či poznáš od Izreael Kamakawiwoole pieseň Over the rainbow. mne sa tá pieseň strašne páči, ale bohužial sa na ňu asi nebude dať dobre tancovať. Tak možno si vyberieme niečo od Jacksona.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tady uz je par diskuzi s tematem hudba (skladby) a tanec novomanzelu. http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... možná ještě nějáké najdeš držím palce k výběru.
Odpovědět
Ahoj Gabi, ja jsem premyslela o pisnicce Kdyz si bajecnou zenskou, vezme bajecnej chlap... ale nevim jak bysme na to tancili. Asi to natrenujem, protoze si myslim, ze se primo na svatbu hodi, a kdyz bude jako prvni - tim lip :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme tančili na polku "Já jsem malý kominíček", máme ji s manžou oba rádi už delší dobu, tak nějak jsme si jí oblíbili, tak proto. kikoska: to také není špatné písnička a na svatbu se určitě hodí, ale na to solo bych volila buď nějakou dechovku nebo ploužák, ale to záleží na každém.
Odpovědět
Jedine Bonnie Tyler, konkretne Total Eclipse of The Hearth, nebo To Love somebody popr. you are so beatifull... Dobra sranda by byla taky Holding out of hero :-D
Odpovědět
tak my měli písničku od Koláře, Ještě že Tě Láskko mám, byla fantasticky zaspívaná, líp jsme si vybrat nemohli ;-) :-)
Odpovědět
Ahoj my se rozmýšlíme. Buď taky Kolář a nebo No Name písnička stromy, má nádhernej text. Měli by nám to hrát i na obřadě. Na obřad máme Cramberries, No Name, Kolář, Morcheeba, z muzikálu Galileo Jenom jeden život máš sand to nebude málo.
Odpovědět
Ahojka, ještě jsme si to neřekli, ale já jsem si říkala, že se mi moc líbí píseň Karla Svobody, zpívaná Petrem Kolářem - Ještě že tě lásko mám... moc se mi líbí a smrt K.Svobody mě docela zasáhla..bude to i pro něj vzdání pocty.Pa Pá pa
Odpovědět
Tak ve vyberu jsme meli od prvni chvile jasno :-) . Zvolili jsme nasi "srdecni zalezitost" What a Wonderful World od Louise Armstronga. Ta skladba nas pokazde dostane x-)
Odpovědět
Tuhle písničku budeme mít už na obřadu, na první tanec musíme vymyslet něco jiného. Zatím mě vůbec nic nenapadá, ale bude to muset bejt jen nějakej ploužák, protože nic složitějšího určitě nedáme :-) oba jsme totiž polena...
Odpovědět
Karlo, my jsme ji taky puvodne chteli na obradu, ale nebyla tam moznost CD (hral nam varhanik), tak jsme si to vynahradili pri prvnim spolecnem tanci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak mi budeme mít asi písničku Srdce od Lucie a budu jí mít i při obřadu, když budu přicházet je náááádherná, moje úplně nejoblíbenější na světě, jinak můj skoromanžílek bude mít při příchodu buďto Petr Bende Nad horů svítá nebo Beatles Yesterday, což mi příjde dost smutný, nebo Ready Kirken Krasohled a hned po obřadu bude Když si báječnou ženskou..... :-) ;-) :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, nemáte některá typ na nějaký moc pěkný valčík jako první tanec nevomanželů? Nemusí to být nutně klasická hudba. Díky za pomoc! :-)
Odpovědět
Merunka2 - my to taky nebudem mít z cedla, bude to reprodukované od člověka co hraje na obřadech na klávesy..asi to nebude ono, ale myslím si, že tu hudbu ani nebudem vnímat :-)
Odpovědět
Karlo, bez toho zpevu si to neumim moc predstavit. Nam se prave libi ten Armstronguv fantasticky hlas. Ale i tak je to nadherna skladba, hezky jste si vybrali ;-) . A mas pravdu, ze to ani moc nebudete vnimat! Ja jsem az na videu zjistila, co vsechno nam varhanik hral :-D
Odpovědět
Merunka2 - mě je právě taky líto, že tam ten hlas nebude...možná si to pak dáme ještě k tanci s tím zpěvem. Občas si doma pouštíme písničky, co už máme vybrané naobřad a Armstrong mě vždycky dostane...mám husinu z toho.
Odpovědět
tak tohle je genialni.... mam necele tri mesice na to neco takoveho se naucit... to s tim m.jacksonem je liga... jdu obtelefonovavat lidi a sehnat ucitele tance...
Odpovědět
My si necháme zahrát naši oblíbenou písničku:Imagine od Johna Lennona.Ale bue to z reprodukce,protože chci oreginál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já chci zahrát písničku Hungry eyes z filmu Hříšný tanec.Sdělila jsem to přání našim muzikantům,tak uvidíme ;-) Jinak nácvik tance asi bude,jelikož můj drahý je tanečník až po nějaké štamprli :-S
Odpovědět
Ahoj holky, nevíte co za tanec se dá tančit na Total eclipse of heard? Jinak taky uvažujeme o somewhere over the rainbow.
Odpovědět
Somewhere over the rainbow je urcite lepsi jamap,protoze teda fakt nevim co bych tancovala na Total eclipse of heard....je sice krasna,ale na prvni tanec asi nevhodna :-| bych teda rekla ja ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ghovorkova, vyberte si tu, ktera je vam nejblizsi :o)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to určitě budou Scorpions,duo,které budeme mít to umí špičkově a oba je milujeme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak mi vybrali asi trochu netradičně - oběma se nám strašně líbí tango....chtěli jsme původně walz, ale prý v tom tangu jsme lepší a máme pro něj fakt úchylku oba dva...takže mi jdeme do nějakého tanga a je nám úplně jedno, která konkrétní píseň to bude (ale já má spadeno na tango z Pán a paní Smithovi ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, taky jsem o otm přemýšlela dost dlouho co si nechám od kapely zahrát a už mám jasno, jelikož také zpívám v kapele a teď jsme hráli na jedné svatbě osvědčila se mi písnička od Holek Ve snu se vdávám je to nádherná skladba a není těžká na zpěv, kdyby jste ji některá chtěla i se slovama pro svou kapelku tak pošlu, ale je to pro ženský hlas. Skladba je úžasná, já jsem si ji chtěla také nechat zazpívat jako první tanec novomanželů, ale nakonec jsem se rozhodla trošku netradičně, že ji svýmu ženichovi zazpívám sama ještě před společným tancem.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi takhle: měli jsme zvolenou píseň od Armstronga Wonderful live....a nakonec to bylo stejně úplně jinak. Měli jsme tam na 2 hodiny cimbálovku a tož jsme si zatancovali nakonec na nějakou hooooodně dlouhou písničku co nechtěla zkončit....takže ať se někdy plánuje jak chce - prostě to někdy nevyjde.....ale dějou se v životě horší věci....ne?
Odpovědět
Profilova fotka
James Dean Bradfield "Still a Long Way to Go" Do téhle písničky jsme se oba zamilovali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,my jsme měli na výběr ze tří,buď od Koláře Ještě,že tě lásko mám,nebo písničku z pojišťovny štěstí ,ale nakonec jelikož já ani nastávající neumíme moc tancovat tak zvítězil Jon Bonjovi Always :-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli od Koláře, Ještě že Tě lásko mám, ale taky moc hezká je od Petry Janů, Už nejsem volná a Ty nejsi sám. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, mi jsme měli na solo Angels od Robbieho Williamse
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?