Hodí se tato písnička na první tanec?

Ahoj, máme velké dilema, tak bych se chtěla poradit. Moc jsme se zamilovali do této nové písničky od Lucie: https://www.youtube.com/watch?v=Lwmxs... Když se člověk ale zamyslí nad textem, tak vlastně není úplně pozitivní. :D Nevíme tedy, jestli se hodí. Zároveň ale nemůžeme najít nic lepšího, proto ji pořád zvažujeme. Kapela Lucie je naše srdcovka. Jak na vás písnička působí na první poslech? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_22 určitě se hodí :-) já ji měla původně na tanec s tatkou, ale DJ nám to zblbnul a pustil nám ji na náš první tanec, pak si to uvědomil a volně přešel do té kterou jsme chtěli (vůbec mi to nevadilo, protože se mi písnička strašně líbí a zas to bylo jiné, když jsme měli na tanec nakonec dvě :-) ) . A Lucii nám pak pustil znovu na tanec s rodiči.
Odpovědět
Je uzasna....sla bych do ni. Ale uz svou mame ;) a na prvni tanec by mela byt vaše oboustranna srdcovka.... :)
Odpovědět
my máme na první tanec bon joviho - always a když si to člověk vezme, tak ten text je o tom, že chlap vyznává ženě city po rozchodu a přeje si být na místě jejího stávajícího partnera a říká jí, že ji bude vždy milovat... takže to není klasický zamilovaný vyznání... ale nám se prostě líbí a hlavně jsem byla šťastná, že můj "diskotékový" nastávající si sám od sebe vybral něco rockovějšího... neřešte to, důležité je to, že vám se písnička líbí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?