Frank Sinatra: Strangers in The Night + Zelené pláně - co na tyto skladby tančit?

Dobrý den, milé nevěsty, prosím o radu. Ani jeden s přítelem nejsme velcí tanečníci (spíš jsme dřeva :-) ), ale o první tanec bych nerada přišla, tak jsem si říkala, že vypustíme jakékoli klasické tance a vyřešíme to nějakým ploužákem, který si spolu užijeme bez toho, abychom museli myslet na konkrétní kroky. Myslela jsem si, že tyto podmínky by splňovala i písnička od Franka Sinatry - Strangers in The Night, která se mi moc líbí: http://www.youtube.com/watch?v=hlSbSK.... Jenže pak jsme s přítelem zkusili na to tančit a zjistili jsme, že jen tak se na to ploužit, to asi nepůjde. Poradily byste mi, jaký tanec se na tuto píseň dá tančit? Nebo ten ploužák taky jde?Případně, doporučily byste vhodnou skladbu, na kterou se dá opravdu nekomplikovaně tančit jen ploužák (spíše něco staršího, ale není vůbec podmínkou). A ještě, nevíte, co tančit na Zelené pláně?: http://www.youtube.com/watch?v=nAhCuF... Chtěla bych to na tanec přítele s mojí mámou. Má tu písničku ráda. Díky moc za všechny odpovědi!
Odpovědět
ahoj ati...Gratulace! :-) ;-) :-) jsem rozený tanečník a píseň máte vybranou, tak nezbývá jak jít do toho...? nechte se vést písní a hlavně si to užijte!:), píseň bude s Vámi a Frank :) bude mít moc velkou radost :-) p.s. nevím jak se to stalo ale chtěl jsem si přečíst mail a najednou se objeví ....budoucí... :-) :-) Jsem trochu dojatý , tak radeji končím. :-) .!.buďte spolu! :-) jardin
Odpovědět
@jardin Díky moc, v době, kdy jsi to psal, jsme sice měli už po svatbě, ale i tak. :-) A ještě se chci podělit o to, jak to dopadlo, třeba to povzbudí i nějaké další "netanečníky". :-D Ačkoliv nám to předtím moc nešlo, tak ve svatební den jsme prostě tancovali jen tak, úplně jednoduše, a bylo to super! Nebylo na tom nic zvláštního, co se týče toho, jak tanec vypadal, ale bylo to jedinečné právě tím, že to byl náš první novomanželský tanec. Když jsme to předtím zkoušeli, tak mně přítel jednou trochu šlápl na nohu, pak jsme úplně vypadli z rytmu, a pak se kvůli tomu ještě pohádali. Nechtěl si to moc zkoušet předem, nechtěl to "nacvičovat", přitom jsme to vlastně jen jednou zkusili... ;-) Ale v ten den D to prostě je úplně jiné... Taky jsem vděčná za naše svatebčany, ti nám pomohli si to krásně užít, udělali kolem nás kolečko, prožili to hezky s námi, bylo to moc dojemné... O dokonalosti to fakt být nemusí... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?